19 / 05 / 2024

Ali Yazıcı yazıcı inşaat

Ali Yazıcı yazıcı inşaat

Yazıcı İnşaat A.Ş.'nin Kurucusu ve Onursal Başkanı Ali Yazıcı hayatını kaybetti.

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Arıcı tarafından kuruldu.

Altın alacaklar bu oyuna dikkat!

Trabzon Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Ali Yazıcı, ütüleme işleminden geçirilerek satışa sunulan takı setleriyle ilgili tüketicileri uyardı. Yazıcı konuyu mahkemeye taşıyacaklarını söyledi.

Merdivenci İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Müteahhitlik Limited Şirketi Karagümrük Şubesi açıldı!

Merdivenci İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Müteahhitlik Limited Şirketi Karagümrük Şubesi bugün Fatih'te 75 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Özalıcı tarafından açıldı.

Teknik Asal Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Asal Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Kaygusuz ve Ali Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Alvar İnşaat Kuyumculuk Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alvar İnşaat Kuyumculuk Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Varıcı tarafından kuruldu.

Değişim Denetim Muayene ve Ölçüm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Değişim Denetim Muayene ve Ölçüm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 450 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sarıcı, Cengiz Şankaya ve Erkan Demirel ortaklığında kuruldu.

Yazıcı İnşaat'ın acı günü! Ali Yazıcı vefat etti! 

Yazıcı İnşaat A.Ş.'nin Kurucusu ve Onursal Başkanı Ali Yazıcı hayatını kaybetti.

Gaziantep Yazıcık Konutları'nın açılışı yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki,Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı da ziyaret etti ve Yazıcık Konutları'nın da açılışını yaptı.

Gaziantep Yazıcık Konutları 4 ay sonra tamamlanacak!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yazıcık Mahallesi’nde yapımı devam eden ve tarihi Antep evlerinin mimarisi ile yapılan Yazıcık Konutları’nın 4 ay sonra tamamlanacağını söyledi.

Essan Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Essan Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi, Mehmet Ali Tanıcı Şube Müdürlüğü'nde bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Sultanbeyli, Turgut Reis Mahallesi'nde açıldı.

Çin'de 3D yazıcı ile depreme dayanıklı villa yapıldı!

Çinli inşaat şirketi ZhuoDa, 3D yazıcı teknolojisi ile 3 saat içerisinde iki katlı bir villa yaptı. Villa, LEGO parçaları gibi birbirine monte edilen 3D baskılı 6 temel modül üzerine inşa edildi.

İşte 3D yazıcı ile yapılan villa!

Üç boyutlu (3D) yazıcılarla üretileceklere sınır yok. Bu yenilikçi teknolojinin son örneği ise "villa" oldu. Çinli şirket ZhuoDa, 3D yazıcı teknolojisi ile iki katlı bir villa yaptı.

Abdulkadir Yazıcı Yozgat Spor Vadisi'ndeki inşaatı inceledi!

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, yapımı devam eden spor vadisinde çalışmaları inceledi. Vali, incelemelerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, spor vadisinin en kısa sürede tamamlanıp vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

Ali Yazıcı yazıcı inşaat Haberi

Ali Yazıcı yazıcı inşaat

Yazıcı İnşaat A.Ş.'nin Kurucusu ve Onursal Başkanı Ali Yazıcı hayatını kaybetti.

Ali Yazıcı'nın cenazesi bugün Kasımpaşa Büyük Camii'de kılınacak öğle namazına müteakip Zindan Arkası Aile Mezarlığı'na defnedilecek. 

Emlakkulisi.com ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına başsağılığı ve sabır...