16 / 06 / 2024

Alim Uslu

Alim Uslu

Usco Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Halim Uslu, Alim Uslu, Gürcan Coşkun tarafından 6 milyon TL'lik sermaye ile 17 Nisan'da Küçükçekmece, Keleşoğlu Plaza'da kuruldu.

AK Parti Milletvekili Atay Uslu: TOKİ eliyle şu ana kadar 1,4 milyon konut yapıldı!

Dün milletvekilleri Meclis'te TOKİ projeleri ile ilgili konuştu. AK Parti Milletvekili Atay Uslu, TOKİ konutları ile ilgili rakam paylaşarak önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Mustafa Tansu Uslu kimdir? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı?

Mustafa Tansu Uslu kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına ne zaman başladı? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı? İşte Mustafa Tansu Uslu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Alim Karaca: Fethiye'nin bütüncül imar planı sorunu çözülmeli!

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ilçeye ziyarete gelen Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya tersanenin taşınması, bütüncül imar planı ve körfezin temizlenmesi problemlerini anlattığını ve çözüm için destek istediğini belirtti.

Alim Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alim Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Demirel tarafından kuruldu.

Bau Teknik İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bau Teknik İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilgin Arif Uslu tarafından kuruldu.

Emlakçılık yetki belgesiyle emlak dolandırıcılığına son!

Emlak Profesyonelleri Derneği (The Turkish Property Professionals-TTPP) Başkanı Dr. Yakup Uslu, emlakçılık yetki belgesi düzenlemesi ile emlak dolandırıcılığının minimuma ineceğini, artık sadece işi emlak pazarlama olan şirketlerin emlak komisyonculuğu yapabileceklerini belirtti...

Ece Uslu Urla'ya yerleşti!

İstanbul'u terk eden ünlüler kervanına ünlü oyuncu Ece Uslu da katıldı. Uzun zamandır bir projede yer almayan Uslu, Urla'ya yerleşti.

Karadağ'da otel ve konut inşaatı alanlarında ciddi gelişmeler öngörüyoruz!

Karadağ ve Türkiye arasında önemli fırsatlar gördüğünü belirten Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Karadağ İş Konseyi Başkanı Naser Alim özellikle de turizm, tarım ile otel ve konut inşaatı alanlarında ciddi gelişmeler öngördüklerini dile getirdi.

Ev almak isteyenler için kritik uyarı!

Integra Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu, konut almak isteyenlere acele etmeleri için tavsiyelerde bulundu. Uslu, imalat maliyetlerinin henüz fiyatlara yansımadığını söyledi.

Alarko GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Alarko GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu üye adayları Mustafa Tansu Uslu ve Kudret Vurgun'un adaylıklarının Yönetim Kurulumu tarafından onaylanmasına ve Olağan Genel Kurul'a sunulmasına, oybirliği ile karar verildi.

Fenerbahçeli inşaat ustası sarı lacivert sevdasını apartmanın duvarlarına işledi!

Fenerbahçeli inşaat ustası Ali Uslu, futbol tutkuları nedeniyle 4 katlı evlerini sarı-lacivert renklere boyayıp, her cepheye kulübün armasını işledi.

Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu baba oldu!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu baba oldu. 

Alim Telci kimdir?

Re-Pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan ve Re-Pie'nin genel müdürü olan Alim Telci kimdir? Alim Telci daha önce hangi görevlerde bulundu?

Alim Uslu Haberi

Alim Uslu

Usco Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Halim Uslu, Alim Uslu, Gürcan Coşkun tarafından 6 milyon TL'lik sermaye ile 17 Nisan'da kuruldu. 


Usco Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-PETROL-AKARYAKIT a.      Her türlü petrol, petrol türevleri; benzin, motorin, gaz yağı, fuel oil, solvent, jet yakıtı gibi akaryakıt ile madeni yağlar, gresler vb. alımını, satımını  yapmak, yükleme, boşaltma, depolama, dağıtım, dolum tesislerini kurmak. b.      Akaryakıt istasyonları açmak, işletmek, yıkama yağlama servis istasyonları kurmak. c.       Petrol ofisi ve benzeri kuruluşların bayiliğini almak, d.      Her türlü sıvılaştırılmış petrol gazi (LPG), oksijen gazı, eton, argon, helyum ve diğer asal  gazların taşlanması, depolanması, muhafazası, dolum tesislerinin kurulması. e.      LPG satış istasyonları açmak....