20 / 05 / 2024

Alize Erkurtoğlu Mican kim

Alize Erkurtoğlu Mican kim

Mimar Alize Erkurtoğlu Mican kimdir? Mimar Alize Erkurtoğlu Mican, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Alize Erkurtoğlu Mican, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Alize Erkurtoğlu Mican..

Ahmet Erkutoğlu: Konut satışlarında yeni rekora imza atabiliriz!

AYİDER Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, ''Yıl sonunda yeni bir konut satış rekoruna daha imza atabiliriz'' diye konuştu.

Konutta düşük faiz rekorla etkisini gösterdi!

AYİDER Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, “Düşük konut faizi etkisini gösterdi, konut satışında rekor geldi” dedi. Erkurtoğlu, konut satışlarına ilişkin konuştu. 

Düşen konut kredisi faizleri satışları tetikledi!

AYİDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Erkurtoğlu, TÜİK, konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Erkurtoğlu, ''Yüzde 1'in altındaki kredi faizleri konut satışlarına olumlu yansımıştır" diye konuştu.

Binasını kendisi yenileyen desteklensin!

AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Erkurtoğlu, art arda yaşanan depremler sonrası kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yaptığı değerlendirmede, “Kentsel dönüşümü hızlandırmak adına binasını kendi imkânları ile yaptırmak isteyen mülk sahiplerinden KDV alınmasın" dedi...

Bu yıl 1 milyon konut satışı yapılabilir!

AYİDER Başkan Yardımcısı Mimar Erkurtoğlu, "Eylül ayı satış rakamlarına baktığımız zaman 150 bin bandına konut satışlarının çıkıyor olması yıl sonunda 1 milyon bandına ulaşabileceğimiz ve hatta bunun bir tık da üzerine çıkılabileceğini gösteriyor" dedi...

Faiz indirimi konut alıcısını harekete geçirdi!

AYİDER Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, "Faiz oranlarının düşürülmesiyle birlikte konut yatırımcısı yeniden bankadaki mevduatını konutta değerlendirmeye başladı" dedi...

Ahmet Erkurtoğlu:  Sadece günü kurtarmak için geçici planlar yapılmamalı!

AYİDER Başkan Yardımcısı Erkurtoğlu, "1999 Marmara Depremi’nden sonra binaları güvenli hale getirirken, toplanma alanlarını ve yeşil alanları kaybettik. İstanbul’un günü kurtarmak için geçici planlar yerine master plana ihtiyacı var. Kentsel dönüşümünde ise daha yolun çok başındayız" dedi...

İmar barışında süre yıl sonuna kadar uzatılsın!

AYİDER Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, imar barışı süresinin yıl sonuna kadar uzatılıp taksit kolaylığıyla imar barışından 30 milyar TL’lik hedefin yakalanabileceğini kaydediyor.

İmar barışı doğru ancak eksik bir karar!

Kentsel Dönüşüm Yasası çıktığından beri 600 kentsel dönüşüm projesine imza atan AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, 24 Temmuz Salı günü yıkılan Sütlüce’deki bina vesilesiyle imar affının yeniden revize edilmesine dikkat çekti. 

Micanoğlu Mimarlık Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Micanoğlu Mimarlık Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Mican tarafından kuruldu.

Adasal bazlı dönüşüme geçilmeli!

Mimar Ahmet Erkurtoğlu, sürecin hızlanması için adasal bazlı dönüşüme geçilip müteahhit yasası çıkarılması gerektiğini söylüyor..

Arnavutköy Darülaceze yaşam projesi AE Mimarlık'a emanet!  

Arnavutköy'e bağlı Yassıören Köyü'nde 160 bin metrekare alana yapılması planlanan yeni kompleks için açılan mimarlık yarışmasını kazanan AE Mimarlık'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Erkurtoğlu, projeye yaz sonu start verileceğini açıkladı. 

Bağdat Caddesi'nde 15 bin bina yıkılmayı bekliyor!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Melih Tavukçuoğlu ve AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu Bağdat Caddesi'ndeki gelişmeleri değerlendirdiler.

Alize Erkurtoğlu Mican kim Haberi

Alize Erkurtoğlu Mican kim

Alize Erkurtoğlu Mican kimdir?

Alize Erkurtoğlu Mican, 1989 yılında İstanbul’da doğdu İlkorta tahsilini Bilfen kolejin de yaptıktan sonra İstanbul Doğuş Üniversitesi Mimarlık Fakültesinden 2012 yılında mezun oldu. 


Okul yıllarında yapıların çevre düzenlemesiyle ilgili Yunanistan’da düzenlenen workshopa katıldı. Eğitim yıllarından itibaren AE Mimarlık bünyesinde yer almaktadır. 


Mezun olduktan sonra da şirket ortağı olarak AE Mimarlık projelerinde faaliyet göstermektedir.


AE Mimarlık..

1991 yılında Mimar Ahmet ERKURTOĞLU tarafından İstanbul merkezli olarak kurulmuştur. Özel ve kamusal tüm mimari gereksinimleri mimari gereklilikler çerçevesinde karşılamaktadır.


Esnek ve işlevsel mimari çözümlerin sürdürülebilir çerçevede inşasının yaratıcı mekanlarla insan hayatına değer kattığına inanmaktadır. Bu çerçevede yapı sektörüne yüksek kalitede mimari hizmet sunmaktadır. İşverenlerine ve dostalarına teknoloji ve sanatı, form ve fonksiyoniliteyi optimum düzeyde sunmaktadır. 


AE Mimarlık yüksek kaliteli projelendirmeleri mühendislikle birlikte komple proje olarak konsepten...