02 / 05 / 2024

Ali Suat Çelik

Ali Suat Çelik

ASÇ Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Ali Suat Çelik tarafından kuruldu. Şirketin adresi; Mehmet Akif Mah. Çetin Cd. Hicret Sk. Çelik Apt. N:43 D:8 Ümraniye - İstanbul...

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Erciyesli Çelik Metal Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erciyesli Çelik Metal Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çerçi tarafından kuruldu.

Ali Çelik Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Çelik Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çelik tarafından kuruldu.

Baver Çelik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baver Çelik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Suat Dilek tarafından kuruldu.

Seymen Çelik İnşaat Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seymen Çelik İnşaat Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Dursun Ali Çelik ve Sabahattin Çelik ortaklığında kuruldu.

Çelikbir Grup İnşaat Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi açıldı!

Çelikbir Grup İnşaat Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Çelik tarafından açıldı.

Beyçelik İnşaat Hafriyat İş Makinaları Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyçelik İnşaat Hafriyat İş Makinaları Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Ali Güven tarafından kuruldu.

Kaida İnşaat Metal Demir Çelik Maden Peyzaj Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaida İnşaat Metal Demir Çelik Maden Peyzaj Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Güleç tarafından kuruldu.

Şenkal Demir Çelik İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şenkal Demir Çelik İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Şenkal tarafından kuruldu.

Teknik Asal Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Asal Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Kaygusuz ve Ali Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Arter Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arter Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Alparslan Ekici ve Ali Suat Tunçel ortaklığında kuruldu.

Procsan İnşaat Metal Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Procsan İnşaat Metal Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tavşan tarafından kuruldu. 

Arazlar Yapı Malzemeleri Metal Demir Çelik Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arazlar Yapı Malzemeleri Metal Demir Çelik Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Suat Altınışık tarafından kuruldu. 

Ali Suat Çelik Haberi

Ali Suat Çelik


ASÇ Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Ali Suat Çelik tarafından kuruldu.


ASÇ Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;

1 -  Proje fizibilite aşamasından faaliyet aşamasına kadar elektrik santralleri kurmak, nakil hatları ve ilgili projelerin takip ve yönetimini yapmak. 2- Enerji Projelerinin mühendislik ve proje çizim alanında danışmanlık faaliyetlerini yürütmek.   3- Her türlü petrol, petrol türevleri; benzin, motorin, gaz yağı, fuel oil, solvent, jet yakıtı gibi akaryakıt ile madeni yağlar, gresler vb. alımını, satımını  yapmak, yükleme, boşaltma, depolama, dağıtım, dolum tesislerini kurmak , ithalatı, ihracatı ve transit ticaretini yapmak, bu konular ile ilgili ticari danışmanlık yapmak ve operasyon takip hizmeti sunmak 4. Her türlü sıvılaştırılmış petrol gazı (LPG), oksijen...