29 / 04 / 2024

Ali Yiğittekin

Ali Yiğittekin

DİTİB bağlı "Lindlar Halil İbrahim Camisi" dualarla açıldı. Açılış kurdelesini Köln Başkonsolosu Hüseyin Emre Engin, Lindlar Belediye Başkanı Dr. Georg Ludwig, cami derneği başkanı Ali Yiğittekin birlikte kesti.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşüm planlanırken İBB'yi masadan uzak tutmak yanlıştır!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili planlamalar yapılırken, İBB'yi masadan uzak tutmanın yanlış olduğunu söyledi. 

Byburt Group Alüminyum İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byburt Group Alüminyum İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yiğitalp Ercan tarafından kuruldu.

Byburt Group Alüminyum İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byburt Group Alüminyum İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yiğitalp Ercan tarafından kuruldu.

Gayrimenkul zengini Mohammed Mekki'yi öldüren sanıklara ömür boyu hapis!

Antalya'da otomobilin bagajında cesedi bulunan Cezayirli gayrimenkul zengini iş insanı Mohammed Mekki'yi öldürdükleri iddia edilen Rus Vladimir Saharabarin ile Cezayirli Muhammed Ali Lalemeke'e ömür boyu hapis cezası verildi.

Yiğit Ali Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Ali Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Müzeyyen Sarıer tarafından kuruldu.

Cedid Ali Paşa Camisi gelecek ramazanda açılacak!

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde Mimar Sinan'ın Selimiye'yi inşa etmeden 20 yıl önce yaptığı Cedid Ali Paşa Camisi, gelecek ramazanda açılacak..

Eski bakanlardan Ali Topuz vefat etti!

37. Hükümet'te İmar ve İskan, 40. Hükümet'te Köyişleri, 42. Hükümet'te ise Köyişleri ve Kooperatifler Bakanlığı görevlerini yürüten Ali Topuz, 87 yaşında hayatını kaybetti...

Nusret'in külliyesinin maliyeti 4.5 milyon TL'yi buldu!

Nusret Gökçe, memleketi Erzurum Şenkaya'ya ilçesine bağlı Paşalı köyünde yaptırdığı külliyesinin maliyeti 4,5 milyon TL'yi buldu. Külliyenin açılışına Acun Ilıcalı, Ali Ağaoğlu ve Ferit Şahenk katılacak...

Sümerbank'ın İzmir'deki tesisleri ve arazileri mecliste!

Sümerbank'ın İzmir'de bulunan eski basma fabrikası tesisleri ve arazileri meclis gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu...

Ali Coşkun: 2017'yi konut satış rekoru ile kapatacağız!

AC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Coşkun, TÜİK 2017 Kasım konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Coşkun, 2017 yılının rekorla kapatılacağını söyledi.

SGK İzmir Eğitim ve Dinlenme Tesisi'nin satıldığı iddiası TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, SGK İzmir Eğitim ve Dinlenme Tesisi'nin satıldığı iddiası TBMM gündeminde konu oldu..

Ali Coşkun kimdir?

25 Ekim'de Ankara'da kurulan İyi Parti'nin 200 kişilik kurucular kurulunda yer alan Ali Coşkun kimdir?

Ali Coşkun, İyi Parti'nin kurucular kurulunda!

Meral Akşener öncülüğünde kurulan İyi Parti'nin kurucular kurulunda inşaat sektöründen Ac Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Coşkun da yer alıyor...

Ali Yiğittekin Haberi

Ali Yiğittekin

Köln Başkonosolosu Engin, caminin açılmasının geleceğe yönelik ümitlerini artırdıklarını belirterek, "Bu tür açılışları gördükçe nereden gelip nereye gittiğimizi hem insana hem kendi cemaatimize ne tür güzel yatırımlar yaptığımızı, gençlerimize, geleceğe ilişkin nasıl güzel ümit verdiğimizi, özellikle çocuklarımızın gözündeki ışıktan görüp geleceğe yönelik ümidimiz artıyor" diye konuştu.


Lindlar Belediye Başkanı Ludwig ise konuşmasında, şehirlerinde kilise olduğunu ve artık Müslümanların da ibadet edecekleri modern bir yapıya kavuştukları için cami açılışından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Lindlar Halil İbrahim Cami Derneği Başkanı Ali Yiğittekin, daha önce ibadet etmek için camisi olan farklı şehirlere gitmek zorunda kaldıklarını, en yakın caminin 7 kilometre mesafedeki başka bir şehirde olduğunu belirtti. Yiğittekin cami derneği üyeleri olarak borca girerek aldıkları binanın inşaatında cemaatin bizzat çalıştığını ifade etti.


Yiğittekin, kentlerinde hızla artan...