02 / 05 / 2024

Alibeyköyde protesto

Alibeyköyde protesto

Alibeyköy Karadolap Mahallesi'ndeki, Afet Toplanma Bölgesi ve Çocuk Parkı'na Eyüp Belediyesi tarafından bir yıl önce gelen ihale kararıyla 42 katlı bir bina yapılacağı söylendi.

Alibeyköy'deki parka yapılacak bina projesi protesto edildi!

Alibeyköy Karadolap Mahallesi'ndeki, Afet Toplanma Bölgesi ve Çocuk Parkı'na Eyüp Belediyesi tarafından bir yıl önce gelen ihale kararıyla 42 katlı bir bina yapılacağı söylendi.

Alibeyköy 5. Levent satış ofisi!

Alibeyköy 5. Levent satış ofisi telefon bilgisi 0212 600 14 00 olarak belirlendi. 26 blok şeklinde yükselen projede toplam 4 bin 188 daire bulunuyor.

Alibeyköy 5. Levent fiyatları!

Alibeyköy 5. Levent fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen ve 26 blok halinde yükselen projede 4 bin 188 konut yer alacak.

Torunlar İnşaat Alibeyköy projesi!

Torunlar İnşaat Alibeyköy projesi 515 bin 977 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Bu ay içerisinde satışa çıkması planlanan proje İstanbul Alibeyköy Eyüp'te hayata geçiriliyor.

5. Levent bu ay satışta! Torunlar'ın Alibeyköy projesi!

Torunlar GYO, Alibeyköy'deki Finanskent 2 arsasına yapacağı projesini 5. Levent adıyla satışa çıkarıyor. Bu ay içinde satışların başlayacağı 5. Levent projesinde ön talepler toplanıyor...

1988 yılında Taşkışla'nın otele dönüştürülmek istenmesi protesto edilmiş!

1988 yılında Taşkışla'nın otele dönüştürülmek istenmesi, İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri tarafından protesto edilmiş. Bilgesu Erenus tarafından hazırlanan tiyatro oyununda öğrencilerin değişik tepkileri dile getirilmiş.

Remzi Aydın’dan Eminönü Alibeyköy tramvay hattı açıklaması!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eminönü’nden Alibeyköy’e uzanan tramvay projesinin tamamlanmış olduğunu da belirten Başkan Aydın “Onun dışında Bağcılar – Beşiktaş – Gayrettepe metrosu Eyüp’ten geçiyor, 4 tane istasyonu bizde" dedi

Kocaeli'de bina yıkımı protesto edildi!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, inşaat halindeki bir bina, imar izni bulunmadığı iddiasıyla yıkıldı Buna tepki gösteren yurttaşlar yıkımı protesto etti. Yıkıma tepki gösterenler, İzmit Belediyesi Alikahya Hizmet Binası önüne yürüdü.

TOKİ Kuzey Ankara’da ateşli protesto!

TOKİ Kuzey Ankara Konutları’nın 10, 11, 12 ve 16’ncı etaplarında yaşayan vatandaşlar; güvenlik, ulaşım ve sağlık sorunları ile yüksek meblağlardaki doğalgaz aidat faturalarını protesto etti.

Validebağ'a yapılması planlanan izci evi protesto edildi!

Validebağ Savunması'na bağlı bir grup dün, Validebağ Korusu'nun içinde yapılması planlanan izci evini protesto etti. Koşuyolu'nda toplanan grup, "Validebağ korudur, koru kalacak", "Sermaye elini yeşilimden çek" sloganları attı.

Köyde iskan alınır mı?

Köy inşaat esaslarının yer aldığı Plansız Alanlar İmar Yönetmeliği, 02 Kasım 1985 tarihinde 18916 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Peki, köyde iskan alınır mı? Köyde iskan nasıl alınır?

Köyde konut yaptırmak için alınacak izinler!

Köyde ev inşaatı yapma koşulları, 02 Kasım 1985 tarihinde 18916 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinde yer alıyor. Peki, köyde konut yaptırmak için alınacak izinler nelerdir?

Köyde inşaat yönetmeliğinde değişiklik!

İskan Kanunu Uygulama Yönetmeliğinde, 10 Ocak 2014 tarihinde 29232 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan değişiklik yönetmeliği ile düzenlemeler yapıldı. İşte köyde inşaat yönetmeliğinde değişiklik yapılan maddeler...

Alibeyköyde protesto Haberi

Alibeyköyde protesto

Alibeyköy Karadolap Mahallesi'ndeki, Afet Toplanma Bölgesi ve Çocuk Parkı'na Eyüp Belediyesi tarafından bir yıl önce gelen ihale kararıyla 42 katlı bir bina yapılacağı söylendi. Birçok müteahhitin, elinde hiçbir belge olmadan parkı satın aldığını iddia ettiği ortaya çıktı. Mahalleli parkın rant alanı yapılmak istenmesi karşısında bu sabah itibariyle, parka çakılan demirlerin sesleriyle uyanıp, direnişe geçti. Mahalleli, parka kendilerinin fidan diktiğini, salıncak yaptıklarını ve parkın kendilerine ait olduğunu belirterek, 'burayı rant alanı yapmalarına izin vermeyeceğiz' dedi. 1 polis aracı, 2 akrep ve 1 TOMA'nın geldiği parkta, mahalleliler ateş yakarak ve davul çalarak direnişlerini sürdürdü. Yine parkın 100 metre ilerisinde bulunan boş araziye de daha önceden bina yapılma kararı alındığı, halkın direnerek buna engel olduğu öğrenildi. Ancak bu arazi için de aynı...