19 / 05 / 2024

Alişan Çırakoğlu projeleri

Alişan Çırakoğlu projeleri

Mimar Alişan Çırakoğlu kimdir? Mimar Alişan Çırakoğlu bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Alişan Çırakoğlu bugün hangi mimarlık şirketi ile çalışıyor? İşte Alişan Çırakoğlu'nun biyografisi...

Ali Ağaoğlu: Konut fiyatlarının düşmesini beklemek hayal!

Ağaoğlu Çekmeköy Park projenin lansmanında konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu "Konut fiyatlarının düşmesi hayal" şeklinde açıklamada bulundu.

Ali Ağaoğlu'ndan bomba Kadir Topbaş yorumu!

Çekmeköy Park projesinin lansmanında konuşan Ali Ağaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden ayrılan Kadir Topbaş ile ilgili bomba açıklamalar yaptı. Ağaoğlu, Topbaş'ın istifasıyla ilgili olarak, "Gitti, gitmesi de iyi oldu." dedi.

Ali Ağaoğlu yeni konut projeleri için İzmir'e yöneliyor!

Rönesans Holding, Türkerler Holding ve DAP Holding’in ardından son olarak ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun da İzmir’de konut projelerine hazırlandığı belirtildi.

Ali Ağaoğlu çalışanı için doğum günü partisi düzenledi!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, firmasında Halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışan Rose Kar için doğum günü partisi hazırladı. Partide, hiç bir detay atlanmadı.

Ali Ağaoğlu'nun valeyle zor anları!

Ünlü işadamı Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, elini öpmeye çalışan vale yüzünden zor anlar yaşadı.

Ali Ağaoğlu kızına Uludağ’da bir düğün daha yapacak!

İşadamı Ali Ağaoğlu, Koray Kırcal ile evlenen kızı Sena için Çırağan Otel'de bir düğün yapmıştı. Ağaoğlu kızı için bir düğünde Uludağ’daki otelinde 3- 5 Mart tarihleri arasında yapacak.

Ali Ağaoğlu, kızı Sena için bir düğün daha yapacak!

Ali Ağaoğlu, önceki ay Çırağan Sarayı'nda günlerce konuşulan bir törenle evlenen kızı Sena ile damadı Koray Kırcal'ın düğününe davet edemediği akrabaları için bir düğün yapacak.

Ali Ağaoğlu hafta sonunu Boğaz’da gezerek geçirdi!

Ağaoğlu şirketler gurubu başkanı Ali Ağaoğlu, önceki gün Bebek’te sıkışan trafikte görüntülendi. Çapkınlığı ile bilinen iş damının aracında yalnız başına olduğu görenleri şaşırttı.

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu evlendi!

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu, Çırağan Sarayı’ndaki görkemli bir törenle Koray Kırcal’la evlendi. Düğüne, ünlü işadamının damadına hediye ettiği 30 milyon TL’lik köşk ve kızının 37 kilo ağırlığındaki 300 bin Euro’luk gelinliği damga vurdu.

Ali Ağaoğlu: Hainlere inat yatırıma odaklandık!

Güneş’e konuşan Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, 2016’da ciroların yüzde yirmi artışla yaklaşık 2 milyar liraya ulaştığını belirterek, “Memleket insanımıza kurşun sıkıp vatana ihanet edenlere inat hepimiz daha çok çalışmalıyız” dedi.

Ali Ağaoğlu Maslak 1453 kampanyası!

4 bin 203 konut ve 1.055 ticari üniteden oluşan Ağaoğlu Maslak 1453 projesi Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Ali Ağaoğlu Maslak 1453 kampanyası...

Ali Ağaoğlu: Türkiye Ortadoğu’nun kalesi!

Cityscape Global dün Dubai’de kapılarını açtı. Fuarda Ağaoğlu 1453, Ağaoğlu Central Park projeleri ve Finans Merkezi’nin ön tanıtımını yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, fuarda Türkiye’nin tanıtımı görevini üstlendiklerini söyledi.

Ali Ağaoğlu: Önder Halisdemir ile insani ilişkimiz sürecek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, İcra Kurulu Başkanı Halisdemir`in işten ayrılmasının ardından: "Çalışanımı karısı boşasa ben boşamam. Önder Bey`in işini kurma planı var. İnsani ilişkimiz sürecek" dedi.

Alişan Çırakoğlu projeleri Haberi

Alişan Çırakoğlu projeleri

Alişan Çırakoğlu kimdir?

Alişan çırakoğlu 1975 yılında çorum'da doğdu. 1996'da ODTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nden mezun olduktan sonra 1999'da aynı bölümde "ölçek ve izdüşüm: Mimari anlatım ve tasarım sürecinde uzlaşımlar ve yeni teknolojiler üzerine bir çalışma" başlıklı teziyle yüksek lisansını tamamladı. 


1996'dan 1999'a kadar İstanbul ve Ankara'da çeşitli bürolarda çalıştı. 2000 yılından beri İstanbul'da çalışmalarını sürdürmektedir.


Mimar Alişan Çırakoğlu projeleri...

ODTÜ Öğrenci Merkezi Binası ve ODTÜ Meydanı Mimari Yarışma Projesi - 5. Mansiyon (2010)

Tarsus SEV İlköğretim Okulu Yeni Kampüsü Davetli Mimari Yarışma Projesi - 2. Mansiyon (2009)

Dışişleri Bakanlığı Kongre Merkezi Mimari Yarışma Projesi (2008)

Ayaslı Araştırma Merkezi (2008)

Aqua Dolce (2008)

Pelit Orman Konut Grubu (2008)

Eskişehir Ticaret Odası Hizmet Binası, Fuar-Sergi ve Kongre Merkezi, Sosyal Tesisleri Yarışma Projesi - 1.Ödül (2007 - Sürüyor)

Neşe Apartmanı...