13 / 05 / 2024

Alicia Keys Phoenix ev

Alicia Keys Phoenix ev

Ünlü şarkıcı Alicia Keys eşi Swizz Beatz iie birlikte satın aldığı Phoenix'teki evini satışa çıkardı. Keys ile eşi iki çocuklarıyla birlikte zaman zaman kaldıkları evlerini "hakkını yeteri kadar veremedikleri" gerekçesiyle elden çıkarmaya karar verdi.

Golden Keys Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Keys Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Nurullah Şİmşek ve Solmaz Abbaspour ortaklığında kuruldu.

Full And Keys Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Full And Keys Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de İsmail Ayhan Ocak tarafından kuruldu.

Phoenix Global Emlak İnşaat İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Phoenix Global Emlak İnşaat İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  400 bin TL sermaye bedeli  ile Amer Jajan ve Haıtham Al Dakkak tarafından kuruldu.

Alicia Keys San Diego'da ev aldı!

Alicia Keys ünlü sahil şeridi San Diego'da 30 milyon dolara ev aldı. Boydan boya camla kaplı evde iki suit ve dört yatak odası mevcut.

Luna Phoenix Turizm Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luna Phoenix Turizm Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Boyraz ve Sultan Ulunay Boyraz ortaklığıyla kuruldu.

Phoenix Group Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Phoenix Group Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Alı Asghar Rezaeı ve Raheleh Ashgrız ortaklığında kuruldu.

Alicia Keys, Phoenix'teki evini satıyor!

Ünlü şarkıcı Alicia Keys eşi Swizz Beatz iie birlikte satın aldığı Phoenix'teki evini satışa çıkardı. Keys ile eşi iki çocuklarıyla birlikte zaman zaman kaldıkları evlerini "hakkını yeteri kadar veremedikleri" gerekçesiyle elden çıkarmaya karar verdi.

Keys Reklam Organizasyon Eğlence Hizmetleri ve Gayrimenkul Danışmanlığı Bilişim Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Keys Reklam Organizasyon Eğlence Hizmetleri ve Gayrimenkul Danışmanlığı Bilişim Tic.Ltd.Şti. Deren Kırkağaçlı ve Fırat Kırkağaçlı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Beyoğlu, Kamerhatun Mahallesi'nde kuruldu.

Phoenix İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Phoenix İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nur Taştan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık'ta Kağıthane, Çağlayan Mahallesi, Özbek Sokak'ta kuruldu.

Reysaş GYO Samandıra'daki deposunu Phoenix Contact Elektronik'e kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Sancaktepe Samandıra Mahallesi'nde yer alan 9 bin 171 metrekarelik depo alanının 770 metrekaresini Phoenix Contact Elektronik Ticaret Limited Şti.'ye kiraya verdi...

Çin'deki Gate of the East, pantolona benzetiliyor!

Çin'in en iddialı yapılarından biri olarak gösterilen 'Gate of the East', pantolona benzetiliyor. Çinlilere göre, Pekin'deki Phoenix Uluslararası Medya Merkezi ise pudingi andırıyor

Phoenix Contact, Bursa 'da ilk fabrikasını açtı!

Başbakan  Recep Tayyip Erdoğan 'a Almanya 'daki fuarda 4 yıl önce Türkiye 'ye yatırım sözü veren Alman Elektronik devi Phoenix Contact, Bursa 'da ilk fabrikasını açtı

Phoenix Contact, Bursa 'da fabrika açıyor!

Vahap Munyar, bugünkü yazısında ' ‘Klemens 'in mucidi 4 yıl önce Erdoğan 'a verdiği sözü tuttu, Bursa 'daki fabrikasını açıyor  ' başlıklı yazıyı kaleme aldı.....

Alicia Keys Phoenix ev Haberi

Alicia Keys Phoenix ev

Ünlü şarkıcı Alicia Keys eşi Swizz Beatz ile birlikte satın aldığı Phoenix'teki evini satışa çıkardı.



35 yaşındaki Keys ile 37 yaşındaki eşi iki çocuklarıyla birlikte zaman zaman kaldıkları evlerini "hakkını yeteri kadar veremedikleri" gerekçesiyle elden çıkarmaya karar verdi.



Çift, sadece yaz aylarında gidip kaldıkları evlerini 2008 yılında 3.85 milyon dolara satın almıştı.



Alicia Keys "Biz bu evi bütün nimetlerinden yararlanarak kullanacak, onu sevecek birine satmak istiyoruz" diye konuştu.