17 / 05 / 2024

Ali Manço biyografi

Ali Manço biyografi

İnşaat Mühendisi ve Mimar Ali Manço kimdir? Manço Mimarlık Yönetici Ortağı olan Ali Manço bugüne kadar hangi projelere imza attı? İşte Mimar Ali Manço'nun biyografisi...

TOKİ ve KİPTAŞ arasında sular durulmuyor! Ali Kurt, 'TOKİ yapamadı biz yaptık' dedi o rakamı açıkladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda KİPTAŞ'ın 4,5 yılda 2 bin 95 yeni konut ürettiğini açıkladı. İşte Ali Kurt'un o paylaşımı...

Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları kiraya verilecek!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Mags İnşaat Müteahhitlik Gay.Emlak Oto.Tarım Gübre Mermer İmalat Üretim İth.İhr.Paz.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mags İnşaat Müteahhitlik Gay.Emlak Oto.Tarım Gübre Mermer İmalat Üretim İth.İhr.Paz.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Gençoğlu tarafından kuruldu.

Gram altın 1.450 TL olacak! Kesin tarih verildi! Gardınızı alın o gün kapıda! Bakmayan bin pişman olacak  

Zirve seviyelere kadar yükseldikten sonra geri çekilen gram altın fiyatı için uzmanlardan kritik açıklama geldi. Gram altın 1.450 TL olacak! Kesin tarih verildi! Gardınızı alın o gün kapıda! Bakmayan bin pişman olacak.

Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Ali Galip Yorgancıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Galip Yorgancıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Ali Galip Yorgancıoğlu`nun hayatına dair merak edilenler.

Dolar ve gram altın yıl sonunda bu kadar olacak! O isim peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!

Altın ve finans piyasası uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki oynaklığı dikkate alarak yılsonu tahminini güncelledi. Dolar ve gram altın yıl sonunda bu kadar olacak! O isim peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!..İşte ayrıntılar...

Dolar 23,43 TL olacak! Tarih belli oldu! Doları olan herkes o günü bekliyor! Bakmayan çok pişman olacak!

Türkiye Cumhuriyti Merkez Bankası doların 23,43 TL olacağını söyleyerek tarih verdi. Doları olan herkes o günü bekliyor! Bakmayan çok pişman olacak!

Gram altında fırtına değil resmen kasırga geliyor! Gram altın o gün 1.200 TL'yi aşacak! Bakmayan bin pişman olacak

Gram altın fiyatı bugün 1178 TL seviyesi ile rekor kırdı. Yatırımcılar ise grama altında bir sonraki seviyesini merak ediyor. Gram altında fırtına değil resmen kasırga geliyor! Gram altın o gün 1.200 TL'yi aşacak! Bakmayan bin pişman olacak...

Bhg Deniz Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu! 

Bhg Deniz Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kadıoğlu, Deniz Baş ve Serhat İkiz ortaklığında kuruldu.

Dolar Kahini Selçuk Geçer şimdiden uyardı! Satan bin pişman olacak! Dolar o tarihte adeta roket gibi fırlayacak

Dolar Kahini Selçuk Geçer doları olanları şimdiden uyardı! Satan bin pişman olacak! Dolar o tarihte roket gibi fırlayacak...

Elimizdeki altınları bozduralım mı? İslam Memiş'ten net yanıt şimdi geldi! O güne kadar bekleyin! Bakmayan bin pişman

Altın fiyatlarındaki sert düşüş karşısında yatırımcılar ''elimizdeki altınları bozduralım mı?'' sorusuna yanıt ararken İslam Memiş'ten net yanıt geldi. Memiş, o güne kadar bekleyin diyerek yatırımcıları uyardı. Bakmayan bin pişman olur...

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen oğluna otel arazisi hediye etti!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Ali Şen'in oğluna hediye ettiği otel arazisini ve detaylarını  kaleme aldı.

Eyüpsultan'daki Barış Manço Parkı arazisinin satılması talebi reddedildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, İstanbul Eyüpsultan'da yer alan Barış Manço Parkı arazisinin satılması talebini reddetti.

Ali Manço biyografi Haberi

Ali Manço biyografi

Ali Manço kimdir?

Ali Manço, 1977 yılı İstanbul doğumlu. Lise eğitimini İstanbul Alman Lisesi'nde tamamlayan Manço 2000 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. 


Stajlarını TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı ve N&N Mimarlık'ta (Antalya Havalimanı Yarışma Projesi) gerçekleştirdi. Aytaç Manço Mimarlık Bürosu’nda çalıştı.

Georgia Institute Of Technology İnşaat ve Çevre Mühendisliği Bölümü İnşaat Mühendisliği ve Yönetimi Yüksek Lisans Programı'nda yüksek lisansını, 2001 yılında Georgia Institute of Technology İnşaat ve Çevre Mühendisliği Bölümü İnşaat Mühendisliği ve Yönetimi Yüksek Lisans Programı'nda yüksek lisans eğitimini tamamladı, 2002-2006 yılları arasında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Yapı Bilimleri Doktora Programı'na devam etti.


2004 ylında Baytur İnşaat Taahhüt AŞ. İhale-Teklif Departmanı’nda çalıştı (Dubai Palm Jumeirah Apartmanları ve Katar İslam Sanatları Müzesi projeleri).


2004-2007 yılları arasında gayrimenkul geliştirme projeleri...