27 / 04 / 2024

Ali Osman Çar

Ali Osman Çar

ARY Müteahhitlik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ali Osman Çar, Rehim Dursun, Yavuz Özdemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Nisan'da Sultanbeyli'de kuruldu.

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Fubien İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fubien İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yaşar Marmara tarafından kuruldu.

Arv Hafriyat Nakliye İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Arv Hafriyat Nakliye İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Tuzla'da 450 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yaşar Marmara tarafından kuruldu.

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 442 bin 257 TL sermaye bedeli ile Ali Osman Taşdemir tarafından kuruldu.

Osman Arıoğlu kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Osman Arıoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Osman Arıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Ramazanoğlu ve Turgut Yıldız ortaklığında kuruldu.

Ali Osman Kolbaşı çalışma hayatına nerede başladı? Hangi görevi yürütüyor?

Arzum Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ali Osman Kolbaşı kimdir? Çalışma hayatına Arzum’da mı başladı? İşte Ali Osman Kolbaşı ile ilgili merak edilen her şey...

Alişan Arıkan hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda görev yaptı? Alişan Arıkan nereli?

Arsan Tekstil Ticaret ve Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Alişan Arıkan kimdir? Nerede doğru? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İşte Alişan Arıkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Ali Osman Artan, Cahit Yeşil, İbrahim Furkan Kahraman, Mahmut Sami Yavaş ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Aja Group İnşaat Mobilya Ve Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aja Group İnşaat Mobilya Ve Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Ahmet Ugan, Ali Osman Vural ve Jonas Hans C. Lehmann ortaklığında kuruldu.

Karaca61 İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca61 İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ali Yaşar Karaca tarafından kuruldu.

Medworkt Sağlık Hizmetleri Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Medworkt Sağlık Hizmetleri Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Apaydın, Altuğhan Cahit Vural ve Yunus Emre Kılıç ortaklığında kuruldu.

Favem Mühendislik Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Temizlik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Favem Mühendislik Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Temizlik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Taşdemir ve Mehmet Veysi Işık ortaklığında kuruldu.

Ali Osman Çar Haberi

Ali Osman Çar

ARY Müteahhitlik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ali Osman Çar, Rehim Dursun, Yavuz Özdemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu. 


ARY Müteahhitlik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.     Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.     Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.     Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...