23 / 07 / 2024

Ali Oktar kim

Ali Oktar kim

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezinde yeni bir dönüşüm çalışması daha başlatıldı. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Atıl durumdaki geçit bekçisi eski kulübesinde dönüşüm çalışması başlattık'' dedi.

Ali İhsan Kamanlı kimdir? Ali İhsan Kamanlı ne iş yapmaktadır?

Ali İhsan Kamanlı kimdir? Ali İhsan Kamanlı'ın eğitim durumu nedir? Ali İhsan Kamanlı kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ali İhsan Kamanlı'ın kim olduğu ve Ali İhsan Kamanlı'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil ne iş yapmaktadır?

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil'in eğitim durumu nedir? Ali Fuat Erbil kariyeri ve eğitim durumu nedir?Ali Fuat Erbil'in kim olduğu ve Ali Fuat Erbil'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Deprem Komisyonu'nda 'yapının depreme dayanıklılığından malik sorumlu olsun' teklifi!

Deprem Komisyonu’nda, belediyelerin depremle ilgili sunumları sırasında, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Oktar, riskli bina denetimlerinde belirlenecek bir tarihten önce inşa edilmiş yapıların kontrollerinin, sahiplerince yapılmasının zorunlu tutulmasını teklif etti.

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği binasında sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Oktar, Şehit ve Gaziler Derneği’ne tahsis edilecek binada sona gelindiğini belirtti.

Sakarya Akyazı'ya yeni kafeterya!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar yaptığı açıklamada Sakarya'nın yeni kafeterya projesi için ihaleye çıkacaklarını söyledi.

Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi’nin inşaatı yükseliyor!

Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi’nde devam eden çalışmaları değerlendiren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, yaptığı açıklamada inşaatın son sürat devam ettiğini söyledi.

Sakarya AKOM projesinin yüzde 75’i tamamlandı!

AKOM ve eczanelerin yer aldığı projede gelinen son noktayı açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “AKOM projesinin yüzde 75’lik kısmını tamamladık" dedi.

Sapancaya 25 metrelik köprü yapılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar: “Sapanca Güldibi ve İstanbuldere Caddeleri arasında kilit bir rol alacak bir proje inşa etmekteyiz. 25 metre uzunluğunda 13 metre genişliğinde olan köprüde artık yalnızca asfalt serim işlemlerimiz kaldı.'' dedi

Sakarya Şeker Mahallesi’ne yeni kavşak!

Ali Oktar, “Şeker Mahallesi Muhtarlığı’nın bulunduğu bölgedeki sinyalizasyon sistemini kaldırarak yerine yeni bir kavşak inşa ettik. Hayırlı olsun” dedi .

Sakarya Ünal Ozan caddesi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehir merkezinde bulunan caddelerde başlatılan çalışmalarda Ünal Ozan caddesi de yenilendi. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, bölge halkımıza ve şehrimize hayırlı olsun diye konuştu.

Sakarya Evliya Çelebi Cadde Projesi’nde sona gelindi!

Ali Oktar, “Erenler’de 4 caddeyi birbirine bağlayacak olan yeni bulvar projemizde asfalt serim çalışmaları sona erdi." dedi.

Akyazı Spor Tesisi'nin yüzde 80'i tamam!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Akyazı Spor Tesisi Projesi’nde devam eden çalışmalar ilgili bilgileri paylaştı.

Sakarya İnönü caddesi yenileniyor!

İnönü Caddesi’nde devam ettiğini belirten Büyükşehir Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Caddenin Kuzey Terminal istikametine gidişlerde kullanılan bölümünde asfalt çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Ardından yolun diğer kısmını yenileyeceğiz” dedi.

Ali Oktar kim Haberi

Ali Oktar kim

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezinde yeni bir dönüşüm çalışması daha başlatıldı. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “1. Geçit bölgesinde atıl durumda bulunan geçit bekçisi eski kulübesinde dönüşüm çalışması başlattık. Bu yapıyı Büyükşehir İletişim Merkezi olarak kullanacağız. Merkezimiz şehrimizde önemli bir görevi yerine getirecek. Sakarya’ya hayırlı olsun. Büyükşehir Çözüm Masası ve SASKİ hizmet birimleri bu merkezimizde yer alacak. Böylece vatandaşlarımız Büyükşehir Belediyemize taleplerini daha kolay bir şekilde ulaştırabilecekler. Ulaşım, çevre, içmesuyu, altyapı ve diğer belediye hizmetleriyle ilgili tüm taleplere de daha hızlı çözümler üreteceğiz. Şuanda iç mekân yenileme çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah kısa süre içerisinde çalışmalarımızı sonlandıracağız”...