05 / 05 / 2024

Alican İbrahimağaoğlu

Alican İbrahimağaoğlu

YD Madencilik Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi, Alican İbrahimağaoğlu Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Aralık 2014 tarihinde Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Sarkaç Sokak'ta açıldı.

Alican İbrahimağaoğlu yeni şirket kurdu!

Alican İbrahimağaoğlu yeni şirket kurdu. Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Alican İbrahimağaoğlu tarafından Ataşehir'de kuruldu.

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alican İbrahimağaoğlu tarafından kuruldu.

Ali Ağaoğlu yeniden dede oldu! Alican Ağaoğlu ikinci kez baba oldu!

Ağaoğlu Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu yeniden dede oldu. Ali Ağaoğlu’nun oğlu Alican Ağaoğlu ikinci kez baba oldu...

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Alican Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican Ağaoğlu için sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Ali Ağaoğlu dede oldu! İlk toruna lüks daire!

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoğlu'nun oğlu  Alican Ağaoğlu ile Miray İskilipli'nin çocuğu oldu. Çift dün kızları Alin'i kucağına aldı...

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Alican Ağaoğlu evlendi!

Ali Ağaoğlu ile Semra Ağaoğlu'nun oğulları Alican Ağaoğlu 2 yıldır birlikte olduğu Miray İskilipliile nikah masasına oturdu. Çiftin Alin isminde çocukları olacak...

Alican Ağaoğlu baba oluyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun oğlu Alican Ağaoğlu baba oluyor. Alican Ağaoğlu'nun 2 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Miray İskiliple kız çocukları olacak. 

Alican Ağaoğlu yabancı ortaklarıyla yemek yedi!

Alican Ağaoğlu, geçtiğimiz akşam Gümüşsuyu Topaz Restoran’da şirketin yabancı ortaklarıyla yemek yedi. AGA plakalı araçların, İstanbul ziyaretleri boyunca yabancı ortaklara tahsis edildiği öğrenildi.

Alican Ağaoğlu yabancı ortaklarını ağırladı!

Alican Ağaoğlu, geçtiğimiz akşam Gümüşsuyu Topaz Restoran’da şirketin yabancı ortaklarıyla yemek yedi.

Emre Ağaoğlu İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emre Ağaoğlu İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Emre İbrahimağaoğlu kuruldu.

Ali Ağaoğlu sanayi grubunun başına oğlu Alican’ı getirdi!

Düzce’de çimento fabrikası kurmaya hazırlana Ali Ağaoğlu sanayi grubunun başına oğlu Alican’ı getirdi. Yatırımın danışmanlığını ise inşaat sektörünün duayenlerinden Atalay Şahinoğlu yapıyor.

Ali Ağaoğlu, oğlu Alican'a sürpriz doğum günü yaptı!

Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican’ın 29’uncu yaş günü için Cahide adlı eğlence mekanını kapattı.Ali Ağaoğlu oğluna doğum günü hediyesi olarak ise yaklaşık 45 bin Euro değerinde Patek Philippe marka özel bir saat aldı.

Ağaoğlu'nun acı günü: Şenol İbrahimağaoğlu vefat etti!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Şantiyeler Muhasebe Müdürü Şenol İbrahimağaoğlu vefat etti. Cenazesi bugün Trabzon'un Of ilçesinde, ikindi namazının ardından defnedilecek.

Alican İbrahimağaoğlu Haberi

Alican İbrahimağaoğlu


YD Madencilik Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi, Alican İbrahimağaoğlu Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Aralık 2014 tarihinde açıldı. 


YD Madencilik Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi iş konusu; Jeolojik, jeofizik ve ilgili araştırma ve danışmanlık hizmetlerine yönelik mühendislik faaliyetleri (maden yatağı, yer altı toprak oluşumu, vb. hizmetler) (petrol ve doğalgaz için olanlar hariç) 


YD Madencilik Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi adres: Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Sarkaç Sokak, My Prestige Ofis Merkezi,...