03 / 05 / 2024

aliağa çalışmaları

aliağa çalışmaları

Son yıllarda hızla büyüyen, nüfusu artan ve yeni konut alanlarıyla hacimsel olarak genişleyen Aliağa’da ihtiyaç duyulan Altyapı hizmetleri hızla gerçekleştiriliyor. Cadde ve sokaklar asfaltlanarak Aliağa’nın çehresi değişti...

Aliağa Belediyesi 'nin çalışmaları devam ediyor!

Aliağa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin koordineli çalışmasıyla mahalle ve sokaklar temizlendi. . Aliağa Belediyesi’nin başlattığı temizlik seferberliği semt sakini vatandaşları memnun etti.

Japonya'dan Türkiye'ye övgü: Deprem bölgesindeki yeniden inşa çalışmaları takdire şayan!

Japonya Uluslararası İş Birliği Ajansı (JICA) Başkanı Dr. Tanaka Akihiko, Türkiye’nin depremle mücadelede çalışmaları ile kalıcı konutların yapımı konusunda övgülerde bulundu. Bakan Özhaseki de çok hızlı hareket edildiğini ve teslimlerin gelecek sene yapılacağını belirtti. İşte ayrıntılar...

Japonların yüzde 30'u, 2011 depremi sonrasındaki yeniden inşa çalışmalarını yetersiz buluyor!

Japonya halkı ülkenin kuzeydoğusunda Mart 2011 tarihinde meydana gelen deprem ve tsunami sonrası, yeniden inşa çalışmalarının yetersiz kaldığını düşünüyor.

Son dakika haberi! Aşı çalışmalarında sona mı gelindi?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Maske, yakın zamanda hayatımızdan çıkmış olacak. Kovid-19 aşı çalışmalarında büyük ilerlemeler var. Sonucu bekleyelim." dedi.

TOKİ yeni Hasankeyf’in inşa çalışmalarına hız verdi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Ilısu Barajı göl sahasında kalan “Batman’ın Hasankeyf İlçesi 3 belde ve 105 köyde Kentsel Yeni Yerleşim Alanı”nda alt ve üst yapı ihtiyaçlarını karşılamak üzere yürüttüğü çalışmaları hızlandırdı.

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında çalışmalar sürüyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eminönü-Alibeyköy arasında hizmet vermesi planlanan tramvayın inşa çalışmalarının koruma kurulları kararları doğrultusunda yürütüldüğünü açıkladı. 

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu'nda çalışmalar tam gaz devam!

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu'nun Göztepe İstasyonu inşa çalışmaları başladı.Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu 13 kilometre uzunluğunda 11 istasyondan oluşacak.

Düden Katlı Kavşak çalışmaları hızla ilerliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya ulaşımına kazandıracağı dev projelerden Düden Katlı Kavşağı çalışmaları hızla devam ediyor. Başkan Menderes Türel’in incelemelerde bulunduğu 3 katlı kavşak kademe kademe ulaşıma açılacak.

İsrail'in yıkım çalışmalarına karşı duracağız!

Filistin Kudüs İşleri Bakanı Adnan el-Hüseyni, İsrail tarafından gerçekleşen Mescid-i Aksa baskınlarından, yıkım faaliyetlerine, Yahudi yerleşim birimi inşa çalışmalarından, Kudüs’teki Filistinlilerin evlerine el koymasını değerlendirdi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan yeniden inşa çalışmalarına destek!

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre Orman ve Su İşleri Bakanlığının, Diyarbakır'ın Sur ve Mardin'in Nusaybin ilçesinde gerçekleştirilen yeniden inşa çalışmalarına destek verdiği bildirildi.

Gebze Anibal Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Gebze trafiğini rahatlatacak olan Anibal kavşağı çalışmalarını yerinde inceledi.

Sakarya Engelsiz Yaşam Merkezi'nde çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Yenigün Mahallesinde inşa çalışmalarının başladığı Engelsiz Yaşam Merkezinde incelemelerde bulundu.

Denizli Güney Devlet Hastanesi'nin inşa çalışmaları meclis gündeminde!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Güney Devlet Hastanesi yapım ve inşa çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularını Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a iletti..

Artvin Arhavi Sahil Dolgu Alanı'nda çalışmalar tam gaz!

Arhavi Sahil dolgu alanında bir süre önce yapımına başlanan spor alanlarının inşa çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Futbol sahası, tenis kortları, voleybol sahaları ile bölge şimdiden adından söz ettirirken, bölgede son olarak tribünlerin koltuk montajları yapılıyor.

aliağa çalışmaları Haberi

aliağa çalışmaları

Son 5 yılda Aliağa’nın 30-40 yıllık eski altyapısını değiştiren Aliağa Belediyesi ve İzmir Büyükşehir, kentin altyapısını yenileyerek geleceğe hazırladı. 40 yıllık içme suyu şebekesi yenilenen Aliağa’da mahallelerde son beş yılda 266 bin 600 m2 yeni yol açıldı. Kentin can damarı olan Atatürk ve Fevzi Paşa caddelerinin de aralarında olduğu cadde ve sokaklar asfaltlanarak Aliağa’nın çehresi değişti.


BAŞKAN OĞUZ: ALİAĞA KENT TARİHİNİN ÖNEMLİ ALTYAPI YATIRIMLARINI YAPTIK

Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, 2009-2013 döneminde yapılan belediye hizmetleriyle vatandaşların yazın toz kışın çamur derdinden kurtulduğunu söyleyerek, “Söz verdiğimiz tüm çalışmaları yaptık. Aliağa kent tarihinin önemli altyapı yatırımlarını yaptık. Bu çalışmalarda Büyükşehir belediyemiz her zaman yanımızda oldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Aziz Kocaoğlu’na Aliağa adına teşekkür ediyorum” dedi.


266 BİN M2 YOL İLK KEZ...