13 / 05 / 2024

Alicia Keys kiminle evli

Alicia Keys kiminle evli

Ünlü şarkıcı Alicia Keys eşi Swizz Beatz iie birlikte satın aldığı Phoenix'teki evini satışa çıkardı. Keys ile eşi iki çocuklarıyla birlikte zaman zaman kaldıkları evlerini "hakkını yeteri kadar veremedikleri" gerekçesiyle elden çıkarmaya karar verdi.

GSM şirketlerinden güzel haber! Bu kişilerin hattına bedava internet yüklenecek!

GSM şirketleri tarafından vatandaşın yüzünü güldürecek haberin detayları geldi. O haber birçok vatandaşı çok mutlu edecek. Peki GSM şirketleri ne duyurdu? Kiminle anlaşma yaptılar?

Golden Keys Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Keys Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Nurullah Şİmşek ve Solmaz Abbaspour ortaklığında kuruldu.

Full And Keys Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Full And Keys Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de İsmail Ayhan Ocak tarafından kuruldu.

Alicia Keys San Diego'da ev aldı!

Alicia Keys ünlü sahil şeridi San Diego'da 30 milyon dolara ev aldı. Boydan boya camla kaplı evde iki suit ve dört yatak odası mevcut.

Alicia Keys, Phoenix'teki evini satıyor!

Ünlü şarkıcı Alicia Keys eşi Swizz Beatz iie birlikte satın aldığı Phoenix'teki evini satışa çıkardı. Keys ile eşi iki çocuklarıyla birlikte zaman zaman kaldıkları evlerini "hakkını yeteri kadar veremedikleri" gerekçesiyle elden çıkarmaya karar verdi.

Keys Reklam Organizasyon Eğlence Hizmetleri ve Gayrimenkul Danışmanlığı Bilişim Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Keys Reklam Organizasyon Eğlence Hizmetleri ve Gayrimenkul Danışmanlığı Bilişim Tic.Ltd.Şti. Deren Kırkağaçlı ve Fırat Kırkağaçlı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Beyoğlu, Kamerhatun Mahallesi'nde kuruldu.

Yusuf Hacısüleyman: Oteller ciddi zarar görüyor!

İflas olaylarını değerlendiren Hacısüleyman, "Oteller ciddi zarar görüyor. Kiminle çalışacağına dikkat etmeli. Yaşananlar doğal ayıklanma getirecek" dedi. Rusya'da tur operatörü İflaslarının bir İflaslarının bir bölümünün hileli olduğu belirtti.

Mahmut Bayraktar kimdir?

By Group İcra Kurulu Başkanı Mahmut Bayraktar kimdir? Mahmut Bayraktar, By Gayrimenkul'ü kiminle ne zaman kurdu? Mahmut Bayraktar 2013 yılı inşaat sektörü hakkında neler düşünüyor?

Hakan Çağlar kimdir?

Emay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çağlar kimdir? Hakan Çağlar, Emay İnşaatı ne zaman ve kiminle kurdu? Emay İnşaat bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi?

Kars halkı heykel değil okul istiyor!

şžu aralar Kars"ta kiminle sohbet etseniz daha ikinci cümle tamamlanmadan herkes aynı soruyu soruyor zaten œNiye heykel için bu kadar masraf edildi  

Hangi konutlar satılıyor? Hangileri satılmıyor?

Son dönemde kiminle karşılaşsam, konut piyasasında son durumun ne olduğunu soruyor. 2008'de konut almalı mı? Almamalı mı? Her kafadan bir ses çıkıyor.

Alicia Keys kiminle evli Haberi

Alicia Keys kiminle evli

Ünlü şarkıcı Alicia Keys eşi Swizz Beatz ile birlikte satın aldığı Phoenix'teki evini satışa çıkardı.



35 yaşındaki Keys ile 37 yaşındaki eşi iki çocuklarıyla birlikte zaman zaman kaldıkları evlerini "hakkını yeteri kadar veremedikleri" gerekçesiyle elden çıkarmaya karar verdi.



Çift, sadece yaz aylarında gidip kaldıkları evlerini 2008 yılında 3.85 milyon dolara satın almıştı.



Alicia Keys "Biz bu evi bütün nimetlerinden yararlanarak kullanacak, onu sevecek birine satmak istiyoruz" diye konuştu.