07 / 05 / 2024

aliağa klimalı otobüs durağı

aliağa klimalı otobüs durağı

İzmir Aliağa'da toplu taşıma araçlarını kullananlar olumsuz hava koşullarından klimalı duraklarla korunacak. Belediyenin hayata geçirdiği uygulamayla vatandaşlar kışın sıcak, yazın ise serin ortamda otobüs bekleyecek

Okulların açıldığı gün toplu taşıma bedava mı? 11 Eylül 2023 otobüs, metro, metrobüs saat kaça kadar ücretsiz? 

'11 Eylül 2023 otobüs, metro, metrobüs bedava mı?' sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. İBB'den konu ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar...

Bugün Marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? 30 Ağustos toplu taşıma ücretli mi, ücretsiz mi? Son dakika!

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki bugün marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? Hangi toplu taşımalar ücretsiz? 

30 Ağustos 2023 toplu taşıma ücretsiz mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

Kurtuluş Savaşı'nın dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıldönümünden önce toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

İstanbul'a 125 yeni otobüs geliyor! 2024 Ocak'ta hizmete sunulacak! 

İBB ve İETT, yaklaşık 850 milyon TL'lik öz kaynakla İstanbul’a 125 yeni otobüs getiriyor. Söz konusu otobüsler 2024 Ocak'ta hizmete sunulacak. 

2023'ün en pahalı uçak ve otobüs rotaları peş peşe açıklandı!

Bu senenin uçak ve otobüs bileti fiyatlarının ilk beş ayındaki karnesini açıkladı. Peki, en pahalı ve en ucuz uçuş nerelere yapıldı? İşte detaylar...

Şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarına zam gelecek mi? TOF başkanından bayram öncesi çok konuşulacak açıklama!

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala yolcu hareketliliğinde yüzde 40 daralma meydana geldiğini vurguladı. Yıldırım, otobüs bileti fiyatlarına yeni bir zam gelip gelmeyeceği ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Otobüsçüler Federasyonundan zam açıklaması! Duymadım demeyin!

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED), bilet fiyatlarına 2023'te zam yapılmayacağına dair açıklamalarının çarpıtıldığını söyledi. İşte detaylar!

Otobüs bileti almak hayal oldu! Uçak bileti fiyatına otobüs bileti! Metro, Pamukkale 6 Ağustos 2022 fiyat listesi

Henüz tatile çıkamayan vatandaşlar şehirler arası otobüs bileti fiyatlarını araştırıyor. Şehirler arası yolculuk artık lüks oldu! Peki, şehirler arası otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Kamil Koç ve Pamukkale 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Kurban Bayramı öncesi otobüs biletlerine zam üstüne zam geldi! Bakanlıktan otobüs firmalarına ‘ceza’ açıklaması!

Artan akaryakıt fiyatları ve talebin yükselmesi sebebiyle Kurban Bayramı tatilinde otobüs bileti fiyatlarında da ciddi artış oldu. Kurban Bayramı tatili öncesinde otobüs firmalarına yönelik denetimleri artıran Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması geldi...

İzmir Aliağa için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili Aliağa ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31486 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatı tamam! Açılışa hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatını tamamladı. 10 bin metrekarelik alana inşa edilen yeni terminal açılış için gün sayıyor.

Aliağa'da emlakçılar için mesleki yeterlilik sınavları başladı!

Aliağa Ticaret Odası’nda (ALTO), sorumlu emlak danışmanı mesleki yeterlilik sınavları devam ediyor. Yazılı ve uygulamalı sınavın ardından başarılı olan emlak danışmanları, “MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi” alacak.

Ordu Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali 1 Aralık'ta açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması için yapılan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, 1 Aralık'ta hizmete açılıyor.

aliağa klimalı otobüs durağı Haberi

aliağa klimalı otobüs durağı


Aliağa'da toplu taşıma araçlarını kullananlar olumsuz hava koşullarından klimalı duraklarla korunacak. Belediyenin hayata geçirdiği uygulamayla vatandaşlar kışın sıcak, yazın ise serin ortamda otobüs bekleyecek


İzmir'in Aliağa ilçesinde duraklarda toplu taşıma araçlarını bekleyenler, olumsuz hava şartlarından etkilenmeyecek. Belediyenin klimalı durak projesi ile vatandaşlar toplu taşıma araçlarını yaz aylarında serin, kış aylarında ise sıcak ortamda bekleyecek. 

Modern durakların ilki Hükümet Caddesi üzerinde hizmete girdi. Yıl sonuna kadar 5 yeni durağın daha yerleştirileceğini belirten yetkililer, 2015 sonunda ise bu sayının 50'yi bulacağını açıkladı. Aliağalılar ise, soğuk havaların kendini göstermeye başladığı şu günlerde klimalı durakta üşümeden toplu taşıma araçlarını beklemenin keyfini yaşıyor.

Projenin vatandaşların ortak kullanım alanlarının modernize edilmesi çalışması kapsamında tasarlandığını dile getiren Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mete Güzelocak, şu bilgileri verdi: "İlk etapta...