01 / 05 / 2024

Alize Dinçkök Eyüboğlu kim

Alize Dinçkök Eyüboğlu kim

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Alize Dinçkök Eyüboğlu kimdir? Alize Dinçkök Eyüboğlu hangi üniversiteden mezun? Alize Dinçkök Eyüboğlu'un iş deneyimleri neler? Merak ettikleriniz bu haberde...

Plec Mühendislik Danışmanlık Çözümleri Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Plec Mühendislik Danışmanlık Çözümleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Özgür Cihan Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Alize Dinçök kimdir? Kaç yaşında?

Akmerkez GYO yönetim kurulu üyesi Alize Dinçök kimdir? Alize Dinçök kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Bme Eyüboğlu Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Bme Eyüboğlu Enerji Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Bahadır Eyüboğlu ve Murat Humartaş ortaklığında kuruldu.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Eyüboğlu ailesi miras kavgasında tasfiye kararı!

Demir çelik sektörünün önemli ailelerinden biri olan Eyüboğlu Ailesi miras kavgası nedeniyle yok olma eşiğine geldi. Mahkeme aileye ait olan EPAŞ Endüstri Mamulleri AŞ’nin tasfiyesi karar verdi. Tasfiye edilen şirkette neredeyse 200'e yakın gayrimenkul yer alıyordu.

Alize Dinçkök kimdir?

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Alize Dinçkök kimdir? Alize Dinçkök daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Alize Dinçkök'ün biyografisi...

Ezgi Eyüboğlu-Oğulcan Engin Acarkent'ten ev kiraladı!

2020 Mart ayından bu yana birlikte olan Ezgi Eyüboğlu- Oğulcan Engin, evlilik yolunda ilk adımı atarak lüks bir sitede ev kiraladı. 

Bme Eyüboğlu İnşaat Gıda Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Bme Eyüboğlu İnşaat Gıda Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bahadır Eyüboğlu tarafından açıldı.

Eyüpoğlu İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Demir çelik, kağıt, inşaat, taşımacılık ve eğitim sektörlerinde faaliyette bulunan Eyüboğlu İnşaat hakkında yeni karar çıktı. Şirketin konkordato başvurusu reddedildi.

Süleyman Eyüboğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Eyüboğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ayasofya açıklaması!

Kemal Kılıçdaroğlu, Ayasofya'nın cami olarak açılmasına ilişkin "18 yıldır yapılmayan şey şimdi neden yapılmaya çalışılıyor" dedi...

Kemal Kılıçdaroğlu boş fuar binasını sahra hastanesi olarak mı gösterdi? 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Adana'daki bu kez boş fuar binasını “örnek sahra hastanesi” olarak mı gösterdi?

Eyüboğlu İnşaat'ta miras kavgası başladı!

Demir çelik ve inşaat sektörünün önemli isimlerinden olan Eyüboğlu ailesinde miras kavgası yaşanıyor. 10 milyar liralık ciroya sahip grubun ortakları, malları paylaşamadı ve dava açtı.

Alize Dinçkök Eyüboğlu kim Haberi

Alize Dinçkök Eyüboğlu kim

Alize Dinçkök Eyüboğlu kim?

Alize Dinçkök Eyüboğlu, 24 Şubat 1983 İstanbul doğumlu. İlk-orta-lise eğitimini Özel Ayazağa Işık Lisesi’nde tamamlayan Alize Dinçkök Eyüboğlu, bugün Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi.


Akkök Holding’in patronu Ali Dinçkök’ün kızı, Eyüboğlu Eğitim Kurumları'nın veliahdı Cenk Eyüboğlu’nun eşi olan Alize Dinçkök Eyüboğlu, 2005 yılında, Suffolk University Sawyer School of Management, İşletme ve İş İdaresi Bölümü’nden mezun oldu. 


İş yaşamına, 2005 yılında AkAl Tekstil Sanayi A.Ş’de Stratejik Planlama Uzmanı olarak başladı. ü


2006 yılında Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.Ş’nin kurulması ile bu şirkete transfer oldu. Sırası ile Proje Koordinatörlüğü, Satış ve Pazarlama Müdürlüğü ve Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini üstlenen Alize Dinçkök Eyüboğlu, Akkök Grup Şirketleri’nin Yönetim Kurullarında da görev yapıyor.

Alize Dinçkök Eyüboğlu'nun görevleri:

Akmerkez GYO A.Ş / İcra Kurulu Üyesi

Akiş...