06 / 05 / 2024

Aliağa özelleştirilme ihalesinde teklif süresi uzatıldı!

Aliağa özelleştirilme ihalesinde teklif süresi uzatıldı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın, Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santralinin özelleştirilme ihalesinde ön yeterlilik ve son teklif verme tarihi ve saati 29 Ocak 2016 tarihine ertelendi.



Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın, Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santralinin özelleştirilme ihalesinde ön yeterlilik ve son teklif verme tarihi ve saati 29 Ocak 2016 tarihine ertelendi. Süre uzatım ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


SÜRE UZATIM İLANI


Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santralinin özelleştirilmesi amacıyla ihale edileceği 15/07/2015 tarihinden itibaren yayımlanan ilanlarla duyurulmuştur.


Bahse konu ilanda belirtilen ön yeterlilik ve son teklif verme tarihi ve saati 29/01/2016 günü saat 17:00’ye kadar uzatılmıştır.




Haber Milliyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca, Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali'nin özelleştirilmesinde son teklif verme süresi uzatıldı.


Konuyla ilgili ilan Resmi gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından, Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali'nin özelleştirilmesinde daha önce 20 Kasım 2015 olarak belirlenen ön yeterlilik ve son teklif verme tarihi 29 Ocak 2016'ya uzatıldı.


Milliyet


Geri Dön