04 / 05 / 2024

Ali Rıza Tellioğlu

Ali Rıza Tellioğlu

Ali Tellioğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi, Ali Rıza Tellioğlu, Ali Tellioğlu tarafından 4 milyon TL'lik sermaye ile 17 Mart'ta Beşiktaş, Dikilitaş Mahallesi'nde kuruldu.

Ali Rıza Akbaş kimdir? Hangi ülkede genel müdür olarak çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Ali Rıza Akbaş nerede doğdu? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Şeker GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Ali Rıza Akbaş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Tahir Tellioğlu'ndan inşaat sektörü açıklaması!

Konut kredilerindeki yüksek faizler ile salgın süreci inşaat sektöründe daralmaya neden olurken, sektör oyuncuları arasında da iflas dalgası gündemde. İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat ve konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Al Rıza Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Al Rıza Group Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Reda Ali N.A.A. tarafından kuruldu.

Hzr Aydınoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hzr Aydınoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Aydın tarafından kuruldu.

Ali Tellioğlu İnşaat ve Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ali Tellioğlu İnşaat ve Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 9 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Tellioğlu, Ali Tellioğlu ve Emine Tellioğlu ortaklığıyla kuruldu. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Ali Rıza Bozkurt vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Ali Rıza Bozkurt vefat etti. Merhum Bozkurt'un ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Manisa Büyükşehir'den Ali Rıza Çevik İlkokulu açıklaması!

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur’un, Ali Rıza Çevik İlkokulu Projesi ile Cengiz Ergün’ün bir ilişkisinin olmadığı şeklindeki söylemlere yanıt geldi. İşte Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklama...

Tahir Tellioğlu'ndan demir fiyatlarını düşürün çağrısı!

İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, demir fiyatlarını düşürecek adımlar atması çağrısını yineleyerek "Hükümet kendi takdir enstrümanlarıyla demir fiyatlarını muhakkak düşürmelidir, aksi takdirde sektör krize sürüklenmektedir"dedi..

Manisa Rıza Beyazduman Gençlik Merkezi açıldı!

ADD Gençlik Kolları tarafından Manisa'da inşa edilen Ayhan Üngün Kitapevi ve Rıza Beyazduman Gençlik Merkezi hizmete açıldı. Açılış kurdelesini Aynur Üngün, Melek Bozaoğlu ve ADD İlçe başkanı Av. Günhan Bakırlıoğlu ile birlikte kestiler.

Tahir Tellioğlu'ndan 16 Nisan referandum sonuçları değerlendirmesi!

İMKON Genel Başkanı ve TOBB İnşaat Müteahhitleri Meclis Başkanı Tahir Tellioğlu, "Artık seçimler geride kaldı, zaman hep birlikte çalışma ve ülkeyi kalkındırma zamanıdır" dedi.

Tahir Tellioğlu: Tapudaki harcın indirilmesi sektörü hareketlendirir!

Hükümetin inşaat sektörünü canlandırmak için niyet ve gayretini gördüklerini, desteklediklerini söyleyen İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu " Tapudaki harcın indirilmesi sektörü daha çok hareketlendirir" diyor.

Tahir Tellioğlu: İnşaat sektörü sahipsiz!

İnşaat sektörünün sahipsiz olduğunu savunan Tahir Tellioğlu, TOBB'un elinden geldiği kadar sektöre yardımcı olmaya çalıştığını kaydetti. Tellioğlu, İmar Kanunu'nun bütüncül bir anlayışla ve imar adaletsizliğini engelleyecek şekilde yeniden düzenlenmesini talep ettiklerini belirtti.

Tahir Tellioğlu: Konut sektörü hareketlenecek!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, konut kredi faiz oranlarının yüzde 1'in altına çekilmesinin ardından sektörde hareketlilik yaşandığını belirtti.

Ali Rıza Tellioğlu Haberi

Ali Rıza Tellioğlu

Ali Tellioğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi, Ali Rıza Tellioğlu, Ali Tellioğlu tarafından 4 milyon TL'lik sermaye ile 17 Mart'ta kuruldu. 


Ali Tellioğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi iş konusu; bina inşaatı...


Ali Tellioğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi adres: Beşiktaş, Dikilitaş Mahallesi, Ayazmadere Caddesi,...