28 / 04 / 2024

Aliağa cadde düzenlemeleri

Aliağa cadde düzenlemeleri

İzmir Caddesi'nde yapmış olduğu çalışmalar devam ederken Park ve Bahçeler Müdürlüğü İzmir Caddesi için 'CTP Çardak Pergole, Çiçekçilik, Oturma Bankları ve Köprü' işi için ihale çıkmaya hazırlanıyor.

İzmir Aliağa’da kentsel dönüşüm devam edecek!

Aliağa Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yeniden inşa edilen “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 60 konut sahiplerine teslim edildi. 

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

İzmir Kyme Antik Kenti Kazı Evi ve Aliağa Arkeoloji Müze binası harabeye döndü! 

İzmir Aliağa'da bulunan Kyme Antik Kenti Kazı Evi ve Aliağa Arkeoloji Müzesi çürümeye terk edildi. Plastik çöplerle dolu binalar harabeye döndü.

Vakıf GYO Aliağa dükkan değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İzmir ili Aliağa ilçesinde konumlu dükkana ait değerleme raporu yayınlandı. 

Aliağa Belediyesi, Sarı Konutları kentsel dönüşümle yenileyecek!

İzmir Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, kentte bulunan Sarı Konutları'nın kentsel dönüşümle yenileneceği dile getirdi. Çalışmaların 18 ayda tamamlanması bekleniyor. 

Vakıf GYO İzmir Aliağa dükkanı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İzmir ili Aliağa ilçesinde konumlu Dükkana ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları satışa çıkıyor!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında hayata geçirilen TEM Avrasya Cadde dükkanları, bugün saat 15:00'da satışa çıkıyor.

TEM Avrasya Cadde dükkanları yarın satışa çıkıyor!

Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında hayata geçirilen Tem Avrasya Cadde projesinde 17 cadde dükkanı yarın açık artırmaya çıkıyor.

Emlak Konut Niğde cadde dükkanları 20 Haziran'da satışa çıkıyor!

Niğde Emlak Konutları'nda yer alan cadde dükkanları 20 Haziran Perşembe günü açık artırmayla satışa çıkarılıyor.

Kuzey Yakası’ndaki 62 cadde dükkanı açık arttırma ile 11 Mayıs'ta satışta!

Emlak Konut’un, Kuzey Yakası projesine ait 62 adet cadde dükkanı satışa sunuluyor. Dükkanlar, yatırımcılara iş dünyasının yeni yakası Kuzey yakasında büyük yatırım fırsatı sağlayacak...

Emlak Konut Kuzey Yakası cadde dükkanları satışa çıkıyor!

Emlak Konut Kuzey Yakası cadde dükkanları 11 Mayıs'ta açık artırmayla satışa sunulacak.

Aliağa'nın kentsel dönüşüm ihtiyacı!

İzmir CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Devran, ilçede son yıllarda öne çıkan en büyük sorunlarından birinin konut ve dönüşüm olduğunu söyledi. Devran, bölgenin dönüşüme ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları ön satışta!

Selenium Retro 9 projesinde yer alan açık hava cadde dükkanları bugün ön satışa çıkıyor. Aşçıoğlu Grubu imzasını taşıyan projede dükkanların fiyatları 2 milyon TL'den başlıyor. 

Aliağa cadde düzenlemeleri Haberi

Aliağa cadde düzenlemeleri

Aliağa Belediyesi'nin sürdürdüğü kentsel tasarım çalışmaları kapsamında İzmir Caddesi'nde yapmış olduğu çalışmalar devam ederken Park ve Bahçeler Müdürlüğü İzmir Caddesi için 'CTP Çardak Pergole, Çiçekçilik, Oturma Bankları ve Köprü' işi için ihale çıkmaya hazırlanıyor. 

İhale göre açık ihale usulü ile yapılacak. İhale 02 Şubat saat 10:00'da Belediye Meclis Salonu'nda yapılacak. 

İzmir Caddesi üzerinde yapılacak üst yapı ihalesini kazanan firma, sözleşmeyi imzaladığı tarihten itibaren 3 gün içerisinde çalışmaya başlayacak ve 45 iş günü içerisinde ise taahhüt ettiği işi bitirmiş olacak. 

İzmir Caddesi üzerinde, CTP Çardak Pergole Bin Yüz Elli Metrekare, çiçeklik 120 adet, 60 adet oturma bankı, köprü 5 adet olmak üzere imalatının yapılma işi için duyurusu yapılan ihale ilanında; ihaleye konu olan malın niteliği, türü, miktarı, ihaleye katılabilme şartları ile birlikte istenilen...