05 / 05 / 2024

Aliağa temizlik çalışmaları

Aliağa temizlik çalışmaları

Yaklaşan her bayram evlerde tatlı bir temizlik heyecanı başlatır. Evlerde yaşanan temizlik heyecanına Aliağa Belediyesi de kentin dörtbir yanındaki çalışmalarla katıldı. Aliağa Belediyesi kent genelindeki temizlik çalışmalarını sıklaştırdı...

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren projesinin Halkalı-Ispartakule kısmında tünel açma çalışmaları başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin üçüncü fazı olan Halkalı-Ispartakule bölümündeki tünel açma çalışmalarını başlatarak çok önemli bir aşamayı daha hayata geçirdiklerine dikkat çekti. 

Diyarbakır'daki 400 ağır hasarlı binanın yıkımına başlanacak: Çalışmalar 3 ayda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'daki 400 ağır hasarlı binanın yıkımına yakında başlanacağı açıklandı. Çalışmaların 3 ayda tamamlanması planlanıyor. 

Gebze-Darıca Metrosu'nda tünel açma çalışmaları başladı!

Gebze Darıca arasında inşa edilen metro hattı için tünel açma çalışmaları bugün başladı. Tünel açma için yapılan törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Çal Mağarası’nda modernizasyon çalışmaları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada “Çalışmalarımız tamamlandığında Çal Mağarası oldukça modern bir yapıya kavuşmuş olacaktır” dedi.

Malatya Tecde'de imar çalışmaları sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımını daha sağlıklı yapıya kavuşturmak için yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor.

Güroymak'ta imar çalışmaları devam ediyor!

Güroymak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni imar yolları açma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirilecek yeni ulaşım projesi için çalışmaların başladığını söyledi.

Ordu Yenimahalle Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Yenimahalle Kavşağı'nda çalışmalar başladı, kavşak trafik sorununu da çözecek.

Akdeniz'de yeni imar yolları açma çalışmaları hız kazandı!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni imar yolları açma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Karaman Sanayi Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karaman Belediyesi Sanayi Kavşağı'nda çalışmalara başladı.

Mersin Erdemli'de yeni yol açma çalışmaları başladı!

Mersin’in Erdemli Alata Mahallesi’nde imar uygulamalarına göre yeni yol açma çalışmalarına başladı.Erdemli Belediye Başkanı Tollu yol açma çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü belirtti.

Kayseri Bünyan TOKİ'de temel açma çalışması başladı!

TOKİ tarafından Kayseri Bünyan'a inşa edilecek 216 adet TOKİ konutu için temel açma çalışmalarına başladı. Konutlar hızla yükselecek.

Ordu Yeni Sanayi Kavşağı'nda altyapı çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu'da trafiği rahatlatacak ve çevre yolunun Karadeniz sahil yoluna bağlantısını sağlayacak yeni sanayi kavşağında çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir ekipleri, altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Aliağa temizlik çalışmaları Haberi

Aliağa temizlik çalışmaları

Aliağa Belediyesi Temizlik ekipleri Bayram öncesi haftayı yoğun mesai ile geçirdi. Belediye, bayram hazırlıkları çerçevesinde kent merkezi başta olmak üzere, çevre belde ve köylerde kapsamlı temizlik gerçekleştirdi. Bayramı’nın sıcak yaz günlerine denk gelmesiyle birlikte önemi daha da artan kentin temizliği için bayram mesaisi yapan Aliağa Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri kent genelindeki cadde ve sokaklarda rutin temizlik çalışmalarını sıklaştırdı.


TEMİZLİK EKİPLERİ KENTİN DÖRT BİR YERİNDE…

Çalışmalar kapsamında temizliğe Sahil Bandı ve parklar gibi yaşam alanlarından başlayan temizlik ekipleri, belirlenen program çerçevesinde çift yönlü süpürme özelliğine sahip vakumlu yol süpürme makineleri ile modern bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Alt yapı ve asfalt çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda da çalışmalara dâhil edildi. Çalışmalarını titizlikle yürüten temizlik elemanları 3 bin 500 çöp konteynerini bakıma alarak dezenfekte...