26 / 05 / 2024

Aliağa özelleştirilme ihalesi

Aliağa özelleştirilme ihalesi

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın, Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santralinin özelleştirilme ihalesinde ön yeterlilik ve son teklif verme tarihi ve saati 29 Ocak 2016 tarihine ertelendi.

Aliağa Belediyesi'nden İzmir'de satılık gayrimenkul!

İzmir İli Aliağa Belediye Başkanlığı, İzmir Aliağa'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 19 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Aliağa 759 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Aliağa Samurlu projesinin ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ İzmir Aliağa ihalesi yarın!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden TOKİ, İzmir Aliağa Samurlu Mahallesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ İzmir Aliağa ihalesi 22 Eylül'de! 

TOKİ tarafından İzmir'in Aliağa ilçesinde inşa edilecek 2. Etap konutları için ihale tarihi belli oldu. 759 konutun inşa edileceği projenin ihale tarihi 22 Eylül'de yapılacak. 

Üç ildeki taşınmazların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı Edirne ili, Manisa ili ve Samsun ilinde bulunan gayrimenkullerin özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

Güllük Liman Sahası özelleştirme ihalesi sonucu onaylandı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye (TDİ) ait Güllük Liman Sahası özelleştirme ihalesi sonucu onaylandı.

TOKİ İzmir Aliağa 614 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Aliağa 614 konut projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ İzmir Aliağa 614 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Aliağa'da inşa edeceği 614 konutun ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ İzmir Aliağa 614 konut ihalesi 31 Mart'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Aliağa 2020 projesi için düğmeye bastı. Toplam 614 yeni konutun yer alacağı projenin ihalesi 31 Mart 2020 tarihinde yapılacak.

ÖİB İzmir Aliağa'daki gayrimenkul satışını onayladı!

İzmir Aliağa ilçesi Aliağa mahallesinde yer alan 39 bin 862 metrekare yüzölçümlü taşınmazın satışı  Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

Ankara'daki 17 gayrimenkulün özelleştirme ihalesi ertelendi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından,  Maliye Hazinesi adına kayıtlı Ankara İli Gölbaşı İlçesi'ndeki 17 taşınmazın özelleştirme ihalesi 31 Temmuz'dan 7 Ağustos'a uzatıldı.

Aliağa Gençlik Merkezi Binası ihalesi 20 Aralık'ta!

Aliağa Belediyesi, Gençlik Merkezi Binası Yapımı için ihale tarihini açıkladı. Aliağa Gençlik Merkezi Binası ihalesi 20 Aralık'ta yapılacak. 

Balıkesir Manyas'ta özelleştirme ihalesi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Manyas HES ile bu santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesi 12 Eylül Salı günü gerçekleşecek.

Aliağa özelleştirilme ihalesi Haberi

Aliağa özelleştirilme ihalesi

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın, Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santralinin özelleştirilme ihalesinde ön yeterlilik ve son teklif verme tarihi ve saati 29 Ocak 2016 tarihine ertelendi. Süre uzatım ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


SÜRE UZATIM İLANI


Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santralinin özelleştirilmesi amacıyla ihale edileceği 15/07/2015 tarihinden itibaren yayımlanan ilanlarla duyurulmuştur.


Bahse konu ilanda belirtilen ön yeterlilik ve son teklif verme tarihi ve saati 29/01/2016 günü saat 17:00’ye kadar uzatılmıştır.




Haber Milliyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca, Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali'nin özelleştirilmesinde son teklif verme süresi uzatıldı.


Konuyla ilgili ilan Resmi gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından, Aliağa Kombine Çevrim...