15 / 05 / 2024

Alim Karaca fethiye imar açıklaması

Alim Karaca fethiye imar açıklaması

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ilçeye ziyarete gelen Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya tersanenin taşınması, bütüncül imar planı ve körfezin temizlenmesi problemlerini anlattığını ve çözüm için destek istediğini belirtti.

Turizm sektöründe aşı yetmezse bir daha açılamayacak tesisler var!

Ege Bölgesi belediye başkanları turizm sektörünün batma noktasına geldiğini ve tatil beldelerinde aşılamaya başlanılmasını istedi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, "Şu dönemde devredilen dükkânlar görüyoruz, kiralık yazan görüyoruz. Aşı yetişmezse bir daha açılmayacak tesisler görürüz" dedi.

Alim Karaca: Fethiye'nin bütüncül imar planı sorunu çözülmeli!

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ilçeye ziyarete gelen Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya tersanenin taşınması, bütüncül imar planı ve körfezin temizlenmesi problemlerini anlattığını ve çözüm için destek istediğini belirtti.

Işın Karaca'nın evine hırsız girdi!

İstanbul dışında olan Işın Karaca'nın evindeki kasayı çalan hırsızlara hitaben Facebook sayfasından yazdığı yazıda "Çocuklarımın odalarına girmek, nağ mahremimizi dağıtıp evimizdeki kasayı almak ne cesaret" diye yazdı...

Fethiye'de satılık arsa: 374 bin liraya!

Milli Emlak Muğla Fethiye Çamköy beldesinde yer alan 576 metrekare alana sahip konut dışı kentsel çalışma alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İhale 22 Temmuz 2014 tarihinde saat 09:30'da gerçekleştirilecek...

Ali Karaca: Büyük marketler şehir dışına taşınmalı!

Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Fedarasyonu (TÜSPAF) Başkanı Ali Karaca, küçük esnafın korunması ve adil rekabet ortamının oluşturulması için büyük marketlerin şehir dışına taşınmasını istedi.

Fethiye'da satılık otel: 3 milyon 132 bin 800 TL!

Muğla İli Fethiye İlçesi'nde yer alan otelin toplam bedeli 3 milyon 137 bin 800 TL olarak belirlendi. Otelin satışı Fethiye 1.icra Dairesi tarafından yapılacak.

Sarıgerme Otelcilik'ten Fethiye'ye iki otel yatırımı!

Sarıgerme Otelcilik Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş, Fethiye Kargı Mahallesi'nde 498 odalı ve 396 odalı olmak üzere bitişik parselde iki otel projesine başlamaya hazırlanıyor...

Karaca Mağarası'nı 2 ayda 13 bin 610 yerli ve yabancı turist gezdi!

Gümüşhane'nin Torul İlçesine bağlı Cebeli köyünde, sarkıt ve dkitleri ile ünlü Karaca Mağarsı'nı 2 ayda 13 bin 610 yerli ve yabancı turist gezdi Mağarayı ziyaret eden yabancı turist sayısı yüzde 98 artış gösterdi.

Vatan Bilgisayar Fethiye Erasta AVM'de mağaza açtı!

Vatan Bilgisayar Fethiye Erasta AVM mağazasını hizmete açtı. Muğla'daki 3'ncü mağazasının açılışını 20 Haziran Cuma günü Fethiye'de gerçekleştiren Vatan Bilgisayarın teknoloji ürünlerinde sunduğu indirimler yoğun ilgi gördü.

Fethiye'nin ilk AVM'sini Eroğlu Gayrimenkul açtı!

Eroğlu Gayrimenkul, Antalya'nın ardından Erasta Alışveriş Merkezi zincirinin ikinci halkası Erasta Fethiye'yi açtı. Erasta, Fethiye'nin ilk ve tek alışverişi merkezi oldu. AVM 80 milyon yatırım bedeliyle hayata geçirildi.

İmaret Camii ve Dayı Karaca Paşa türbesi koruma alanına dahil edilecek!

Bursa Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu ile Karacabey Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde ilçenin eski mabedi İmaret Camii ve Dayı Karaca Paşa türbesini koruma alanına dahil edilecek...

Erasta Fethiye AVM kapılarını açtı!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Erasta Fethiye AVM, bölgenin ilk ve tek alışveriş merkezi olarak, Fethiyelilere yeni bir yaşam alanı sunuyor. Erasta Fethiye AVM kapılarını açtı.

Alim Murathan: İzmir dünyada deprem riski en yüksek kentler arasında!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Alim Murathan, "14 yıl geçmesine karşın İzmir Master Planının öngördüğü birçok önlem alınmamış, önerdiği projeler gerçekleştirilmemiştir. İzmir bir depreme hazır değildir" dedi.

Alim Karaca fethiye imar açıklaması Haberi

Alim Karaca fethiye imar açıklaması

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ilçeye ziyarete gelen Muğla Valisi Orhan Tavlı ile yaptığı görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; ziyaret ile ilgili bilgi veren Başkan Alim Karaca, “Fethiye’nin temel sorunlarıyla ilgili kendisine bilgiler sundum. İlgili bakanlıklar ile bu sorunların çözümü konusunda destek vereceğini söylediler. Antik tiyatro ile ilgili de bir çalışma yapılacağını ifade etti. Amintas’da bir çalışma yapılması, Fethiye Kalesi’nin restorasyonuyla ilgili düşüncelerimizi aktardık. Fethiye’ye kültürel anlamda gelen turistlerin rahatlıkla gezmelerini sağlayacak bir alan oluşturulması konusunda kendisine sunumlarımızı yaptık” diye konuştu. 

Karaca, körfezin temizlenmesiyle ilgili konuyu da Vali Tavlı’ya aktardıklarını ifade ederek, “Fethiye’nin en önemli 3 sorununun, bütüncül imar planı, körfezin temizlenmesi, tersanenin taşınması olduğunu ilettim. Kendisi sorunları Fethiye Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ve bakanlıklarımız ile...