27 / 05 / 2024

Ali Okan Altuğ

Ali Okan Altuğ

Nplus 1 Daruma Gayrimenkul Kurumsal Finansman Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Ali Okan Altuğ, Mustafa Kerim Başar tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta kuruldu

Okan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Okan Yapı Denetim Limited Şirketi Ali Özaçmak tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Okan Peyzaj Metal İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okan Peyzaj Metal İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ali Okan Polat tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da kuruldu.

Caddeks Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caddeks Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayten Alpar ve Ali Okan Şimşek ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Altındağ Halil Şahin Çam Cami açıldı!

Hayırsever işadamı tarafından Üreğil Mahallesi’nde yaptırılan Halil Çam Cami ve Saliha Çam Kur’an kursu dualarla hizmete açıldı. Ali Okan Çam tarafından yaptırılan cami 700 kişi kapasiteye sahip. 4 ayda tamamlanan cami Selçuklu mimarisiyle inşa edildi.

Garanti Merkezi Yapı İnşaat Peyzaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Garanti Merkezi Yapı İnşaat Peyzaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Okan Çam Şube Müdürlüğü'nde 20 milyon TL sermaye ile 10 Şubat'ta Ümraniye, Esenşehir Mahallesi, Füsun Sokak'ta açıldı.

Vizyon Havacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Vizyon Havacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Okan Çam Şube Müdürlüğü'nde 5 milyon TL sermaye ile 14 Ekim'de Ümraniye, Esenşehir Mahallesi'nde açıldı.

Okan Altuğ: Türkiye yabancı yatırımcı için derya deniz!

Danışmanlık hizmeti veren N+1 Daruma Yönetim Kurulu Başkam Okan Altuğ, Türkiye'deki özel sektörün satılacak şirket bakımından "derya deniz" olduğunu bildirdi..

YD İnşaat Mühendislik Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YD İnşaat Mühendislik Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nezahat Karaman, Ali Okan Karaman tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Aralık'ta Çekmeköy'de kuruldu.

Altu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tufan Çolakoğlu, Ali Kırkpınar tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Mayıs'ta Maltepe, Büyükbakkalköy Mahallesi'nde kuruldu.

Nplus 1 Daruma Gayrimenkul Kurumsal Finansman Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Nplus 1 Daruma Gayrimenkul Kurumsal Finansman Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Ali Okan Altuğ, Mustafa Kerim Başar tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta kuruldu

Erdoğan Bayraktar, Ali Ağaoğlu, Ömer Faruk Çelik ve Turgay Tanes, Okan Üniversitesi'nde!

Van depremiyle birlikte önemi bir kez daha vurgulanan ‘kentsel dönüşüm' sorunu ve çözüm önerileri, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Ağaoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ö. Faruk Çelik ve İş GYO Genel

Ali Kahriman: Yapı denetim mevzuatı kurumsallaşmalı!

Okan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Kahriman, Yapı Denetim Mevzuatı ve uygulamalarının kurumsallaşması gerektiğini belirtti...

Ali Sami Yen'i Okan Üniversitesi öğrencileri yıkmak istiyor

Okan Üniversitesi öğrencileri Ali Sami Yen'i patlatarak yıkmak istiyor

Ali Okan Altuğ Haberi

Ali Okan Altuğ

Nplus 1 Daruma Gayrimenkul Kurumsal Finansman Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Ali Okan Altuğ, Mustafa Kerim Başar tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta kuruldu. 


Nplus 1 Daruma Gayrimenkul Kurumsal Finansman Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu;yurt içi ve yurt dışı her türlü konut işyeri ofis binası alışveriş merkezi ve benzeri gayrimenkullerin alımını satımını inşaatını yapmak..ve anasözleşmesinde yazuklolan diğer işler.


Nplus 1 Daruma Gayrimenkul Kurumsal Finansman Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi adres: Şişli, Büyükdere Caddesi, Maya Akar İş Merkezi, No:100...