27 / 04 / 2024

aliağada hangi yatırımlar yapılacak

aliağada hangi yatırımlar yapılacak

Aliağa’da daha önce 58 kilometrelik içme suyu imalatı gerçekleştiren ancak firmanın iş programına uymaması nedeniyle ihaleyi iptal eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, ilçede 106 kilometrelik içme suyu şebekesini daha yenileyecek.

2024'te gayrimenkul yatırımlarının en gözde 3 lokasyonu!

2024 Türkiye emlak piyasası kapsamında yatırımların en gözde olduğu 3 şehir tek tek açıklandı. Peki hangi şehirler ve ilçeler gayrimenkul yatırımında ön planda? İşte ayrıntılar...

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile Ali İbrahim Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Kayseri'de 2020'de hangi yatırımlar yapılacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de 2020 yılında yapılacak yatırımları masaya yatırdı.

Sakarya'da hangi yatırımlar yapıldı?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kurban Bayramı vesilesiyle kentte hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

İzmir Aliağa'daki yatırımlarda son durum!

Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, İzmir Aliağa'daki projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Akbulut, yeni hastane, alt-üst geçit, TOKİ ve çevre yolu yatırımları ile ilgili son durumu anlattı.

Adana'ya hangi ulaşım yatırımları yapıldı?

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana İli'ne yapılan ve yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını meclis gündemine taşıdı..

Kayseri Melikgazi'de hangi yatırımlar yapılacak?

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi daire müdürleri ile yapılan toplantı ile 2017 çalışma yılı programında yer alan yatırımların sırası ile uygulama planının oluşturularak 2017 yılı planlamanın yapıldığını söyledi.

Gayrimenkul yatırımları en çok hangi kentlerde kazandırdı?

Gayrimenkul yatırımları en çok hangi kentlerde kazandırdı, kira gelirinde hangi il öne çıktı? Türkiye İş Bankası’nın desteğiyle hazırlanan REIDIN Emlak Endeksi’nin 5 yıllık sonuçları işte bu sorulara cevap veriyor.

Güzeltepe Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzeltepe Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nafiz Güzeltepe ve Harun Güzeltepe ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Kınalıada, Kınalıada Mahallesi, Alsancak Caddesi'nde kuruldu.

Gaziantep Nizip'te hangi yatırımlar yapılacak?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Nizip’in yatırımlar ve projelerle kalkınan bir ilçe olacağını söyledi. Şahin yaklaşık 3 saat süren toplantıda muhtarlardan gelen talep ve istekleri dinledi.

Gölcük'te hangi yatırımlar yapıldı?

Gölcük Belediyesi, tüm ilçeye yönelik ana hizmetlerin yanında şehrin her köşesine, ihtiyaca göre farklı tesisler de inşa ediyor, işte Gölcük'te hayata geçirilen o yatırımlar...

aliağada hangi yatırımlar yapılacak Haberi

aliağada hangi yatırımlar yapılacak


İzmir Büyükşehir Belediyesi,  Aliağa ilçe merkezinde 40 yıldır kullanılan, eskiyen, arızalara ve kaçaklara neden olan içme suyu hatlarını yenileyecek. 2012 yılında yapılan ihale kapsamında ilçenin Kültür, Atatürk ve Siteler mahalleleri ile Yeni Mahalle’nin bir bölümünde şebeke yenileme çalışmalarını tamamlayan İZSU, şimdi de merkezde geriye kalan tüm mahallelerde imalatlara başlayacak. Toplam 106 kilometrelik şebeke ile 50 kilometrelik branşman yenilemeyi kapsayan yapım ihalesi sonuçlandı. İhaleyi kazanan firma ile sözleşme imzalandı. 8.5 milyon liraya mal olacak yatırım kısa bir süre sonra başlayacak ve 540 günde bitecek. Çoğunluğu asbest olan,  sık sık arızalara neden olan şebekelerin yenilenmesi ile Aliağa, sağlıklı ve kesintisiz suya kavuşacak. 


Daha önce Aliağa ilçe merkezinin içme suyu şebekesini yenilemek için ihale yaptıklarını ve 2011 yılı sonunda imalatlara başladıklarını belirten İZSU...