01 / 08 / 2024

Alifer Atasever biyografi

Alifer Atasever biyografi

Muğla İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Alifer Atasever kimdir? Alifer Atasever, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Alifer Atasever, ne zamandan beri yönetim kurulu başkanı olarak hizmet veriyor?

Tora Grup Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tora Grup Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de500 bin TL sermaye bedeli ile Resul Atasever ve Ziya Timuçin Topyay ortaklığında kuruldu.

Vives İstanbul Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vives İstanbul Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Doğukan Çelebi, Nurullah Düğdü, Samed İskender ve Onut Atasever ortaklığında kuruldu.

Omurga Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Omurga Yapı Anonim Şirketi Kağıthane’de  6 milyon 80 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Erktin, Muhlis Burak Divanlıoğlu ve Aydonat Atasever tarafından kuruldu.

VG Mimarlık ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

VG Mimarlık ve Mühendislik Limited Şirketi Esenyurt'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Kadir Atasever ve Onur Ateş tarafından kuruldu.

Probeton Prekast Yapı Elemanları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Probeton Prekast Yapı Elemanları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Cem Fatih Kaplan ve Ercan Atasever imzasıyla kuruldu.

Bülent Ecevit'in 2 milyar dolarlık mirası ne oldu?

Yeni bir biyografi, tam on yıl evvel 5 Kasım’da kaybettiğimiz siyasi lideri, zaferleri ve yenilgileriyle tartışmaya açıyor. Ayrıca küllenmekte olan bir konuyu da hatırlatıyor: Ecevit’in 2 milyar dolarlık mirası ne oldu?

Ahmet Küçükbay kimdir?

Bayraklı'da İzmir'in en yüksek binasını inşa etmeyi planlayan kişi olarak tanınan Küçükbay Grup'un CEO'su Ahmet Küçükbay kimdir? Ahmet Küçükbay bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Ahmet Küçükbay biyografi...

Alifer Atasever kimdir?

Muğla İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Alifer Atasever kimdir? Alifer Atasever, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Alifer Atasever, ne zamandan beri yönetim kurulu başkanı olarak hizmet veriyor?

Vildan Atasever-İsmail Hacıoğlu çifti Datça'dan ev tuttu!

2010 yılında nikah masasına oturan İsmail Hacıoğlu-Vildan Atasever çifti, yüreklerinin sesini dinleyip kendilerine stres ve trafikten uzak bir hayat kurdu. İkili, rol aldıkları dizi biter bitmez Datça'ya yerleşti.

Vildan Atasever İsmail Hacıoğlu çifti Datça'da taş eve taşındı!

2010 yılında nikah masasına oturan İsmail Hacıoğlu-Vildan Atasever çifti, yüreklerinin sesini dinleyip kendilerine stres ve trafikten uzak bir hayat kurdu. İkili, rol aldıkları dizi biter bitmez Datça'ya yerleşti...

Vildan Atasever ve İsmail Hacıoğlu Datça'dan taş ev kiraladı!

Akşam'ın haberine göre 2010 yılında nikâh masasına oturan Vildan Atasever-İsmail Hacıoğlu, İstanbul'u terk edip Datça'ya yerleşti. ‘Osmanlı Tokadı dizisinin final yapmasının ardından, 60 m2'lik taş evde yaşamaya başladı.

Kasım Fikret Dayıoğlu kimdir?

Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu kimdir? Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kasım Fikret Dayıoğlu ne zamandan beri görev alıyor? İşte Kasım Fikret Dayıoğlu'nun biyografi...

Aron Angel kimdir?

Aron Angel, Atatürk'ün isteğiyle İstanbul'un ilk şehir planını çizen mimardır. Henry Prost’un öğrencisi olan Aron Angel, Avrupa yakasındaki Vali Konağı Caddesi ile Anadolu yakasındaki Bağdat Caddesi’ni tasarlamıştır. Peki Aron Angel kimdir? İşte biyografi

Alifer Atasever biyografi Haberi

Alifer Atasever biyografi

Alifer Atasever kimdir?

Alifer Atasever, 1962 yılında Muğla`da doğdu. 1983 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi`nden mezun oldu. 1986 yılından beri serbest inşaat mühendisi olarak çalışmaktadır. 


1992-2000 yılları arasında İMO Muğla Temsilciliği görevini yürüttü. 12 yıldır Muğla Şube Başkanlığı görevini sürdürmektedir. 


Muğla İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Alifer Atasever, evli ve iki çocuk babasıdır.


Muğla Şube iletişim bilgileri:

Adres:

MUSLİHİTTİN MAH. CAMCI SK. 

2 NOLU ÇIKMAZ NO: 34 - MUĞLA


Telefon:

+90 252 2124964


Faks:

+90 252...