26 / 07 / 2024

aliağa fabrika yatırımları

aliağa fabrika yatırımları

Son yıllarda iyi yatırım çeken Ege bölgesinde tam bir yerli ve yabancı yatırımcı rekabeti var. Yatırımlar istihdamı da arttırıyor. İzmir, bu yıl devreye alınacak yüze yakın tesisle yaklaşık 15 bin yeni istihdamla başı çekecek.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası açıkladı! Bu sene Türkiye'ye yapılan yatırımlar 2,5 milyar Euro'yu aşacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Odile Renaud-Basso, Türkiye'de bu yılki yatırımlarının 2,5 milyar Euro'yu aşacağını belirtti.

Eskişehir'de fabrika yatırımları için gaza basıldı! 2030 yılında toplam bin 250 fabrika olacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'e yapılan sanayi yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin 2030 yılına kadar bin 250 fabrika olduğunu açıkladı.

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 2 milyon 656 bin 200 TL sermaye bedeli ile Ulustan Muhluoğlu tarafından açıldı.

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 2 milyon 656 bin 200 TL sermaye bedeli ile Ulustan Muhluoğlu tarafından açıldı.

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alican İbrahimağaoğlu tarafından kuruldu.

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tophane Şubesi açıldı!

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tophane Şubesi 4 milyon 237 bin 49  TL yatırım bedeli ile Nahit Sağlık tarafından açıldı.

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Lorin Proje Yatırımları Anonim Şirketi Acıbadem Şubesi açıldı!

Lorin Proje Yatırımları Anonim Şirketi Acıbadem Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Yıldırım tarafından açıldı.

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi açıldı!

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi Beykoz’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Yama tarafından açıldı.

Kale Grubu, fabrika yatırımına başlıyor!

Avrupa’nın 5’inci, dünyanın ise 15’inci büyük seramik karo üreticisi konumunda bulunan Kale Grubu, yeni şirket satın alımı veya yeni fabrika yatırımları hayata geçirmeyi planlıyor.

Demirtürk Turizm Yatırımları İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Beyoğlu Şubesi açıldı!

Demirtürk Turizm Yatırımları İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Çiftçi tarafından açıldı.

Murat Kurum'dan Konya yatırımları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın geleceğini inşa ettiklerini belirtti. Kurum, "Kentsel dönüşümden sosyal konutlara, millet bahçelerinden çevre yatırımlarımıza, sokak sağlıklaştırma projelerinden tarihi meydanlarımızı yenilemeye, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

aliağa fabrika yatırımları Haberi

aliağa fabrika yatırımları


Ekonomide küresel dalgalanmalara rağmen yerli ve yabancı girişimciler yatırımlarını ötelemedi. İzmir, Manisa, Denizli, Aydın ve Uşak'taki organize sanayi bölge ve serbest bölge müdürlüklerinin verdiği bilgiye göre, sanayi parsellerindeki inşaat çalışmaları son dönemde hız kazandı. İzmir'de geçen yıl ABD'li TPI Kompozit ve otomotiv yan sanayi şirketi Gates ile Japon Lansinoh şirketlerinin yanı sıra Sütaş, Ekoten ve Gülermak gibi yerli sermaye firmalarının büyük ölçekli yatırımları devreye alındı. İzmir'de inşaatına başlanan Danimarkalı rüzgar enerjisi komponentleri üreticisi LM Wind Power ve ABD'li Royal Tobacco başta olmak üzere yüze yakın tesisle yaklaşık 15 bin yeni istihdam yaratılması bekleniyor. İzmir Atatürk OSB'de 2017'de 7 firmanın üretime başlamasıyla ilave 2 bin kişilik istihdam sağlanması öngörülüyor. 2017 yılında ABD'li Royal Tobacco ve Yırcalı Grubu bünyesindeki Balyem tesisleriyle...