05 / 05 / 2024

Ali Pehlivanoğlu inşaatçı oluyor

Ali Pehlivanoğlu inşaatçı oluyor

İzmir'in vergi rekortmeni ve Pehlivanoğlu marketler zinciri kurucusu Ali Pehlivanoğlu, inşaat sektörüne giriyor. Pehlivanoğlu, kızı İrem Pehlivanoğlu ile birlikte girdiği sektörde emlak pazarlamadan sonra şimdi de toplu konut işine de el attı.

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Ali Tellioğlu İnşaat ve Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ali Tellioğlu İnşaat ve Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 9 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Tellioğlu, Ali Tellioğlu ve Emine Tellioğlu ortaklığıyla kuruldu. 

Pehlivanoğlu İnşaat Silivri projesinde inşaat başlıyor! 

Pehlivanoğlu İnşaat'ın İstanbul'un Silivri İlçesi'nde planladığı yeni konut projesinde inşaat önümüzdeki haftalarda başlayacak, inşa süreci 2 sene sürecek..

Ali Pehlivanoğlu Sitesi ile Torbalı'ya 697 konut geliyor! Yeni proje!

İzmir'in köklü market zinciri Pehlivanoğlu ailesinin kardeş şirketlerinden Ali Pehlivanoğlu'nun sahibi Ali Pehlivanoğlu Torbalı'da 697 konut yapacak...

Pehlivanoğlu İnşaat Silivri projesi geliyor!

Pehlivanoğlu İnşaat, Silivri'de 267 konutluk projeye başlıyor. 40 milyon 80 bin TL'ye mal olacak proje, Silivri Kiptaş 2.Etap Konutları'na komşu konumda yükseliyor..

Ali Pehlivanoğlu İzmir'e konut projeleri inşa edecek!

İzmir'in köklü market zinciri Pehlivanoğlu ailesinin kardeş şirketlerinden Ali Pehlivanoğlu'nun sahibi Ali Pehlivanoğlu, çalışma hayatının 50. yılını kutladı.

HB Pehlivanoğlu İnşaat, Karşıyaka Spor'un sponsoru!

HB Pehlivanoğlu İnşaat, Karşıyaka Spor Kulübü'ne sponsor oldu. HB Pehlivanoğlu İnşaat'ın Yönetim Kurulu Şevket Pehlivan'ın 2017-18 sezonunda kulübe 3 milyon TL vermeyi taahhüt ettiği açıklandı.

Ali Nuhoğlu: İnşaat sektöründe en parlak kent İzmir!

Nuhoğlu İnşaat Çeşme'de hayata geçirdiği Marinera Çeşme projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı. İzmir'deki yatırımlarına devam edeceklerini belirten Nuhoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu inşaat sektöründe en parlak kentin İzmir olduğunu söyledi.

Mustafa Karslıoğlu: İnşaat sektörü canlandı!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Türkiye'nin yakın gelecekte aydınlık günlere kavuşacağını söyledi. Karslıoğlu, inşaat sektöründe hızlı canlanma başladığını söyledi.

Ali Pehlivanoğlu 60. mağazasını Muğla'da açtı!

Ali Pehlivanoğlu Şirketler Grubu, Muğla'nın Milas ilçesinde 3'üncü şubesini hizmete sundu. Genel Koordinatörü Ercan Kurtuldu, '' Balıkesir'de Edremit ve Burhaniye'de de yeni mağazalar açmayı planlıyoruz"dedi

Ali Pehlivanoğlu 57. mağazasını İzmir'de açtı!

Ali Pehlivanoğlu Şirketler Grubu 57'nci mağazasını İzmir Örnekkey'de açtı. Yeni mağazada Ali Pehlivanoğlu markasının yanı sıra balık, unlu mamüller, kuru temizleme ve birçok farklı markanın özel reyonları bulunacağı belirtildi.

Ali Pehlivanoğlu inşaatçı oluyor Haberi

Ali Pehlivanoğlu inşaatçı oluyor

İzmir Milliyet Türkiye'nin en büyük bölgesel market zincirini kuran Ali Pehlivanoğlu, bir süre önce adım attığı gayrimenkul sektöründe büyük bir çıkış yaptı. 


İzmir'in vergi rekortmenlerinden olan Pehlivanoğlu, kızı İrem Pehlivanoğlu ile birlikte girdiği sektörde emlak pazarlamadan sonra şimdi de toplu konut işine de el attı. 


Emlakta da büyüyecek Eğede son söz isimli internet sitesinin haberine göre Ali Pehlivanoğlu'nun sahibi olduğu SİZA Gayrimenkul Limited Şirketi, İzmir Ayrancılarda 517 dairelik toplu konut projesine başlıyor. 


Zemin ve 9 katlı 11 bloktan oluşan proje kapsamında 88 adet 45 metrekare büyüklüğünde 1 artı , 319 adet 65-81 metrekare büyüklüğünde 2 artı 1 ve 110 adet 114 metrekare büyüklüğünde 3 artı 1 konut yapılacak. Ali Pehlivanoğlu halen Pehlivanoğlu Şirketler Grubunun Yönetim Kurulu Başkanı.  1949 yılında Makedonya'nın İştip ilçesinde...