30 / 07 / 2024

Alipaşa toki evleri

Alipaşa toki evleri

Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Alipaşa'da yapılacak olan TOKİ Konutları'nın müjdesini verdi.

TOKİ Alipaşa kura sonucu 4 Haziran 2021 öğrenme ekranı!

TOKİ Alipaşa kura sonucu 4 Haziran 2021 öğrenme ekranı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Alipaşa kura sonucu 4 Haziran 2021 öğrenme ekranı ve proje detayları...

TOKİ Silivri Alipaşa kuraları bugün çekiliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik BakanlığıToplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Silivri Alipaşa projesinin kura çekilişini bugün gerçekleştiriyor...

Alipaşa TOKİ kura sonucu 2021 listesi!

Alipaşa TOKİ kura sonucu 2021 listesi haberimizde yer alıyor. İşte Alipaşa TOKİ kura sonucu 2021 listesi ve proje detayları...

TOKİ Silivri Alipaşa kura sonucu 4 Haziran 2021 kazananlar listesi!

TOKİ Silivri Alipaşa kura sonucu 4 Haziran 2021 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Silivri Alipaşa kura sonucu 4 Haziran 2021 kazananlar listesi ve proje detayları...

TOKİ Silivri Alipaşa 2021 başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Silivri Alipaşa 2021 başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Silivri Alipaşa 2021 başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Silivri Alipaşa'daki 24 iş yerini satışa sunuyor!

TOKİ Silivri Alipaşa'da 758 konutun bulunduğu projede yer alan 24 iş yerini açık artırma usulü ile satışa sunuyor. 

TOKİ Silivri Alipaşa 3. Etap'ın detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Silivri Alipaşa 3. Etap projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Silivri Alipaşa 3. Etap ihalesi yarın!

İstanbulluları ev sahibi yapmayı sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Silivri Alipaşa 3. Etap projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Silivri Alipaşa 3. Etap 13 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Alipaşa Mahallesi 3. Etap 483 Adet Konut ve 8 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Silivri Alipaşa 3. Etap ihalesi 13 Kasım'da!

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Alipaşa Mahallesi 3. Etap 483 Adet Konut ve 8 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Silivri Alipaşa 1. Etap'ın ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Silivri Alipaşa 1. Etap'ın ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Silivri Alipaşa 2. Etap ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Silivri Alipaşa 2. Etap projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek. Projede 758 adet konut, 24 adet dükkan, 1 adet okul ve 1 adet cami yer alıyor.

TOKİ Silivri Alipaşa 2. Etap ihalesi yarın!

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Alipaşa Mahallesi 2.Etap 758 Adet Konut, 24 Adet Dükkan, 1 Adet Okul ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Alipaşa toki evleri Haberi

Alipaşa toki evleri

Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, dar gelirli vatandaşlar için Alipaşa'da yapılacak olan TOKİ Konutları'nın müjdesini verdi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Alipaşa Mahallesi'nde TOKİ mülkiyetindeki parsellere ilişkin 1/5000 - 1/1000 ölçekli plan değişiklik teklifinin kabul edildiğini sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla müjdeledi. Kutlu'nun konuyla ilgili yaptığı paylaşım şu şekilde:


"Silivri'ye Hayırlı Uğurlu olsun... TOKİ tarafından ilçemizdeki dar gelirli vatandaşlarımıza yapılacak olan konutlarla alakalı plan değişikliği IBB Meclisinde CHP'nin Ret oyuna rağmen oy çokluğu ile geçmiştir. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun"


Silivri...