30 / 04 / 2024

Ali Şükrü Bey Köşkü

Ali Şükrü Bey Köşkü

1989 yılında Kandilli'de, ''okul alanı'' olarak ayrılan, içinde tarihi Ali Şükrü Bey Köşkü'nün ve bir sarnıcının bulunduğu arsa, bir şahsa turistik amaçla kullanılmak üzere satılmış, köşkün duvarları ve sarnıç yıkılmış.

Şamlı Şükrü Bey Köşkü satılığa çıkarıldı!

İstanbul Büyükada'da 1860 yılında inşa edilen ilk Osmanlı köşkü satılığa çıkarıldı. Köşk için 10 milyon 500 bin TL isteniyor.

Beyçelik İnşaat Hafriyat İş Makinaları Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyçelik İnşaat Hafriyat İş Makinaları Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Ali Güven tarafından kuruldu.

Gcd Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gcd Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Gürsoy, Engin Cüre ve Ali Şükrü Demirbaş tarafından kuruldu.

Akiş GYO'nun acı günü! Ali Şükrü Göksel vefat etti!

Akiş GYO A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Selen Kocabaş'ın babası Ali Şükrü Göksel vefat etti. Akkök Holding ve Akiş GYO taziye ilanı yayınladı.

Bey Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Bey Dekorasyon Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Rüstem Ali Özsoy tarafından kuruldu.

Malatya Miralay Şah Ali Bey Camii'nin yıkılma sebebi mecliste!

Malatya'da bulunan Miralay Şah Ali Bey Camii'nin yıkılma sebebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Alternatif Hafriyat Nakliye İnşaat Metal Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Alternatif Hafriyat Nakliye İnşaat Metal Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Şükrü Tahmaz tarafından kuruldu. 

Ali Kahyaoğlu Beykoz'da 10 dönümlük bir çiftlik kurdu!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Başkanlığı da yapan Ali Kahyaoğlu, Atatürk'ün göçmenler için kurduğu Beykoz Cumhuriyet Köyü'nde 10 dönümlük bir çiftliğe imza attı. Buraya büyük dedelerinin ve babasının ortak ismi olan Esat Bey Çiftliği adını verdi.

Güçlübey Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güçlübey Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Ajsu ve Kalender Kamik ortaklığında kuruldu. 

Düzce Hacı Ali Bey Residence satılık!

Toplam 300 daireden meydana gelen Düzce Hacı Ali Bey Residence satılık daire fiyatları 89 bin TL'den başlıyor. Proje 17 katlı üç, 4 katlı iki blok şeklinde yükseliyor.

Suev İnşaat Rezidans Hacı Ali Bey fiyat!

Suev İnşaat Rezidans Hacı Ali Bey projesi 7 bin metrekare alanda inşa ediliyor. 17 katlı üç, 4 katlı iki blok şeklinde yükselen Suev İnşaat Rezidans Hacı Ali Bey fiyat 89 bin TL'den başlıyor.

Residence Hacı Ali Bey fiyatları!

Düzce Residence Hacı Ali Bey projesi toplam 300 daireden meydana geliyor. 30 bin TL peşinatla kira getirili daire fırsatının sunulduğu Residence Hacı Ali Bey fiyatları 89 bin TL'den başlıyor.

Düzce Residence Hacı Ali Bey fiyat!

Düzce Residence Hacı Ali Bey fiyat listesi 89 bin TL'den başlıyor. Suev İnşaat'ın projesi Residence Hacı Ali Bey'de 24 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor...

Ali Şükrü Bey Köşkü Haberi

Ali Şükrü Bey Köşkü



Tarihi köşk, turistik tesis yapılacak diye yıkıldı


Boğaz'da bir katliam daha 


Üsküdar Kandilli'de Boğaz manzaralı, içinde birinci derecede tarihi eser ve Bizans sarnıcı bulunan arsa, 3 yıl önce 60 milyona satıldı. Mal sahibi, turistik tesis yapılacağını belirterek, arsanın yanındaki 45 metrekare belediye arsasını da kiraladı.


İnşaat başlayınca bir taraftan tarihi Ali Şükrü Bey Köşkü'nün duvarları yıkıldı, bir taraftan da kiralanan 45 metrekare üzerine 405 metrekare bina yapıldı. Maliye, paha biçilmez değerdeki arazinin elden gittiğini gazete ilanından öğrendi. Üsküdar Belediyesi duruma el koyarak inşaatı mühürledi.