19 / 05 / 2024

Ali Şahin kim

Ali Şahin kim

Kastamonu Orman Bölge Müdürü Ali Şahin kimdir? Ali Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Şahin, ne zamandan beri Orman Bölge Müdürü olarak görev alıyor?

Ali İhsan Kamanlı kimdir? Ali İhsan Kamanlı ne iş yapmaktadır?

Ali İhsan Kamanlı kimdir? Ali İhsan Kamanlı'ın eğitim durumu nedir? Ali İhsan Kamanlı kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ali İhsan Kamanlı'ın kim olduğu ve Ali İhsan Kamanlı'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil ne iş yapmaktadır?

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil'in eğitim durumu nedir? Ali Fuat Erbil kariyeri ve eğitim durumu nedir?Ali Fuat Erbil'in kim olduğu ve Ali Fuat Erbil'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ecemsan İnşaat Ve Beton Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecemsan İnşaat Ve Beton Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Şahin Ecem tarafından kuruldu.

Dh Destek Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Dh Destek Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Şahin tarafından kuruldu.

Kayasafety İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kayasafety İnşaat Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Şahin tarafından kuruldu.

Divanlar Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Divanlar Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedel ile Muhammed Ali Şahin tarafından kuruldu.

Fs Seyahat Turizm Ve Otel İşletmeciliği Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fs Seyahat Turizm Ve Otel İşletmeciliği Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Şahin tarafından kuruldu. 

Emek Yalıtım Uygulama İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emek Yalıtım Uygulama İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Şahin ve Ali Şahin ortaklığında kuruldu.  

Ali Ergin Şahin kimdir?

1 Temmuz 2016 tarihinde Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ergin Şahin, görevinden ayrıldı. Peki Ali Ergin Şahin kimdir? Ali Ergin Şahin bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ali Ergin Şahin, Reysaş GYO'dan ayrıldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ergin Şahin, görevinden ayrıldı. Ali Ergin Şahin'in yerine Behzat Kaplan Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı. Reysaş GYO kararı Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınladı.

Özşahin Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşahin Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ekber Şahin, İsmail Özarslan, Ali Özarslan, Coşkun Özarslan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi'nde kuruldu.

Kardemir fabrikasının temel atma yıl dönümü törenle kutlandı!

Karabük Demir Çelik Fabrikaları'nın (kardemir) temelinin atılması ve Karabük’ün kuruluşunun 79. yıl dönümü törenlerle kutlandı. Mehmet Ali Şahin, "Yaptığımız mücadele basit bir terörle mücadele değildir. Bu bir nevi kurtuluş savaşıdır" dedi.

Yalçın Akdoğan Edirne'deki restorasyon projelerini anlattı!

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'i ziyaretinde yaptığı konuşmada, önemli açılışlar için Edirne'de olduğunu söyledi. Akdoğan, Edirne'deki restorasyon projelerinin son durumunu anlattı.

Ali Şahin kim Haberi

Ali Şahin kim

Ali Şahin kimdir?

Ali Şahin,1968 yılında Trabzon'un Akçaabat İlçesinde doğdu. 1989 yılında Kradeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. 


1989 yılında Gümüşhane İşletme Müdürlüğünde yevmiyeli mühendis olarak çalışan Ali ŞAHİN sırasıyla;


1991-1994 Erzurum OBM/Erzincan İşletme Müdürlüğü-Ağaçlandırma Şefliği


1994-2001 Trabzon OBM/Trabzon İşletme Müdürlüğü-Tonya Şefliği


2001-2003 Amasya OBM/Erbaa İşletme Müdür Yardımcılığı


2003-2004 Amasya OBM/Erbaa İşletme Müdürlüğü


2004-2006 Amasya OBM/Almus İşletme Müdürlüğü


2006-2008-Trabzon OBM/Torul İşletme Müdürlüğü


2008-2011 Kastamonu Orman Bölge Müdür Yardımcılığı


2011-2011 Sinop Orman Bölge Müdürlüğü görevlerini yerine getirmiş olup 2011 yılından bu yana Kastamonu Orman Bölge Müdürü olarak görev yapmaktadır.


Ali Şahin evli ve 2 çocuk...