16 / 05 / 2024

Aliağa 2014 planları

Aliağa 2014 planları

Son yıllarda hızla büyüyen, nüfusu artan ve yeni konut alanlarıyla hacimsel olarak genişleyen Aliağa’da ihtiyaç duyulan Altyapı hizmetleri hızla gerçekleştiriliyor. Cadde ve sokaklar asfaltlanarak Aliağa’nın çehresi değişti...

Aliağa'nın imar sorunu çözüm bekliyor!

Aliağa’nın imar planlarındaki değişikliğin henüz yapılamamış olması ilçedeki emlakçıları da zor durumda bırakıyor. Yeni imar alanları açılmadığı için mevcut binalar yüksek fiyatlara satılıp, kiralanıyor.

Mudurnu ve Aliağa'nın imar planları hazırlanıyor!

İmar planlama ekibi İmpo İmar'ın hazırlayacağı planlar sayesinde, Aliağa’nın yıllardır çözülemeyen imar sorunu çözülecek. İmpo İmar, İzmir Aliağa’nın 1/1000 ölçekli imar planları ve Bolu Mudurnu’nun 1/5000 nazım imar planlarını hazırlıyor.

Aliağa Belediyesi Mart ayı toplantısında imar planları görüşüldü!

Aliağa Belediyesi Mart ayı meclis olağan toplantısı Serkan Acar'ın başkanlığında gerçekleşti. Aliağa Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen toplantıda başkanlıktan gelen önergeler, komisyondan gelen raporlar ve gündem dışı önergeler görüşülerek oylandı.

İzmir Aliağa parselasyon planı askıya çıktı!

İzmir Aliağa İlçesi, Paşaçiftliği mevkii 1685 nolu parsel, 4438 nolu parsel, 1126 ada 2 parsel, 1126 ada 6 parsel, 1133 ada 1 numaralı parsellerin parselasyon planları ve dağıtım cetvelleri askıya çıktı.

Uludağ'ın yaz turizmine açılma planları bakanlığa takıldı!

Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'ın yaz turizmine açılma planları 2014 yılında gerçekleşmedi. Yetki karmaşası, otopark ve tuvalet gibi birçok sorunun yaşandığı Uludağ'da istenilen adımlar bir türlü atılamıyor.

Vakıf GYO İzmir Aliağa yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. İzmir Aliağa yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Aliağa'ya özel donanımlı itfaiye'

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Aliağa'da yaptırdığı itfaiye binası, 27 Aralık Cumartesi günü açılacak. Kentin kuzey ilçelerine hizmet verecek yeni itfaiye de "özel bir donanıma" sahip olacak.

Serkan Acar: Aliağa'daki konaklama tesisleri yetersiz!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Aliağa’daki itfaiye binası tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Aliağa’da yapımını tamamladığı itfaiye binası, 27 Aralık'ta törenle açılacak. Kentin kuzey ilçelerine hizmet verecek itfaiye, Aliağa ve çevresindeki sanayi tesislerinin yoğunluğu nedeniyle “özel bir donanıma” sahip olacak.

Dev otel zincirleri Aliağa'ya gelecek!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar 'ı ziyaret etti.

Aliağa, konaklama turizmini geliştirecek!

Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Aliağa'da kuralar çekildi, yüzler gülüyor!

Aliağa'da kuralar çekildi, yüzler gülüyor. İZMİR Büyüksehir Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi uygulayacağı Uzundere Mahallesi'nde tapusuz yapı sahipleri de unutulmadı.Büyüksehir; Uzundere dönüşümünde yeni bir adım daha attı.

Aliağa'ya Hilton geliyor!

Aliağa'ya Hilton geliyor. MNV Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından yatırımı gerçekleştirilecek Hampton by Hilton, 121 odalı, 242 yataklı ve 3 yıldızlı olacak.

Aliağa 2014 planları Haberi

Aliağa 2014 planları

Son 5 yılda Aliağa’nın 30-40 yıllık eski altyapısını değiştiren Aliağa Belediyesi ve İzmir Büyükşehir, kentin altyapısını yenileyerek geleceğe hazırladı. 40 yıllık içme suyu şebekesi yenilenen Aliağa’da mahallelerde son beş yılda 266 bin 600 m2 yeni yol açıldı. Kentin can damarı olan Atatürk ve Fevzi Paşa caddelerinin de aralarında olduğu cadde ve sokaklar asfaltlanarak Aliağa’nın çehresi değişti.


BAŞKAN OĞUZ: ALİAĞA KENT TARİHİNİN ÖNEMLİ ALTYAPI YATIRIMLARINI YAPTIK

Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, 2009-2013 döneminde yapılan belediye hizmetleriyle vatandaşların yazın toz kışın çamur derdinden kurtulduğunu söyleyerek, “Söz verdiğimiz tüm çalışmaları yaptık. Aliağa kent tarihinin önemli altyapı yatırımlarını yaptık. Bu çalışmalarda Büyükşehir belediyemiz her zaman yanımızda oldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Aziz Kocaoğlu’na Aliağa adına teşekkür ediyorum” dedi.


266 BİN M2 YOL İLK KEZ...