02 / 05 / 2024

Ali Kurumahmutoğlugörevden alındı

Ali Kurumahmutoğlugörevden alındı

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın odacısı iken Emlak Yönetim AŞ’nin başına Genel Müdür olarak atanan ve burayı aile şirketi gibi yönettiği eleştirileri yapılan Ali Kurumahmutoğlu görevden alındı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda 2 personel görevinden alındı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mesut Ağrakçe ve Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Pelin Ayşe Yağız görevden alındı. 

Naci Ağbal niçin görevinden alındı? Görevden alınması piyasalara nasıl yansır?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Naci Ağbal niçin görevinden alındı? Görevden alınması piyasalara nasıl yansır?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 17 maddelik analizi...

Ali Vedat Çiftçi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndaki görevinden alındı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi görevden alındı. 

Mehmet Vargün Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndaki görevinden alındı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Vargün görevden alındı. 

Kanal İstanbul'a onay veren Ahmet Şahin görevden alındı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun talimatı ile Kanal İstanbul’a onay verenlerden biri olan İSKİ Planlama Şube Müdürü Ahmet Şahin de görevden alındı…

Çevre Şehircilik ve Tapu Kadastro'dan 17 kişi görevden alındı!

Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Tedbirler Alınması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname gereğince Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nden 7 kişi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan 10 kişi görevinden alındı...

Murat Hazinedar görevden alındı!

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alındı.

TOKİ'den 2 uzman görevden alındı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nda görev yapan Uzman Ali Erhan Yıldırım ve Uzman Ustat Akpınar görevden alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlanan Kanun Hükmünde Kararname'de yer aldı.

TOKİ'deki 22 personel görevden alındı!

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi sonrası birçok kamu kurum ve kuruluşunda görevden almalar başladı. TOKİ Başkanlığında görevli 22 personel açığa alındı.

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü'nde 52 kişi görevden alındı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda FETÖ irtibatlı 70 personelin görevden uzaklaştırıldığı, Bakanlıkta yeni görevden uzaklaştırmalarla ilgili çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Kosova Çevre ve Şehircilik Bakanı Ferid Agani görevden alındı!

Kosova Çevre ve Şehircilik Bakanı Ferid Agani, talebi üzerine Başbakan İsa Mustafa tarafından görevden alındı. Agani'nin hakkında görevi kötüye kullanmaktan soruşturma başlatılmıştı.

Hasan Durhat kimdir?

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın odacısı iken Emlak Yönetim AŞ’nin başına Genel Müdür olarak atanan Ali Kurumahmut görevden alındı. Yerine Hasan Durhat atandı. Peki, Hasan Durhat kimdir?

Ali Kurumahmutoğlu Emlak Yönetim'deki görevinden alındı!

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın odacısı iken Emlak Yönetim AŞ’nin başına Genel Müdür olarak atanan ve burayı aile şirketi gibi yönettiği eleştirileri yapılan Ali Kurumahmutoğlu görevden alındı.

Ali Kurumahmutoğlugörevden alındı Haberi

Ali Kurumahmutoğlugörevden alındı

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın odacısı iken Emlak Yönetim AŞ’nin başına Genel Müdür olarak atanan ve burayı aile şirketi gibi yönettiği eleştirileri yapılan Ali Kurumahmutoğlu görevden alındı. Yerine İDO Genel Müdür Yardımcısı Hasan Durhat atandı.


Kurumahmutoğlu’nun görevden alınmasında gerekçesinin 3 bin konutluk Kusunlar projesinde konut sahipleriyle mahkemelik olması ve ihaleleri İstanbul ve Samsun’daki yakını olduğu firmalara vermesinin rol oynadığı söyleniyor. Genel Müdürlüğü döneminde şirkete bağlı site yönetimlerinde birinci derece akrabalarını istihdam ettiği iddiaları ortaya atılan, TOKİ evlerinde de kızı, yeğeni ve kardeşini ev sahibi yaptığı ortaya çıkan Kurumahmutoğlu’nun mal varlığında artış olduğu da söyleniyordu.


Ali Kurumahmutoğlu’nun görevden alınmasıyla boşalan Emlak Yönetim A.Ş Genel Müdürlük koltuğuna İstanbul Deniz Otobüsleri Genel Müdür Yardımcısı Hasan Durhat atandı. Durhat’ın pazartesi günü göreve başlaması...