08 / 07 / 2024

Ali Uğurlu ulukışla

Ali Uğurlu ulukışla

Niğde Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu kimdir? Ali Uğurlu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Uğurlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ali Uğurlu..

Ali Uğur Özderici hangi görevleri yürüttü? Özderici GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Ali Uğur Özderici kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ali Uğur Özderici ile ilgili merak edilenler...

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Küçükuğurluoğlu tarafından kuruldu.

O ilde 57 bin TL'den başlayan fiyatlarla 30 arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde!

Niğde Ulukışla Belediye Başkanlığı, Niğde ili, Ulukışlailçesi, Doğu ve Alpağut Mahallelerinde yer alan 30 arsayı 57 bin 578 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Uğurlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Uğurlu tarafından kuruldu.

Muğla'da tapu şoku: Orman müdürlüğü tapuları tanımıyor!

Türkiye’nin bazı kentlerinde olduğu gibi Muğla’da da vatandaşların atadan kalma tapulu arazi ve evlerine Orman Müdürlükleri tarafından orman alanı içinde kalması sebebiyle “Rıza-en terk edin” şeklindeki yollanan mektuplar vatandaşı şoka uğrattı.

Aksaray-Ulukışla-Yenice Yüksek Standartlı Demiryolu Hattı'nın ihalesi yapıldı!

"Aksaray-Ulukışla-Yenice Yüksek Standartlı Demiryolu Hattı İnşaatı ile Elektromekanik Sistemlerinin Temini ve Yapım İşi"nin yaklaşık Değeri 16 milyar 338 milyon 146 bin 708 TL olarak belirlendi.

Uğurlu Dükkan Bozcaada’da açıldı!

Kafeleri, tasarım mağazaları ve villaları ile dikkat çeken Uğurlu Dükkan şimdi de Bozcaada’da hizmete açıldı.

Ali Uğur Özderici, Özderici Holding'e 63.6 milyon TL'lik payını sattı!

Ali Uğur Özderici tarafından, sahibi olduğu Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin borsada işlem görmeyen hisse senetlerinin tamamını, 63 milyon 597 bin 754,204 TL nominal değerli pay satış pazarında Özderici Holding A.Ş.'ye satıldı.

Uğurlu Dükkan Home Villaları'na Kovid-19 talebi!

Yemyeşil doğa alanı ve gölü ile büyükşehirlerde yaşayanların kaçış yeri Sapanca’da konumlanan Uğurlu Dükkan Home Villaları, koronavirüs salgını sürecinde kalabalıktan uzak tatil yapmak isteyenlerin ilgi odağı oldu. 

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul projesi açıklaması!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kanal İstanbul'la ilgili "Bekamız için önemli olan Montrö de risk edilir. Türkiye'ye damga vuracağız diye çok büyük bir riske giriliyor" dedi.

Aksaray-Ulukışla Demiryolu Hattı projesi meclis gündeminde!

Aksaray-Ulukışla Demiryolu Hattı ve Yüksek Hızlı Tren Yolcu Hattı Projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Açıkel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aksaray - Ulukışla Demiryolu Projesi'nin akıbeti TBMM'de!

Aksaray- Ulukışla Demiryolu Projesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Antmen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aksaray-Ulukışla demiryolu projesinin akıbetiyle ilgili soru önergesi verildi!

Aksaray-Ulukışla demiryolu projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Erel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ali Uğurlu ulukışla Haberi

Ali Uğurlu ulukışla

Ali Uğurlu kimdir?

Niğde Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu özgeçmişini şu şekilde açıklanıyor;


"Niğde'nin Ulukışla İlçesinde doğdum. İlk, ortaokul ve lise tahsilimi Ulukışla'da tamamladım. Askerlik görevimi tamamladıktan sonra, ticaret hayatına atıldım. Evli ve iki çocuk babasıyım. 


2001 yılında Ak Parti İlçe teşkilatı kurucular kurulunda görev aldım. Genel Merkez Delegeliği ve İlçe Başkanlığı görevinde bulundum. 


2004 seçimlerinde Ak Parti Niğde İl genel Meclis Üyesi seçildim. Daha sonra 2009 seçimlerinde 2.Kez İl genel Meclis üyeliğine seçildim. 

    

Görevim esnasında İl genel Meclis Başkan Vekilliği, İmar Komisyon Başkanlığı, İl Daimi Encümenliği, İl Genel Meclis Üyeliği, Meclis Katip Üyeliği, İmar Komisyonu Üyeliği, Köylere Hizmet Götürme Birliği Üyeliği, Sosyal Yardımlaşma Komisyon Üyeliği yaptım.

    

Ulukışla'da ikamet etmekteyim ve ömrümün sonuna kadar Ulukışla'da yaşamaya devam...