19 / 05 / 2024

Aliağa özelleştirilme ihalesinde teklif süresi uzatıldı

Aliağa özelleştirilme ihalesinde teklif süresi uzatıldı

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın, Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santralinin özelleştirilme ihalesinde ön yeterlilik ve son teklif verme tarihi ve saati 29 Ocak 2016 tarihine ertelendi.

ÖİB İzmir Aliağa'daki gayrimenkul satışını onayladı!

İzmir Aliağa ilçesi Aliağa mahallesinde yer alan 39 bin 862 metrekare yüzölçümlü taşınmazın satışı  Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

Menemen-Aliağa-Çandarlı için görevlendirme yapıldı!

Menemen-Aliağa-Çandarlı otoyol ihalesinde en iyi teklifi 9 yıl 10 ay 11 gün ile IC İçtaş-Astaldi-Kalyon Ortak Girişim Grubu vermişti. Menemen-Aliağa-Çandarlı için görevlendirme yapıldı.

İzmir Aliağa santral ihalesi ertelendi!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santralinin özelleştirilmesi ihalesinin ön yeterlilik ve son teklif verme tarihini 6 Haziran 2016'ya erteledi.

Aliağa ve Bursa santral ihalelerinin teklif süresi uzatıldı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali’nin özelleştirilmeleri amacıyla düzenlenecek ihalelerin teklif verme sürelerini uzattı.

Aliağa özelleştirilme ihalesinde teklif süresi uzatıldı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın, Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santralinin özelleştirilme ihalesinde ön yeterlilik ve son teklif verme tarihi ve saati 29 Ocak 2016 tarihine ertelendi.

Bursa ve Aliağa Gaz Santrali ÖİB tarafından özelleştirilecek!

Bursa Doğalgaz Santrali ile Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Santrali, ÖİB tarafından özelleştirilecek. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Bursa Doğalgaz Santrali ve Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Santrali'ni özelleştiriyor.

Aliağa ve Bursa doğalgaz santrallerinin ihalesi ertelendi!

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali’nin özelleştirilme ihaleleri 20 Kasım 2015 tarihine ertelendi.

Aliağa'da çevre düzenlemesi yapılıyor!

Aliağa Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ’Toplam Çözüm Ekipleri’ tarafından ilçe genelinde yürütülen çevre düzenleme, yenileme ve güzelleştirme çalışmaları devam ediyor.

Aliağa Çoraklar Mahallesi'ne düzenleme!

Aliağa Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı toplam çözüm ekipleri, ilçe genelinde yürütülen çevre düzenleme, yenileme ve güzelleştirme çalışmalarına devam ediyor.

Aliağa ve Bursa doğalgaz santrali özelleştirilecek!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, iki doğalgaz santralini özelleştirme kapsamıyla satışa çıkarıyor. Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali ihale yoluyla özelleştirilecek.

Aliağa ve Bursa'daki iki santral özelleştirilecek!

Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali ve bu santraller tarafından kullanılan taşınmazlar özelleştirilecek. İhalelere yalnızca tüzel kişiler ile Ortak Girişim Grupları katılabilecek.

Aliağa Kombine Çevrim Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali satışa çıkıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ( ÖİB ), Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali’ni özelleştirilmek üzere satışa çıkardı.

İzmir Aliağa Camisi restore ediliyor!

İzmir’in en eski camilerinden biri olan ve Gedizli Ali Ağa tarafından 1672 yılında yaptırılan Aliağa Camisi restore ediliyor. Vali Toprak, bu ata yadigarı ve önemli tarihi değeri ayağa kaldırmanın ve yeniden işlevsel hale getirilmesinin çok önemli olduğun

Aliağa özelleştirilme ihalesinde teklif süresi uzatıldı Haberi

Aliağa özelleştirilme ihalesinde teklif süresi uzatıldı

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın, Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santralinin özelleştirilme ihalesinde ön yeterlilik ve son teklif verme tarihi ve saati 29 Ocak 2016 tarihine ertelendi. Süre uzatım ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


SÜRE UZATIM İLANI


Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santralinin özelleştirilmesi amacıyla ihale edileceği 15/07/2015 tarihinden itibaren yayımlanan ilanlarla duyurulmuştur.


Bahse konu ilanda belirtilen ön yeterlilik ve son teklif verme tarihi ve saati 29/01/2016 günü saat 17:00’ye kadar uzatılmıştır.




Haber Milliyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca, Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali'nin özelleştirilmesinde son teklif verme süresi uzatıldı.


Konuyla ilgili ilan Resmi gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından, Aliağa Kombine Çevrim...