05 / 05 / 2024

Alıssa Group Emlak iletişim

Alıssa Group Emlak iletişim

Alıssa Group Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Alıssa tarafından kuruldu.

Reber Group Emlak Turizm Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reber Group Emlak Turizm Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Jasım Salim tarafından kuruldu.

Tera Ist Group Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tera Ist Group Emlak Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Addeen Abukhader tarafından kuruldu.

Ziggurat Group Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Kuruldu!

Ziggurat Group Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sahar Khadem Doust tarafından kuruldu.

Özsöz Group Emlak Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Özsöz Group Emlak Ve Turizm Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kıfah Alhac Kaddur tarafından kuruldu.

Averi Group Emlak İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Averi Group Emlak İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Aranvutköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Averi tarafından kuruldu.

Rakeen Group Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rakeen Group Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şakir Bamalhas tarafından kuruldu.

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Sadıç tarafından kuruldu.

Al Amir Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Amir Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahhçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Esmaa Alhalıl ve Mahmous M.M. Adwam tarafından kuruldu.

Zincir Group Emlak Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zincir Group Emlak Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Kusa tarafından kuruldu.

Çalışır Group Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışır Group Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Çalışır tarafından kuruldu.

Al Nabih Group Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Al Nabih Group Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yılmaz tarafından kuruldu.

İstanbul Group Emlak Ajansı Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Group Emlak Ajansı Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Şahan tarafından kuruldu.

Al Emin Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Emin Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Omar Alhaj HAsan tarafından kuruldu.

Alıssa Group Emlak iletişim Haberi

Alıssa Group Emlak iletişim

Alıssa Group Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Alıssa tarafından kuruldu.

Alıssa Group Emlak Ticaret Limited Şirketi konusu:
A-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek B-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. C -Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmeti vermek. Seyahat acenteleri kurabilir, işletebilir, D-Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. E-Her türlü dayanıklı tüketim malları, alımını, satımını ve pazarlamasını, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende olarak yapmak, bakım, onarım ve servis hizmetlerini...