04 / 05 / 2024

ali soylu kültür merkezi açılış töreni

ali soylu kültür merkezi açılış töreni

Milli Gençlik Vakfı Genel Başkan Yardımcısı'yken 30 Haziran 2000'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Ali Soylu adına Hacı Bayram Camiisi yanında yaptırılan Gençlik ve Kültür Merkezi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın da katıldığı

Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Rahmi Koç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Haydar Ali Yıldız'dan Beyoğlu Kültür Yolu açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız söz konusu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nin restorasyonu 7 Haziran'da tamamlanacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nin restorasyonunun 7 Haziran tarihinde bitirilmesi planlandığını dile getirerek, "Bu merkez açıldığında birçok misafire kültür hizmeti verecek." diye konuştu.

Yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin kaba inşaatının yüzde 85’i tamamlandı!

10 Şubat’ta temeli atılan yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin inşaatı devam ediyor. Genel inşaatının yüzde 25’i, kaba inşaatının ise yüzde 85’i tamamlandığı Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız tarafından açıklandı.

İstanbul dünyanın kültür ve sanat merkezi olacak!

Contemporary İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli, 2.5 yıllık dönemde gerçekleşen ve yürüyen projelerle İstanbul’un dünyada iddialı bir kültür-sanat merkezine dönüşeceğini anlattı.

Gölcük'e yazlık kültür merkezi inşa ediliyor!

Gölcük Yazlık Kültür Merkezi Projesi inşaatını yerinde denetleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer konuyla ilgili olarak, "Kültür merkezi hızlı bir şekilde tamamlanacak ve bölge için önemli bir eksikliği giderecek" dedi.

Özbekistan'da Türk Dili ve Kültürü Merkezi açıldı!

Özbekistan'daki Alişir Nevai Özbek Dili ve Edebiyatı Üniversitesi'nde Türkiye'nin Taşkent Büyükelçiliği tarafından donatılan Türk Dili ve Kültürü Merkezi hizmete açıldı.

Edremit Kültür Merkezi inşaatında inceleme!

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ile birlikte Balıkesir’in Edremit ilçesinde hayata geçirilen "Edremit Kültür Merkezi" inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Aksaray’a dev kültür projesi!

Aksaray Belediyesi, daha önce TMO’ya ait olan ve kamulaştırılan 20 bin metrekarelik arsaya Selçuklu Park Projesi’ni uyarlayacak. Yeniden tasarlanan projenin içerisinde Zembilli Ali Cemali Kütüphanesi ve Kültür Merkezi de bulunuyor. 

Altındağ Şair Baki Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki Ali Ersoy Mahallesi’nde hayata geçirilen ve inşaatı tamamlanan kültür merkezine “Şair Baki’ isminin verileceğini açıkladı.

Ankara Altındağ'a yeni kültür merkezi!

Ali Ersoy Mahallesi’nde bulunan, eskiyen ve sürekli tadilat isteyen 29 Ekim Kültür Merkezi’ni yıkan Altındağ Belediyesi, yepyeni ve modern kültür merkezinin inşaatını tamamladı.

İzmir Bornova Kültür Merkezi 2017'de açılacak!

AK Parti’nin çalışkan milletvekillerinden Kerem Ali Sürekli, Bornova’ya çıkarma yaptı. Sürekli, yapımı yılan hikayesine dönen ve uzun yıllardır inşaat halinde duran kültür merkezinin 2017’de açılacağını müjdeledi.

ali soylu kültür merkezi açılış töreni Haberi

ali soylu kültür merkezi açılış töreni


Hacı Bektaşi Veli Camisi yanında İlim Yayma Cemiyeti ta­rafından oluşturulan Ali Soylu Gençlik Kültür Merkezi, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın yanısıra, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak. Demokrat Parti Eski Genel Başkanlanndan Süleyman Soylu, milletvekilleri, İlim Yay­ma Cemiyeti Başkanı Yusuf Tülün, Soylu ailesi ve davetli­lerin yoğun katılımıyla açıldı.



Hacı Bayram...