29 / 04 / 2024

Ali Söylemez

Ali Söylemez

Piramitgrup Mimarlık Mühendislik İnşaat Elektrik Taahhüt İş Sağlığı ve Güvenliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Veysi Orak, Ali Söylemez tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Art Prıme Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Art Prıme Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Söylemez ve Mustafa Çelik ortaklığında kuruldu.

Piramit Yt İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Piramit Yt İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Bedrettin Söylemez tarafından kuruldu.

Kaıfa Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kaıfa Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Naif Söylemez tarafından kuruldu.

Ata Constructıon Ve Güvenlik Anonim Şirketi kuruldu!

Ata Constructıon Ve Güvenlik Anonim Şirketi Ümraniye'de Gani Ümit Söylemez tarafından kuruldu.

Asilzade Mobilya İnşaat Gıda Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asilzade Mobilya İnşaat Gıda Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Uğur Söylemez tarafından kuruldu.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den Tunç Soyer'e 'proje' yanıtı!

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'deki yatırımlarla ilgili yaptığı açıklamada, "İzmir Büyükşehir Belediyesinin Ankara'da Cumhurbaşkanımızın imzasında bekleyen tek bir projesi yoktur." dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Ali Sürekli'den metro açıklaması: CHP'de yine zarar ziyan!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli Buca metrosu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte merak edilen o açıklamalar...

İzmir'deki kentsel dönüşüm için TOKİ önerisi!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'de tamamlanmayan kentsel dönüşüm projesinin TOKİ tarafından üstlenilmesi yönünde talepte bulundu. 

Kerem Ali Sürekli'den Tunç Soyer'e kentsel dönüşüm tepkisi!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle eleştirdi. Sürekli Soyer'i depremzedelere yardımcı olmadığını belirtti.

İSKİ, Büyükçekmece'de kanunsuz şekilde inşa edilen evi yıktı!

İSKİ, Büyükçekmece'de inşa edilen yapıyı kanuna uygun bir şekilde inşa edilmediğini öne sürerek yıkımını gerçekleştirdi. Evi inşa eden  Ali Söylemez yıkıma tepki gösterdi. 

İzmir'de kentsel dönüşüm için büyük adım!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'yi ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir depreminde yıkılan binaların yeniden inşa edilmesi için Dünya Bankası'nda kredi çekimi için ortak hareket edeceklerini dile getirdi. 

Kentsel dönüşüm İzmir'in birinci gündem maddesi olmalı!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'de yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik eleştirilerde bulundu. 

İmza Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmza Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Söylemez ve Vedat Uçar ortaklığında kuruldu.

Ali Söylemez Haberi

Ali Söylemez

Piramitgrup Mimarlık Mühendislik İnşaat Elektrik Taahhüt İş Sağlığı ve Güvenliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Veysi Orak, Ali Söylemez tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ağustos'ta kuruldu. 


Piramitgrup Mimarlık Mühendislik İnşaat Elektrik Taahhüt İş Sağlığı ve Güvenliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurtiçi ve yurtdışında her türlü elektrik taahhüt işleri yapmak, yüksek gerilim, orta gerilim, alçak gerilim ve zayıf akım sistemlerini projelendirmek, inşaat sektörü ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında işyerleri, sanayi tesisleri, konutlar ve toplu konutları yol, tünel, metro, köprü, baraj, telefon hatları ve sair mühendislik yapıları, alt yapı tesisleri, hava limanları, terminalleri, hangar ve tesisleri, alışveriş tesisleri, turizm tesisleri, spor tesisleri, eğlence merkezleri, kültür ve sosyal içerikli yapılar taahhüt etmek sureti ile doğrudan...