21 / 05 / 2024

Ali Pehlivanoğlu Muğla

Ali Pehlivanoğlu Muğla

Ali Pehlivanoğlu Şirketler Grubu, Muğla'nın Milas ilçesinde 3'üncü şubesini hizmete sundu. Genel Koordinatörü Ercan Kurtuldu, '' Balıkesir'de Edremit ve Burhaniye'de de yeni mağazalar açmayı planlıyoruz"dedi

Ağaoğlu'ndan Muğla- Milas Turizm Yerleşkesi açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu son zamanlarda sık sık gündeme gelen Muğla- Milas Turizm Yerleşkesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Muğla'da inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti!

Muğla Bodrum Mumcular Mahallesi'nde bir evin inşaatında çalışan Ali Yılmaz (48) dengesini kaybeti, 2. kattan düşerek hayatını kaybetti.

Ali Ağaoğlu Marmaris'teki adasını 15 milyon dolara satışa çıkardı!

İş adamı Ali Ağaoğlu, Muğla'da sahibi olduğu ve içinde 'şato' olan, 28 bin dönümü tapulu 90 bin dönüm arazi üzerindeki Çiftlik Adası'nı 15 milyon dolara (115 milyon 650 bin lira) satışa sundu.

Muğla'da konut satışları arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu 2019  Eylül ayı Konut Satış İstatistikleri kamuoyu ile paylaşıldı. TÜİK Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan Yücedağ tarafından verilen bilgilendirmede göre Muğla'da konut satışları yüzde 13,3 artış gösterdi...

Ali Pehlivanoğlu Sitesi ile Torbalı'ya 697 konut geliyor! Yeni proje!

İzmir'in köklü market zinciri Pehlivanoğlu ailesinin kardeş şirketlerinden Ali Pehlivanoğlu'nun sahibi Ali Pehlivanoğlu Torbalı'da 697 konut yapacak...

Muğla'da 782 milyon TL'lik toplu açılış!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 782 milyon TL'lik yatırımın toplu açılış törenini gerçekleştirdi.

Ali Pehlivanoğlu İzmir'e konut projeleri inşa edecek!

İzmir'in köklü market zinciri Pehlivanoğlu ailesinin kardeş şirketlerinden Ali Pehlivanoğlu'nun sahibi Ali Pehlivanoğlu, çalışma hayatının 50. yılını kutladı.

Muğla'da 388 milyon TL'lik 20 tesisin temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Muğla'da temel atma törenine katıldı. Törende konuşan Eroğlu, "Bugün 388 milyon liraya mal olacak 20 tesisin temelini atıyoruz'' şeklinde konuştu.

Muğla Munamar Beach Otel'in kiracılarına tahliye kararı!

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki Katar Devlet Yönetimi Kraliyet Ailesi üyesi (Emir) Şeyh Nasser Ahmed Ali A.Al Thani´ye ait 5 yıldızlı otel tahliye edildi. 7 yıldır otelin işletmeciliğini yapan Güney Yıldızı Otelcilik'e açılan dava kazanıldı.

Veysel Eroğlu Muğla Menteşe'de temel atma törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Muğla'nın Menteşe ilçesinde temel atma törenine katıldı.

Muğla Barosu'nun yeni binası açıldı!

Muğla Barosu'nun yeni hizmet binası, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun katılımıyla açıldı. Muğla Baro Başkanı Cumhur Uzun, hizmet binası özleminin sona erdiğini belirtti.

Muğla Menteşe TOKİ Konutları'nda inceleme yapıldı!

Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, TOKİ konutlarını yapan firmanın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ozan Bayramoğlu ve Şantiye Şefi Kağan Arslan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ali Pehlivanoğlu 60. mağazasını Muğla'da açtı!

Ali Pehlivanoğlu Şirketler Grubu, Muğla'nın Milas ilçesinde 3'üncü şubesini hizmete sundu. Genel Koordinatörü Ercan Kurtuldu, '' Balıkesir'de Edremit ve Burhaniye'de de yeni mağazalar açmayı planlıyoruz"dedi

Ali Pehlivanoğlu Muğla Haberi

Ali Pehlivanoğlu Muğla



Ali Pehlivanoğlu'nun asli hedefinin en kaliteli ürünü en uygun fiyata satmak olduğunu söyleyen Ali Pehlivanoğlu Genel Koordinatörü Ercan Kurtuldu, et ve süt ürünlerini kendi çiftliklerinde ürettiklerini ve tamamıyla yerli sermaye olduklarını belirtti. Kurtuldu, "Milas halkının talebiyle ilçedeki 3'üncü mağazamızı açtık. Ali Pehlivanoğlu olarak 60'ıncı şubeyi açmanın gururunu yaşıyoruz. Yeni şubelerimizi açarken halkın taleplerini dikkate alıyoruz. Muğla'da iki şubemiz varken Milas'ta 3 şube ile hizmet sunuyoruz. Balıkesir'de Edremit ve Burhaniye'de de yeni mağazalar açmayı planlıyoruz" diye konuştu.


Yeni...