03 / 05 / 2024

Ali Okan Karaman

Ali Okan Karaman

YD İnşaat Mühendislik Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nezahat Karaman, Ali Okan Karaman tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Aralık'ta Çekmeköy'de kuruldu.

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. kuruldu!

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karaman tarafından kuruldu.

Karaman Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaman Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Burak Karaman ve Emre Karaman ortaklığında kuruldu.

Royal Somen İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Somen İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 105 bin TL sermaye bedeli ile Ali Metin Karaman, Onur Bol, Selçuk Kırantay, Okan Bol ve Elchın Alıyev ortaklığında kuruldu. 

Okan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Okan Yapı Denetim Limited Şirketi Ali Özaçmak tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Okan Peyzaj Metal İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okan Peyzaj Metal İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ali Okan Polat tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da kuruldu.

Caddeks Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caddeks Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayten Alpar ve Ali Okan Şimşek ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Altındağ Halil Şahin Çam Cami açıldı!

Hayırsever işadamı tarafından Üreğil Mahallesi’nde yaptırılan Halil Çam Cami ve Saliha Çam Kur’an kursu dualarla hizmete açıldı. Ali Okan Çam tarafından yaptırılan cami 700 kişi kapasiteye sahip. 4 ayda tamamlanan cami Selçuklu mimarisiyle inşa edildi.

Garanti Merkezi Yapı İnşaat Peyzaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Garanti Merkezi Yapı İnşaat Peyzaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Okan Çam Şube Müdürlüğü'nde 20 milyon TL sermaye ile 10 Şubat'ta Ümraniye, Esenşehir Mahallesi, Füsun Sokak'ta açıldı.

Vizyon Havacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Vizyon Havacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Okan Çam Şube Müdürlüğü'nde 5 milyon TL sermaye ile 14 Ekim'de Ümraniye, Esenşehir Mahallesi'nde açıldı.

Karaman İmaret ve Alişahane'de yenileme alanı kararı!

Karaman Merkez ilçesine bağlı İmaret ve Alişahane Mahallelerinde bulunan ve yenileme alanı olarak kabul edilen taşınmazların bedelsiz olarak Karaman Belediye Başkanlığı'na devredilmesi hakkında karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

YD İnşaat Mühendislik Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YD İnşaat Mühendislik Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nezahat Karaman, Ali Okan Karaman tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Aralık'ta Çekmeköy'de kuruldu.

Nplus 1 Daruma Gayrimenkul Kurumsal Finansman Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Nplus 1 Daruma Gayrimenkul Kurumsal Finansman Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Ali Okan Altuğ, Mustafa Kerim Başar tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta kuruldu

Erdoğan Bayraktar, Ali Ağaoğlu, Ömer Faruk Çelik ve Turgay Tanes, Okan Üniversitesi'nde!

Van depremiyle birlikte önemi bir kez daha vurgulanan ‘kentsel dönüşüm' sorunu ve çözüm önerileri, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Ağaoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ö. Faruk Çelik ve İş GYO Genel

Ali Okan Karaman Haberi

Ali Okan Karaman

YD İnşaat Mühendislik Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nezahat Karaman, Ali Okan Karaman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta kuruldu. 


YD İnşaat Mühendislik Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat,Mühendislik,Madencilik Sanayi ve Ticaret. Oto yollar, kara yolları, şehir içi yollar ve diğer araç veya yaya yollarının inşaatı.


YD İnşaat Mühendislik Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi, Çavuşbaşı Caddesi, Ethem Sokak,...