27 / 04 / 2024

Aliağa kapalı spor salonu

Aliağa kapalı spor salonu

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 24. Akıllı Kapalı Spor Salonunun temelini 30 Kasım günü Aliağa’da atacak. Salonun temel atma töreni İzmir’in belediye başkanlarını ve sivil toplum kuruluşlarını, İzmir ve ilçelerin kanaat önderlerini Aliağa’da buluşturacak...

Antalya Konyaaltı'na kapalı spor salonu inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı’na 2 bin seyirci kapasiteli kapalı spor salonu inşa ediyor. 

Burdur Kapalı Spor Salonu Ağustos'ta açılacak!

Burdur'da inşaatı devam eden Burdur Kapalı Spor Salonu'nun yüzde 80'i bitti. 3 bin seyircili kapasiteli tesisin Ağustos ayında açılması planlanıyor.

Sivas kapalı spor salonu inşaatının yüzde 80'i tamam!

TOKİ tarafından Sivas'a yaptırılan kapalı spor salonu gecikmeli olsa da bu yıl içerisinde tamamlanmaya çalışılıyor. Salonda yüzde 80 oranında fiziki gerçekleşme sağlanırken alt yapı çalışmaları sürüyor .

Amir Çiçek'ten Bodrum'a kapalı spor salonu müjdesi!

Muğla Valisi Amir Çiçek’den Bodrum’a müjdeli haber geldi. Vali Çiçek Bodrum’un en büyük ihtiyacı olan spor tesislerini en kısa sürede Bodrum’a kazandıracağız dedi.

Burdur Karamanlı Kapalı Spor Salonu ne zaman tamamlanacak?

Vali Yılmaz, inşaatı devam eden Kapalı Spor Salonunda incelemelerde bulundu. Vali Yılmaz'a teslim tarihinin 20 Eylül 2016 olan Karamanlı İlçesi Kapalı Spor Salonun 17 Ağustos 2016 tarihi itibariyle iç aydınlatılması ve ilave dış parke harici tamamlandığı bilgisi verildi.

Kocaeli Kartepe’ye kapalı spor salonu inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe ilçesinde Sarımeşe bölgesinde 1000 kişilik çok amaçlı kapalı spor salonu inşa ediliyor. Yapı çalışmaları tamamlanan projenin iç kısmındaki uygulamalar yapılıyor.

Küçükköy Kapalı Spor Salonu'nda son durum!

Küçükköy Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi inşaatı büyük bir hızla devam ediyor. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da, inşaatın en kısa sürede bitirilmesi için çalışmaları yakından takip ediyor.

Çiğli Egekent'e kapalı spor salonu inşa edilecek!

Çiğli Belediyesi meclis gündemine getirilen imar plan değişikliği kararı ile Çiğli Egekent’te bulunan boş araziye kapalı spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzu yapılması kararı ilgili komisyonlara gönderildi

TT Arena’nın yanına kapalı spor salonu yapılacak!

G.Saray’da UEFA’dan beklenecek tehlikeyi açıklayan başkan Dursun Özbek " TT Arena’nın yanına yapılacak kapalı spor salonunun isim haklarının sponsora verip minimum 50 milyon Euro isim hakkı satacak." dedi.

Elbistan kapalı spor salonunun ihalesi 28 Aralık'ta!

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’ın yaptığı çalışmaların ardından, Elbistan’a yapılmasına karar verilen spor salonu için düğmeye basıldı. Elbistan’a yapılacak 3 bin kişi kapasiteli kapalı spor salonunun ihalesi 28 Aralık günü yapılacak.

Keçiören'e kapalı spor salonu inşa edilecek!

Keçiören Belediyesi, rofesyonel sporcuların yetişmesi için önemli adımlar atmaya devam ediyor. Ovacık Mahallesinde yapılacak 2500 kişilik kapalı spor salonu için kolları sıvadı. Projesi tamamlanan spor kompleksi konforu, donanımı ile parmak ısırtacak.

Kocaeli Karamürsel'e kapalı spor salonu inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel İmam Hatip Lisesi'ne kapalı spor ve seminer salonu yapımı için ihaleye çıkacak. Büyükşehir Hizmet Binası’nda yapılacak ihale, yarın saat 11.00’de gerçekleştirilecek

Diyarbakır Kapalı Spor Salonu Aralık'ta açılıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin Mart ayında inşaatına başladığı 1000 kişilik Kapalı Spor Salonu, tamamlanma aşamasına getirildi. Gençlere ve çocuklara hizmet verecek Spor Salonu, aralık ayında hizmete açılacak.

Aliağa kapalı spor salonu Haberi

Aliağa kapalı spor salonu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz’la birlikte ilçe belediye başkanları tarafından temeli atılacak olan Spor Salonu 3 ayda tamamlanarak Şubat ayında hizmete girecek.


ALİAĞA’DA BÜYÜKŞEHİR YATIRIMLARI SÜRÜYOR

Aliağa, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Aliağa Belediyesi işbirliğinde her gün yeni yatırımlarla tanışıyor. Aliağa Belediyesi’nin kentte çeşitli tesis projeleri tamamlanma aşamasına gelirken şimdi de İzmir Büyükşehir Belediyesi kente yapacağı “Akıllı Salon”un temelini 30 Kasım’da düzenlenecek törenle atıyor. Belde ve ilçelere bu güne kadar 23 spor salonu kazandıran Büyükşehir Belediyesi, 24. Salonu Aliağa’da 3 ayda inşa edecek. Prefabrik olarak inşaa edilecek salon, spor karşılaşmalarından sosyal ve kültürel etkinliklere kadar her alanda Aliağa halkına hizmet verecek.


BAŞKAN OĞUZ: AZİZ KOCAOĞLU’NA KENTİMİZE KATKILARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”

Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz,...