02 / 05 / 2024

Ali Rıza Danış biyografi

Ali Rıza Danış biyografi

Kasım 2013'de kurulan Ev Turizmi Derneği’nin kurucu başkanı Ali Rıza Danış kimdir? Ev Turizmi Derneği, neyi hedefliyor? İşte Neta Yatırım Turizm Eğitim ve Danışmanlık Hiz. Ltd.’nin sahibi Ali Rıza Danış...

Ali Rıza Akbaş kimdir? Hangi ülkede genel müdür olarak çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Ali Rıza Akbaş nerede doğdu? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Şeker GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Ali Rıza Akbaş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ally Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Ally Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Doğanar tarafından kuruldu.

Al Rıza Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Al Rıza Group Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Reda Ali N.A.A. tarafından kuruldu.

Murat Bakan'dan İzmir Rıza Bey Apartmanı park olsun açıklaması!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, ‘Rıza Bey Apartmanı Park Olsun İnisiyatifi’nin istemini Meclis gündemine taşıdı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a çağrıda bulunan CHP'li Bakan, konuya ilişkin konuştu.

Four Trade Emlak Yatırım Danışmanlığı İç Dıç Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Four Trade Emlak Yatırım Danışmanlığı İç Dıç Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdinasır A. Ahmed, Mohamed Ali Mohamed ve Salahudin M. Osman tarafından kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Ali Rıza Bozkurt vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Ali Rıza Bozkurt vefat etti. Merhum Bozkurt'un ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Beza Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Beza Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kaynar tarafından kuruldu. 

Trakya Abdulla Emlak Yatırım Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trakya Abdulla Emlak Yatırım Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulla Ahmad Janahı tarafından kuruldu. 

Rıza Hüseyin Erkanlı'dan yeni şirket!

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, bugün yeni bir şirket daha kurdu. 

Axess Unıted İnşaat Yatırım Danışmanlık Yönetim İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axess Unıted İnşaat Yatırım Danışmanlık Yönetim İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Ammar Aswad tarafından kuruldu.

Manisa Büyükşehir'den Ali Rıza Çevik İlkokulu açıklaması!

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur’un, Ali Rıza Çevik İlkokulu Projesi ile Cengiz Ergün’ün bir ilişkisinin olmadığı şeklindeki söylemlere yanıt geldi. İşte Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklama...

As Aş Gayrimenkul Yatırımı Danışmanlık Hizmetleri Ve Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Aş Gayrimenkul Yatırımı Danışmanlık Hizmetleri Ve Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sevim tarafından kuruldu.

Alnair Development İnşaat Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alnair Development İnşaat Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Murad Kortoev tarafından kuruldu. 

Ali Rıza Danış biyografi Haberi

Ali Rıza Danış biyografi

Ali Rıza Danış kimdir? 

Ali Rıza Danış, 18 Ekim 1952 İstanbul Beşiktaş doğumlu. Tarabya Sarıyer’de ikamet eden Ali Rıza Danış Neta Yatırım Turizm Eğitim ve Danışmanlık Hiz. Ltd.’nin sahibi. Ali Rıza Danış, Ev Turizmi Derneği’nin de kurucu başkanı. 


Ev Turizmi Derneği

"Her iş kolunda olduğu gibi ev turizminin de son yıllarda hızlı gelişmesi, birtakım kalite sıkıntılarını da gündeme getirmiştir. Sektörün yasal tanımının olmaması, işletmeleri gri bir alanda faaliyet göstermek zorunda bırakmış, tanımlı denetim mekanizmalarının olmaması bazı kötü işletmelerin başıboş kalması sonucunu doğurmuştur. Ev Turizmi Derneği, sektör temsilcilerinin 2 yıla yayılan katılımcı hazırlık süreci sonunda Kasım 2013’te kurulmuştur. Derneğimizin birincil amacı, sektörü yüksek standartlara kavuşturmak, kalite belgesi oluşturarak öz denetim sağlamak, işletme-müşteri-kamu yönetimi üçgeninde hak ve sorumlulukları gözetmektir. Dernek tüzüğü bu amaçla oluşturulmuş,...