18 / 05 / 2024

Alinur Aktaş batıkent projesi

Alinur Aktaş batıkent projesi

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İtfaiye karşısında yer alan ve Cumartesi günü temeli atılacak olan Batı Kent projesinin İnegöl’de kentsel dönüşüm için örnek olmasını istediklerini söyledi.

Bursa’da 100 bin konutluk kentsel dönüşüm projesi hayata geçiyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Yeni dönem kapsamında daha ulaşılabilir ve daha yeşil dirençli bir kent Bursa’yı inşa etmek için 100 bin konutluk kentsel dönüşüm projemizi hayata geçiriyoruz." dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan kentsel dönüşüm açıklaması! ‘Kentsel dönüşüme ihtiyaç var’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gaziakdemir Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların şeffaf ve herkese açık bir şekilde devam ettiğine vurgu yaptı. Başkan Aktaş, “Bursa’nın kentsel dönüşüm çalışmalarına ihtiyacı var. Kırmadan, dökmeden ve büyük bir anlaşmayla geldiğimiz bir nokta var

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi...

Bursa Büyükşehir Belediyesi tam kapanmada kira almayacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, tam kapanma döneminde kent genelinde yapılacak yardımları açıkladı. Aktaş bu dönemde kiracılardan kira tahsilatı yapılmayacağını dile getirdi. 

Bursa'da 70 bin konut dönüşüme giriyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kentte devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Aktaş, kent genelinde 70 bin konutun dönüşüme gireceğini söyledi.

Bursa'da 20 bin konut yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde kent genelinde 20 bin bağımsız birimin yenilendiğini açıkladı.

Bursa'da 7 önemli projenin startı verildi!

Osmanlı’nın ilk başkenti Bursa’da tarih yeniden gün yüzüne çıkarken, bölge kent yeniden yeşile dönüyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 7 önemli projeye başladı.

Alinur Aktaş: İmar alfabenin A’sı gibidir!

İmar sorunu yaşayan Mehmet Akif Mahallesi’nde vatandaşlarla görüşen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İmar konusu, alfabenin A’sı gibidir. Eğer bu problemi çözersek, her şey hallolur” şeklinde konuştu.

Alinur Aktaş: İmar meselesi alfabenin A'sı gibidir!

İmar sorunu yaşayan Mehmet Akif Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İmar konusu, alfabenin A’sı gibidir. Eğer bu problemi çözersek, her şey hallolur” dedi.

Alinur Aktaş: Bursa’nın gelecek 50 yılı planlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve cumhur ittifakı AK Parti büyükşehir belediye başkan adayı Alinur Aktaş, yeni dönemde hayata geçireceği projelerini anlattı.

Alinur Aktaş'tan kentsel dönüşüm açıklaması!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Büyükşehir adayı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada, "Bize kentsel dönüşümü yanlış yaptın diyenlere sesleniyorum. Ruhsatları ilçe belediyeleri veriyor. Sen neden ruhsat verdin" dedi. 

Bursa T2 tramvay hattı raylı sistemlerle entegre olacak!

Bursa Büyükşehir Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada T2 hattının kent meydanına doğru 1.200 metresinde yerin altına girilmesi kararı aldıklarını ve T2’nin hattının normal sisteme entegre edilmesi gerektiğini belirtti.

Nevadium Batıkent satış ofisi!

Nevadium Batıkent satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1 ve 2+1'lerden oluşan proje Neva Prestij Yapı ve Özrize A.Ş. ortaklığı tarafından hayata geçirildi. 

Alinur Aktaş batıkent projesi Haberi

Alinur Aktaş batıkent projesi

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İtfaiye karşısında yer alan ve Cumartesi günü temeli atılacak olan Batı Kent projesinin İnegöl’de kentsel dönüşüm için örnek olmasını istediklerini söyledi.


İş-Kur Müdürlüğü’nü ziyaret eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a kentsel dönüşüm projesi de soruldu.


REFAH VE KARANFİL’DE SON AŞAMAYA GELDİK

Aktaş; “Kentsel dönüşümü önemsiyoruz. Yenice mahallesindeki Refah ve Karanfil sokakta yapmayı düşündüğümüz kentsel dönüşüm projesiyle alakalı son aşamaya geldik. Hak sahipleri ile bir araya geleceğiz. İtfaiye karşısındaki alanda ise burası 50 dönüme tamamlandı. Daha önce 50 dönümlük alanda kat probleminin ortadan kalkacağını söylemiştik. Beraberinde de yoğunluğu artırmamak kaydıylaydı. 6 katlı binalar yapılacak. Kanunun verdiği bir hak nihayetinde. Tedbirler alınacak. Batıkent temeli atılacak. Aslında yatırımcı özel sektör… Ama böyle bir organizasyonu özendirmek adına biz bunla ilgili planlama...