15 / 05 / 2024

Ali Osman Köken

Ali Osman Köken

Grand Koza İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Osman Köken Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Harun Taşkın Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi'nde kuruldu.

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 442 bin 257 TL sermaye bedeli ile Ali Osman Taşdemir tarafından kuruldu.

Ali Osman Kolbaşı çalışma hayatına nerede başladı? Hangi görevi yürütüyor?

Arzum Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ali Osman Kolbaşı kimdir? Çalışma hayatına Arzum’da mı başladı? İşte Ali Osman Kolbaşı ile ilgili merak edilen her şey...

Raif Ali Dinçkök kimdir, kaç yaşında?

Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök nerede doğdu? Raif Ali Dinçkök kaç yaşında? Raif Ali Dinçkök nereli? İşte ayrıntılar!

Beyoğlu Kılıçali Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Beyoğlu ilçesi, Kılıçali Mahallesi, Kılıçali Paşa Caddesinin bir kısmının Revizyonuna ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Ali Taşkın tarafından kuruldu.

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Üyeleri arasında görev taksimi gerçekleştirdi. Bu kapsamda, Raif Ali Dinçkök Yönetim Kurulu Başkanı, Murat Gigin Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu. 

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu tarafından, Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahmet Cemal Dördüncü'nün Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi. 

Olea Peyzaj Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olea Peyzaj Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Ali Haydar Kılıç tarafından kuruldu.

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık'tan tahliye edilen evlerle ilgili açıklama!

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık, Ünye'de heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleştirilen 14 dairedeki vatandaşlar için hak sahibi çalışması yapıp alandan uzaklaştırmadan yeni afet konutları inşa edeceklerini bildirdi.

Medworkt Sağlık Hizmetleri Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Medworkt Sağlık Hizmetleri Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Apaydın, Altuğhan Cahit Vural ve Yunus Emre Kılıç ortaklığında kuruldu.

Favem Mühendislik Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Temizlik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Favem Mühendislik Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Temizlik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Taşdemir ve Mehmet Veysi Işık ortaklığında kuruldu.

Köçken Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Köçken Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Canay Köçken ve Gökay Köçken ortaklığında kuruldu.

Ssm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Proje Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ssm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Proje Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Kösoğlu tarafından kuruldu.

Ali Osman Köken Haberi

Ali Osman Köken

Grand Koza İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Osman Köken Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Harun Taşkın Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi'nde kuruldu.


Grand Koza İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A. Şirketin Amaç ve Konusu Başlıca Şunlardır; 1- Şirket yurt içinde ve yurt dışında bulunan taşınmazlar üzerine ilgili kurum ve kuruluşlardan alacağı izin uyarınca yapacağı her türlü bina,,Köşk, Villa, Sosyal ve Ticari Tesislerin inşası ve satılması ile ve yine bu alan içindeki Kültür varlıkların korunma altına alınması ve işletilmesi, ayrıca; tarihi eser restorasyonu dahil her türlü inşaat yapımı, mesken, toplu konut, turistik tesisler, yol, köprü, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru...