04 / 10 / 2024

Alibeyköy tapu takas işlemleri

Alibeyköy tapu takas işlemleri

Alibeyköy Merkez Camii’nin de içinde bulunduğu alandaki taşınmazlarla ile ilgili olarak Eyüp Belediyesi’nin girişimleriyle önemli bir adım daha atıldı. Bu bölgedeki hak sahiplerini tapularını alabilmeleri için Vakıflar Meclisi’nden takas kararı çıktı.

Eyüpsultan Alibeyköy ve Çırçır mahallelerinin tapu sorunu çözüldü!

Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan son dakika gelişmesi yüzleri güldürdü. İşte Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan o gelişmenin detayları...

Tapu takas harcı bu yıl ne kadar oldu?

Tapu takas işlemi, taşınmaz malların el değiştirilmesi anlamına geliyor. Trampa olarak da ifade edilen tapu takas için bazı belgelerin temin edilmesi ve tapu takas harcının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu takas harcı bu yıl ne kadar oldu? İşte tüm merak edilenler..

Eminönü - Alibeyköy tramvay hattı projesi başlıyor!

Eyüp ve İstanbul’un trafiğine önemli katkı sağlayacak Eminönü Alibeyköy tramvay hattı projesinde ÇED (Çevresel Etki Değerlendirme) süreci başlatıldı.

Eminönü Alibeyköy tramvayı hangi hatlara bağlanacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Raylı Sistem Müdürlüğü Eminönü Alibeyköy raylı sistem projesinde ÇED sürecini başlattı. 492 milyon 710 bin TL'lik proje Fatih ve Eyüp ilçelerini kapsıyor.

Eminönü Alibeyköy tramvay hattında ÇED süreci başladı!

Eyüp ve İstanbul'un trafiğine önemli katkı sağlayacak Eminönü Alibeyköy tramvay hattı projesinde ÇED (Çevresel Etki Değerlendirme) süreci başlatıldı.

Eminönü Alibeyköy tramvayı 14 km uzunluğunda olacak!

Eminönü meydandan hareket edecek olan tramvay, Alibeyköy Cep Otogarı'na ulaşacak. Proje, 14 kilometre uzunluğa sahip olacak.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı için düğmeye basıldı!

10 kilometre uzunluğundaki Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı projesi için bakanlığa başvuru yapıldı. 14 istasyonun belirlendiği Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı projesi, Eminönü otobüs duraklarının hemen yanından başlayacak. İşte detaylar...

Gayrimenkul alışverişleri Tapu Takas'la güvende!

TAPU ve Kadastro Genel Müdürlü ve Takasbank işbirliği ile hazırlanan 'Tapu Takas' isimli uygulama ile sahte para, hırsızlık ve ya dolandırıcılık gibi istenemeyen durumlar tarihe karışacak.

Eyüp Alibeyköy akaryakıt istasyonu imar planı askıda!

İstanbul Eyüp Alibeyköy'de 3 bin 998 metrekarelik alanı kapsayan kısmen Akaryakıt ve Servis İstasyon Alanı, kısmen Yol ve Dere Taşkın Alanı amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

5. Levent Alibeyköy satış ofisi telefon!

Lokasyon bilgisine göre Maslak'a 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje 1 milyar 800 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. 5. Levent Alibeyköy satış ofisi telefon numarası 0212 600 14 00 olarak belirlendi.

Alibeyköy 5. Levent satış fiyatları!

Toplam 516 bin metrekare arsa üzerine yayılan proje 1 milyar 800 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Alibeyköy 5. Levent satış fiyatları 500 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kiptaş 5. Levent Alibeyköy satış ofisi!

Kiptaş 5. Levent Alibeyköy satış ofisi ile 0212 600 14 00 numaralı telefondan iletişime geçebilmek mümkün. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı projede 36 ay vade imkanı sağlanıyor.

5. Levent Alibeyköy satış fiyatları!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul Eyüp - Alibeyköy lokasyonunda inşa ediliyor. 5. Levent Alibeyköy satış fiyatları 500 bin TL 'den başlıyor.

Alibeyköy tapu takas işlemleri Haberi

Alibeyköy tapu takas işlemleri

Alibeyköy Merkez Camii’nin de içinde bulunduğu alandaki taşınmazlarla ile ilgili olarak Eyüp Belediyesi’nin girişimleriyle önemli bir adım daha atıldı. Bu bölgedeki hak sahiplerini tapularını alabilmeleri için Vakıflar Meclisi’nden takas kararı çıktı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın üzerinde özellikle durduğu konulardan biri olan tapu sorunlarıyla ilgili bu kez Alibeyköy’e müjdeli haber geldi. İçerisinde Alibeyköy Camii’nin de bulunduğu 3 bin 728 metrekarelik alandaki taşınmazlarla ilgili olarak Vakıflar Genel Müdürlüğü Vakıflar Meclisi bir karar aldı. Konuyla ilgili konuşan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, “Alibeyköy’de halen bazı alanlarda tapu ile ilgili sorunlar devam ediyor. Biz de belediye olarak bu problemlerin halledilebilmesi için her mecrada girişimlerimizi sürdürüyoruz. Son olarak Alibeyköy ile ilgili 13 Nisan 2015 tarihinde bir karar alındı. 21491294 - 050.01...