04 / 05 / 2024

Aliağa yangın

Aliağa yangın

İzmir'in Aliağa ilçesindeki makilik alanda çıkan yangında 150 hektarlık alan zarar gördü. Karaköy mahallesi Mazı Dağı bölgesinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, hızla geniş alana yayıldı.

İzmir Aliağa’da kentsel dönüşüm devam edecek!

Aliağa Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yeniden inşa edilen “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 60 konut sahiplerine teslim edildi. 

Şua İnşaat'tan Elite Concept yangın açıklaması!

Şua İnşaat, 15 Ekim Cumartesi akşamı Fikirtepe’de yer alan rezidans projesi Elite Concept'te çıkan yangın ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Antalya’daki orman yangınında 8 kişi ölmüş 58 kişi yaralanmıştı. İmara açıldı!

Antalya’da geçen yıl meydana gelen yangın faciasının yaşandığı bölgede bulunan Aşağı Işıklar mahallesindeki 22 bin 683 metrekare alan TOKİ Başkanlığı’nca kamulaştırıldı. Karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Dolarda yangın yeri! Dolar resmen uçuşa geçti! Dolar alalım mı, bozduralım mı? İşte son dakika dolar/TL 23 Ağustos 2022

Fed'in beklenenden daha şahin kararlar alacağına yönelik beklentiler ve Avrupa'da artan enerji krizi korkusu Euro/dolar'ın gerilemesine yol açarken dolar resmen uçuşa geçti. Dolar bugün yangın yeri gibi. Peki dolar alalım mı, bozduralım mı? İşte son dakika dolar kuru 23 Ağustos 2022...

İdealist GYO İzmir Aliağa arsasının değeri ne kadar?

İdealist GYO'nun İzmir Aliağa arsası için 16 milyon 500 bin TL değer takdir edilirken, KDV dahil toplam değeri 19 milyon 470 bin TL olarak belirlendi. 

TOKİ İzmir Aliağa 759 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Aliağa Samurlu projesinin ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ İzmir Aliağa ihalesi yarın!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden TOKİ, İzmir Aliağa Samurlu Mahallesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Antalya'daki yangın üssü arazisi yatırıma açıldı iddiası!

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesinde yatırıma açılan yerler arasında, ‘yangın üssü’ olarak kullanılan arazinin de bir bölümünün bulunduğu iddia edildi.

Aliağa Belediyesi, Sarı Konutları kentsel dönüşümle yenileyecek!

İzmir Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, kentte bulunan Sarı Konutları'nın kentsel dönüşümle yenileneceği dile getirdi. Çalışmaların 18 ayda tamamlanması bekleniyor. 

TOKİ İzmir Aliağa 614 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Aliağa 614 konut projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ İzmir Aliağa 614 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Aliağa'da inşa edeceği 614 konutun ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ İzmir Aliağa kura çekilişi 2020 bugün!

TOKİ İzmir Aliağa kura çekilişi 2020 bugün yapılacak. Projede 525 adet 2+1, 225 adet 3+1 konut bulunuyor.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu yarın açılıyor!

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu ve bağlantı yollarında trafik akışının 22 Şubat saat 23.59'da başlamasına karar verilirken, bu kesimde mecburi asgari hız saatte 40, maksimum hız 120 kilometre olacak.

Aliağa yangın Haberi

Aliağa yangın


İzmir'in Aliağa ilçesindeki makilik alanda çıkan yangında 150 hektarlık alan zarar gördü. Karaköy mahallesi Mazı Dağı bölgesinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, hızla geniş alana yayıldı. Yangını söndürmek için 200'e yakın orman işçisi çalıştı. 3 amfibi uçak ve 2 helikopter, 25 arazöz, 2 dozer ve Aliağa itfaiye ekipleri de çalışmalara destek verdi. Bölgenin kayalık ve dik olması nedeniyle yangına karadan yapılan çalışmalarda ekipler zorlandı. Helikopterler, Petkim'in Güzelhisar Barajı'ndan aldığı suları yangın alanına boşaltırken, uçaklar da Aliağa Körfezi'nden aldıkları sularla yangına müdahale etti. Yangında Karaköy mezarlığı tamamen yanarken, evlere yaklaşan alevleri önlemek için büyük çaba sarfedildi.

Yangın akşam saatlerinde Kalabak bölgesine ulaşmadan kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarına çok geçmeden başlanırken, Karaköy ve Kalabak mahallelerinin rüzgar alan kısımlarında yangın tekrar başladı. Havadan...