08 / 05 / 2024

Ali Türker kimdir

Ali Türker kimdir

İnşaat sektöründe 24 yıldır üst düzey yöneticilik pozisyonlarında görev alan Ali Türker, 1 Mart 2019 tarihi itibariyle Knauf Türkiye Genel Müdürü olarak atandı.

Ode Yalıtım her yıl yüzde 25 büyümeyi hedefliyor!

Global pazardaki iddiasını her geçen gün artıran Ode Yalıtım, cirosundaki yurtdışı kaynaklı gelirlerin payını yüzde 25'e çıkarmayı planlıyor. 2011 ila 2014 yılları arasında yüzde 75 oranında büyüme gerçekleştirdi..

Türkiye'nin en zengin üçüncü ismi Ali Erdemoğlu'nun serveti ne kadar? Ali Erdemoğlu kimdir, nereli? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Ali Erdemoğlu, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin üçüncü kişisi olarak belirlendi. Peki, SASA’nın iki ortağından birisi olan Ali Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? İşte yanıtı...

Türker Proje yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Türker Proje'nin Yönetim Kurulu Başkanlığına Attila Türker, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ali Nuri Türker'in seçilmelerine, Dilek Türker, Yasemin İhsanTürker, Leyla Yasemin Türker, Simla Türker Bayazıt, Mahmut Kerem BİLGİN'in Yönetim Kurulu Üyeleri olarak görev ifa etmelerine karar verildi.

Attila Türker, Türker Proje'nin Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Attila Türker, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Nuri Türker oldu.   

Ali Türker Knauf Türkiye'nin yeni genel müdürü oldu!

İnşaat sektöründe 24 yıldır üst düzey yöneticilik pozisyonlarında görev alan Ali Türker, 1 Mart 2019 tarihi itibariyle Knauf Türkiye Genel Müdürü olarak atandı.

Türker Proje 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme 2018'in ilk 9 aylık dönemine ait finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Türker Proje Gayrimenkul Kartal arazisi imar planı askıda!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme'nin Kartal arazisine ait 1/5000 Merkez Nazım İmar Planı bugün askıya çıkarıldı...

Türker Proje Gayrimenkul Kartal arazisini aylık 62 bin TL'ye kiraya verdi!

Türker Proje Gayrimenkul Kartal arazisinin içinde bulunduğu bölgenin imar sürecinin halen devam ediyor olması nedeni ile arazinin bir kısmını 1 yıllığına MSS Lojistik Otomotiv Turizm’e kiraladı.

Türker Proje Kartal arazisinin imar süreci devam ediyor!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kartal arazisi imar süreci hakkında açıklama yaptı.

Türker Proje 2018'in ilk 6 ayına ait faaliyet raporunu yayınladı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme faaliyet raporu, finansal tablo ve sorumluluk beyanını yayınladı.

Türker Proje'nin kartal arazisinin imar planına onay!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım'ın Kartal arazisinin imar planı meclis ve İBB Başkanı tarafından onaylandı. Şirket, imar ve bayındırlık komisyonu raporunu KAP'ta yayınladı.

Türker Proje'den Kartal arazisi açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na Kartal arazisinin imar süreciyle ilgili bir açıklama yaptı.

Türker Proje Gayrimenkul'den Kartal arazisi açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş. Kartal arazisinin imar süreciyle ilgili bir açıklama yaptı.

Türker Proje 2018 faaliyet raporu!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme tarafından, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamada  1 Ocak- 1 Mart 2018 dönemine ait faaliyet raporu, finansal tablo ve sorumluluk beyanını yayınladı. 

Ali Türker kimdir Haberi

Ali Türker kimdir

24 yıldır bir fiil üst düzey yöneticilik pozisyonlarında görev alan Ali Türker, 1 Mart 2019 tarihi itibariyle Knauf Türkiye Genel Müdürü olarak atandı.

İnşaat sektöründe 24 yıllık tecrübeye sahip olan ürün müdürü, teknik müdür, pazarlama müdürü, satış ve pazarlama direktörü olmak üzere pek çok farklı pozisyonda çalışan Ali Türker, Knauf Türkiye’ye katılmadan önce ODE Yalıtım’da genel müdür olarak görev yaptı. 

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi mezunu olan Ali Türker, daha sonra Bilgi Üniversitesi’nde İşletme Yüksek Lisansı (MBA) programını tamamladı. İnşaat sektöründe inovasyon ve dijitalleşme konularıyla özel olarak ilgilenen Türker, kariyeri boyunca EIIF (European Industrial Insulation Foundation), Eurima (European Insulation Manufacturers Association), İzoder Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği, Bitüder Bitümlü Su Yalıtımcıları Derneği ve XPSder gibi derneklerde yurtiçi ve yurtdışı...