19 / 05 / 2024

Ali Suat Buğrahan

Ali Suat Buğrahan

Daha İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sagıp Demir, Ali Suat Buğrahan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ocak'ta kuruldu.

Bohem Yapı Anonim Şirketi Kuruldu!

Bohem Yapı Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Fırat Sambur, Cengiz Çelik ve Saltuk Buğrahan Budak ortaklığında kuruldu.

2023 Kaymakamlık sınavı ne zaman?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu yılın Kaymakamlık Sınavı tarihini açıkladı. Yerlikaya, sınavla ilgili başvuru koşullarının yakında ilan edileceğini ifade ederken, adaylara çalışmalarına şimdiden başlamalarını önerdi. İşte sınavla ilgili son bilgiler haberin devamında... 

İkinci el otomobile talep çok ama kredi yok!

Her 10 otomobilden 7’sinin kredi ile satın alındığını belirten Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Bu yılın ikinci yarısı itibarıyla bu durum değişti. İkinci el otomobile talep çok yüksek, ancak şu anda her 10 kişiden ancak 2’si krediye erişebiliyor” dedi.

Türkiye'nin kriz notunda son dakika gelişmesi: Yeniden rekor kırdı 'İflas demek kaos demek' uyarısı

Türkiye ekonomisi adım adım çöküyor mu? Açıklanan son dakika verisine göre kredi iflas riskini gösteren CDS puanları yeni bir rekor kırdı. Son açıklanan veriyle birlikte kredi iflas riski 900'ü aştı. Verilerin açıklanmasından sonra DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Bu işin şakası yok" dedi.

Eda Ece Kalamış'a taşındı!

Güzel oyuncu Eda Ece'nin Ulus Savoy sitesinde bulunan dairesini, sevgilisi Buğrahan Tuncer beğenmeyince, Eda Ece Kalamış’ta yeni ev kiraladı.

Hec Mühendislik Danışmanlık Arge Teknoloji  Limited Şirketi kuruldu!

Hec Mühendislik Danışmanlık Arge Teknoloji  Limited Şirketi Şişli’de   10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Buğrahan Yorğun ve  Mehmet Yusuf Erbişim tarafından kuruldu.

Eda Ece: Emlak haberleri seviliyor!

Bebek'te görüntülenen ünlü oyuncu Eda Ece sevgilisi Buğrahan Tuncer ile Ulus'ta ev aldığını iddialarını yanıtladı. 

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer Ulus'ta lüks bir siteye taşındı!

Güzel oyuncu Eda Ece, sevgilisi Buğrahan Tuncer ile aynı eve taşınma kararı aldı. Lüks siteye taşınacak çift yeni daireleri için 40 bin TL'yi gözden çıkardı. 

Tech Art İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tech Art İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Buğrahan Akkök tarafından kuruldu.

Arter Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arter Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Alparslan Ekici ve Ali Suat Tunçel ortaklığında kuruldu.

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer Bodrum'da ev kiraladı!

Oyuncu Eda Ece, seyahat yasaklarının kalkmasıyla birlikte basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile Bodrum’da ev kiraladı...

Saltuklu Group İnşaat Sağlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saltuklu Group İnşaat Sağlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Buğrahan Yıldırım tarafından kuruldu. 

Yeni ofis tasarımlarında 'yaratıcılık' faktörü!

Capıtal Dergisi yazarlarından Ali Özgenç bu ayki yazısında, gün geçtikçe artan tüketim çağında, yoğunlaşan iş hayatının ofis tasarımlarına etkisini kaleme aldı. İşte Ali Özgenç'in o yazısı...

Ali Suat Buğrahan Haberi

Ali Suat Buğrahan
Daha İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sagıp Demir, Ali Suat Buğrahan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta kuruldu. 


Daha İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her nevi konut, işyeri, toplu konut inşaatlarını, kat karşılığı inşaatları, hasılat paylaşımlı inşaatları, iş hanları, yol, köprü, baraj, kanal, tünel, fabrika binaları, havaalanları, otel, motel, turistik tesisler, spor sahaları, okul ve diğer inşaat işlerini yapar, yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat hizmetlerinde bulunur, bunlarla ilgili müteahhitlik yapar, her türlü gayrimenkulün alım satımını kiralanmasını ve kiraya verilmesi işini yapar. 2-Her türlü plan, proje, mühendislik, mimarlık iç mimarlık dekorasyon tadilat işlerini yapar. 3-Şehircilik ve kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili olarak gayrimenkul ve gayrimenkule bağlı hak...