22 / 07 / 2024

Alibeyköy trafik sorunu

Alibeyköy trafik sorunu

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Alibeyköy trafiğinin çözümü için düğmeye bastı. Başkan Aydın'ın talimatıyla Alibeyköy'de yaşanan trafik sorunu ile ilgili bir proje hazırlandı.

Eyüpsultan Alibeyköy ve Çırçır mahallelerinin tapu sorunu çözüldü!

Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan son dakika gelişmesi yüzleri güldürdü. İşte Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan o gelişmenin detayları...

Alibeyköy Uygulama İmar Plan Notu Değişikliği İBB Meclisi’nde onaylandı!

Eyüpsultan Alibeyköy'de saçak parseller olarak nitelendirilen, Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap mahallelerinde yer alan, 6 bin 500 konutu ve yaklaşık 30 bin kişiyi ilgilendiren yılların sorunu çözüme kavuşuyor. 

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu: Trabzon’da trafik sorunu bırakmayacağız!

Dönel kavşak için yapım ihalesinin gerçekleştiği söyleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkam Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’da trafik sorunu bırakmayacağız” dedi.

Alibeyköy'ün trafik sorunu bu projeyle çözülecek!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Alibeyköy trafiğinin çözümü için düğmeye bastı. Başkan Aydın'ın talimatıyla Alibeyköy'de yaşanan trafik sorunu ile ilgili bir proje hazırlandı.

5. Levent Konutları Alibeyköy fiyatları!

5. Levent Konutları Alibeyköy fiyatları 610 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 5. Levent Alibeyköy'de 31 Ağustos'a kadar 0,70 faizle 120 ay taksit fırsatı sunuluyor...

5.Levent Alibeyköy satış listesi fiyatları!

5.Levent Alibeyköy satış listesi fiyatları 610 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Torunlar projesi 5.Levent'te teslimler Mayıs 2018'de gerçekleştirilecek...

5. Levent Evleri Alibeyköy fiyat listesi!

5. Levent Evleri Alibeyköy fiyat listesi 610 bin liradan başlayarak değişiyor. 5. Levent projesinde ilk etap Mayıs 2018'de teslim edilecek...

Dede Özkaraca: Toki'nin en büyük sorunu pazar yeri!

Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Dede Özkaraca, TOKİ bölgesinin en büyük sorunu olan pazar yeri ile ilgili çalışmaların başladığını belirterek, pazar yerinden yer isteyen esnafların Cuma günü mesai bitimine kadar kayıtlarını yaptırmalarını istedi.

5. Levent Alibeyköy konut fiyatları!

5. Levent Alibeyköy konut fiyatları 590 bin liradan başlıyor. Torunlar GYO projesi 5. Levent Alibeyköy'de teslimler Mayıs 2018'de gerçekleştiriliyor...

Bayrampaşa'nın trafik sorunu tarih oluyor!

İstanbul Büyükşehir ve Bayrampaşa Belediyesi işbirliğiyle E-5’te yürütülen yan yol çalışması ile Bayrampaşa ilçe merkezine bir giriş-çıkış daha açılıyor. Böylece ilçe merkezindeki trafik sorunu da tarih oluyor.

Alibeyköy Parseller Spor Kulübü Tesisleri'nin yıkılma kararına tepki!

Alibeyköy Parseller Spor Kulübü Tesislerinin yıkılma kararına mahalle halkı ve kulüp sporcuları ve aileleri tepki gösterdi. Mahalle gençlerinin de kullandığı alanın yıkılma sebebi olarak ise gecikmiş kira borçları ve artan kira ücreti gösteriliyor.

Alibeyköy 5. Levent Torunlar ev fiyatları!

Alibeyköy 5. Levent Torunlar ev fiyatları 530 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 5. Levent Evleri projesinde dairelerin teslimleri Mart 2018 yılında gerçekleştiriliyor...

Kale Uluslar Arası Turizm Seyahat ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Alibeyköy Şubesi açıldı!

Kale Uluslar Arası Turizm Seyahat ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Alibeyköy Şubesi, Çetin Ergin Şube Müdürlüğü'nde 750 bin TL sermaye ile 18 Nisan'da Eyüp, A.Köy Şehirlerarası Otobüs Terminali Güzeltepe Mahallesi'nde açıldı.

Alibeyköy trafik sorunu Haberi

Alibeyköy trafik sorunu


Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Alibeyköy trafiğinin çözümü için düğmeye bastı. Başkan Aydın'ın talimatıyla Alibeyköy'de yaşanan trafik sorunu ile ilgili bir proje hazırlandı. Projeyle, Alibeyköy'deki trafiğin bazı noktalarda akış yönü değişecek, bazı noktalarda da yapılacak iyileştirmelerle trafiğin rahatlaması sağlanacak.


Projenin uygulanacağı bölgeye giderek yerinde incelemelerde bulunan Başkan Remzi Aydın, yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Başkan Aydın bölgedeki incelemeleri sırasında vatandaşlarla ve esnafla da sohbet etti.



Eyüp...