17 / 05 / 2024

Aliağa Vergi Dairesi

Aliağa Vergi Dairesi

Aliağa Vergi Dairesi Müdürü Nuri Karakuzu ve vergi dairesi çalışanları, her yıl şubat ayının son haftası kutlanılan ‘Vergi Haftası’ kapsamında Aliağa Ticaret Odasını ziyaret etti.

Gelir İdaresi açıkladı! Kira tespiti için Dijital Vergi Dairesi'nden form doldurmak yeterli olacak!

Gelir İdaresi Başkanlığı kayıt dışı ekonomi ile mücadele ile ilgili olarak resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kiracıların Dijital Vergi Dairesi üzerinden Kira Bildirim Formu'nu doldurması için çağrı yaptı. İşte o paylaşım...

Çeşme Vergi Dairesi 1.6 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor!

Çeşme Vergi Dairesi Müdürlüğü, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Alaçatı Mahallesi, 16056 Sokak'ta yer alan gayrimenkulü satıyor. Satışa sunulan gayrimenkulde tek katlı yapı yer alıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilen ayrıntılar...

İzmir Aliağa'da 9.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Aliağa İcra Dairesi, İzmir Aliağa Çoraklar Mahallesi'nde yer alan fabrikayı 9 milyon 465 bin 875 TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Ayvalık Vergi Dairesi restore edilecek!

Ayvalık Belediyesi, ilçede vergi dairesi olarak bilinen binanın restore edileceğini açıkladı.

Aliağa'da 45.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Aliağa İcra Dairesi, Çakmaklıköyü'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu parseller üzerinde bulunan arsanın satış bedeli 45 milyon 162 bin 570 TL olarak belirlendi. 

İstanbul Büyükçekmece Vergi Dairesi yıkılacak!

Silivri'de meydana gelen depremde hasar gören İstanbul Büyükçekmece Vergi Dairesi yıkılıp yeniden inşa edilecek...

Aliağa Belediyesi'nden vergi yapılandırma hatırlatması!

Aliağa Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 7143 sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Kanunu’ndan faydalanmak için başvuruların 31 Temmuz'da sona ereceğini açıkladı.

Aliağa'da vergi yapılandırması ve imar barışı toplantısı yapıldı!

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin 7143 Sayılı Kanun” ile ilgili toplantı yapıldı.

Bursa Karacabey'e modern vergi dairesi kazandırılacak!

Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Karakaş, Karacabey'e modern bir vergi dairesi kazandırılacağını açıkladı.

Üsküdar Vergi Dairesi'nin taşınmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

Üsküdar Vergi Dairesi'nin Ümraniye ilçesine taşınması hususu meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal sorularını, Maliye Bakanı Naci Ağbal'a sordu..

Vergi dairesi çalışma saatleri 2017!

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından her ay açıklanan vergi takvimine göre, Mart ve Temmuz aylarında gayrimenkul gelir ve kira gelir vergilerinin ödenmesi gerekiyor. İşte vergi dairesi çalışma saatleri 2017..

Vergi dairesi çalışma saatleri 2016!

2016 yılı Mart ayı itibarıyla birtakım vergilerin beyan ve taksit dönemi başladı. Beyannameler ve ödemeler ilgili vergi dairesinde yapılıyor. Peki, vergi dairesi kaçta açılır? İşte vergi dairesi çalışma saatleri 2016..

Turgutlu Vergi Dairesi binası yıkılacak!

MANİSA’nın Turgutlı İlçesi’ndeki Vergi Dairesi binası yıkılacak. Yeni Vergi Dairesi binası ise Turgutlu Ağız Diş Hastanesi yanına yapılacak.

Aliağa Vergi Dairesi Haberi

Aliağa Vergi Dairesi

Ziyarette konuşan Aliağa Vergi Dairesi Müdürü Nuri Karakuzu, “Devletin gelirlerinin büyük çoğunluğu vergi gelirlerinden oluşmaktadır. Bizde toplumda vergi bilincini artırmak için bu yıl 25.’si gerçekleştirilen Vergi Haftası’nı çeşitli etkinliklerle kutlamayı uygun gördük. Hedef kitlemiz çocuklar. Genç beyinlere erken yaşta vergi bilincini aşılamak istiyoruz. Bu kapsamda vatandaşlık görevlerini yerine getirmenin önemini anlatmak maksadıyla da ilkokul ve ortaokul düzeyinde birçok okula konuk olarak ziyaretlerde bulunacağız” dedi.

Vergi tahsilâtında Aliağa’nın İzmir ilçeleri arasında ikinci sırada olduğunu belirten Aliağa Vergi Dairesi Müdürü Nuri Karakuzu, ancak tahakkuk edilen verginin 232 milyon lira olmasına karşın tahsil edilen vergi miktarının 163 milyon lira olduğunu söyledi. 


Vergi Ödemek Vatandaşlık Görevidir

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, “25. Vergi Haftası dolayısıyla sizin nezdinizde camianızın Vergi Haftasını...