08 / 07 / 2024

alibeyköy şehir ormanı

alibeyköy şehir ormanı

Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla İstanbul'a kurulacak olan Central Park'ın biri Alibeyköy'de diğeri ise Elmalı'da yükselecek...

İBB, Alibeyköy'de 80 metrekarelik arsa satıyor! Megakentte arsa sahibi olmak isteyenler dikkat! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Alibeyköy Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki İstanbul Alibeyköy'de yer alan arsanın fiyatı ve büyüklüğü ne kadar?

İBB, Alibeyköy'de konut imarlı arsa satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Alibeyköy Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Alibeyköy Cep Otogarı'ndaki 20 yazıhane ve ticari alan kiraya verilecek! Sakın kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Otopark İşletmeleri Tic. A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı'ndaki 20 yazıhane ve ticari alanı kiraya verecek.

Alibeyköy- Eminönü Tramvayı 2023'te tamam! 10,1 kilometrelik hatta çalışmalar tam gaz! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Alibeyköy- Eminönü Tramvayı'nda çalışmaların 2023'te tamamlanacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

İBB, Alibeyköy'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eyüpsultan Alibeyköy'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı yıl sonunda tamamlanacak!

Ulaşım yatırımlarıyla ilgili açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın Küçükpazar ve Eminönü istasyonlarının, 2022 yılının sonunda tamamlanacağını dile getirdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın 2022'de tamamlanacağını müjdeledi.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı iki gün sonra açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun önem verdiği projelerden biri olan Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı iki gün sonra hizmete açılıyor.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın test sürüşü başlıyor!

İstanbulluların uzun zamandır beklediği Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı'nde test sürüşü başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, projenin çok yakında hizmete açılacağını müjdeledi.

Eminönü-Alibeyköy Tramvayı'nın ilk etabı Ocak'ta açılıyor!

İstanbulluların uzun zamandır beklediği Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan sevindiren haber geldi. Başkan İmamoğlu tramvay hattının ilk etabının Ocak 2021'te açılacağını açıkladı. 

Alibeyköy-Eminönü tramvay hattı için geri sayım başladı!

İstanbul halkının uzun zamandır beklediği Alibeyköy-Eminönü tramvay hattı için sevindiren haber geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Alibeyköy-Eminönü tramvay hattının 1 Ocak'ta hizmete açılacağını açıkladı.

Kanuni Sultan Süleyman Şehir Ormanı'nda 1. Bölge tamamlandı!

Dünyanın en büyüğü olacak olan Kanuni Sultan Süleyman Şehir Ormanı, mega kent İstanbul’a nefes aldıracak. Elmalı Gölü çevresine kurulan orman, New York’taki Central Park’ın 3 katı büyüklüğe sahip olacak.

Eminönü-Eyüpsultan-Alibeyköy Tramvay Hattı 2020 sonunda tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eminönü-Eyüpsultan-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın 2020 sonunda tamamlanacağını müjdeledi.

alibeyköy şehir ormanı Haberi

alibeyköy şehir ormanı
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla İstanbul'da New York'taki Central Park benzeri iki şehir kuracaklarını açıkladı. Elmalı ve Alibeyköy barajlarının yanındaki bölgelere kurulacak iki şehir ormanı insanların gezebileceği, hobi bahçeleri içeren bir alan olarak...